用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宏福幼稚園 有無人報左青衣宏福幼兒園09年入讀n1,唔知幾時去面試呢? ...
go

有無人報左青衣宏福幼兒園09年入讀n1,唔知幾時去面試呢?

有無人報左青衣宏福幼兒園09年入讀n1,唔知幾時去面試呢?你地有無收通知?

回覆 # 的文章

昨天收到電話11/22面試

跟據交表既先後次序安排interview.

我都收到通知, 下星期六 (29/11) 去面試....

您好,CERISE
請問你幾時交表格的,我在10月6日交左表格,但未收到通知面試,係電話通知定收信通過的,唔該.

By phone.
If u still worry, u can make a call.

醒目開學勳章

我個囡係10月尾interview,剛剛收到信取錄信,我o地係9月交表

面試完之後咁快收到取錄信?  係咪要立即 confirm 或者要交留位費??

醒目開學勳章

可能我地早報名所以可以早d interview,我地in完之後學校話一個月內有信通知,而我地今個星期收到信話收,所以今日老公去左俾留位費$550。老公講話佢交錢時都仲見到有小朋友interview緊ar

我都唔係太記得既時交表, 我係11/22 係青怡花園面試, 今天打電話問何時才收到通知,校方話呢2日剛寄出叫我於這星期留意下

原帖由 Fat阿豬媽 於 08-11-20 23:55 發表
您好,CERISE
請問你幾時交表格的,我在10月6日交左表格,但未收到通知面試,係電話通知定收信通過的,唔該.

各位ma ma, 你地阿b而定幾大呀? 09年讀n1時係咪要夠2歲至讀得架?
我阿b係12月底至夠1歲, 可唔可以而家報宏福嘅09年n1呢?
Thanks!

想問下你地 interview時係問d咩架?

都無特別問題, 老師比生果積木BB玩, 係玩既過程問下BB生果名, 睇下BB有無反應

原帖由 bb1225 於 08-12-4 12:19 發表
想問下你地 interview時係問d咩架?

請問收你B讀中文班還是國際班?上午定下午?

原帖由 lisfamily 於 08-11-22 12:37 發表
可能我地早報名所以可以早d interview,我地in完之後學校話一個月內有信通知,而我地今個星期收到信話收,所以今日老公去左俾留位費$550。老公講話佢交錢時都仲見到有小朋友interview緊ar ...
Twins 媽咪

醒目開學勳章

原帖由 fc926 於 08-12-4 23:16 發表
請問收你B讀中文班還是國際班?上午定下午?

Hi fc926,
係中英文部AM class ar

Thanks CERISE

你阿b而家幾大呀? 幾時要開始報n1呢? 我之前問過, 佢叫我16/17個月再問喎. 我驚唔知會唔太遲呢? tkx!

原帖由 CERISE 於 08-12-4 23:06 發表
都無特別問題, 老師比生果積木BB玩, 係玩既過程問下BB生果名, 睇下BB有無反應

請問有無媽咪收到international class 既offer? 知唔知道係唔係international class只有PM class ?
Twins 媽咪

有呀, 我有朋友已經收到international stream 的 offer, 但我個係細仔, (9月尾出世) 依家仲未收到信interview, 我催左好多次ga la, 因為international stream 實在太hot la!
Daniel's Ma.

回覆 # 的文章

我打去問過佢international class只有pm class