教育王國

標題: 有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友(PART II) [打印本頁]

作者: cathygarfield    時間: 07-7-3 14:52     標題: 有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友(PART II)

我地D回覆吾知去左邊?
作者: Mei    時間: 07-7-3 15:07

你都有智慧啦, 咁做, 等我回應下你, 之後睇下睇唔睇到自己啦!
作者: cathygarfield    時間: 07-7-3 15:13

mei,
咁以後就係呢到傾住先喇.. . 我地幾時再出來玩過呀,
作者: KooKoo    時間: 07-7-3 15:15

原文章由 cathygarfield 於 07-7-3 14:52 發表
我地D回覆吾知去左邊?

cathy, 唔好意思, 走左入黎你地呢邊講, 我地北角個topic冇左啦, 我頭先search到, 但入唔番個topic, 唔知係咪delete左
作者: cathygarfield    時間: 07-7-3 15:18

kookoo,
係呀, 吾見左, 又入吾北角到喎, ,咁使吾使開番個北角呀?
作者: KooKoo    時間: 07-7-3 15:47

有諗過, 不過而家好似只得我地3個傾, 一係睇多一兩日先 , 一係就暫借你地個位傾住先, 希望唔好介意
作者: cathygarfield    時間: 07-7-3 17:06

kookoo,
咁暫時用住先喇. :) 你揀左張靚女大頭相喎.
作者: 大隻仔    時間: 07-7-3 17:17

係我呀, 妳地知唔知我係邊個呀

[ 本文章最後由 大隻仔 於 07-7-3 17:18 編輯 ]
作者: Mei    時間: 07-7-3 18:20

好呀, 大家係度傾先啦!
大隻仔? 我唸梗係全班最高大o個個啦!我對不對呀?
如果係的話, 發生左咩事呀 點解你個a/c比人delete左架?
作者: 大隻仔    時間: 07-7-4 09:35

嗚嗚嗚!!! 還我身份呀
作者: cathygarfield    時間: 07-7-4 11:20

大隻仔,
我都估你係子健媽, , 點解會比人....連晴晴媽都好似係比人..... . 吾緊要喇, 我都幾鐘意你呢個名呀...大隻仔
作者: 大隻仔    時間: 07-7-4 11:48

Mei & Cathy,

我諗晴晴媽同我一樣, 係因為之前個名有個"&", 又冇跟大臣指示改過個名, 咪比人............
個名跟
作者: 大隻仔    時間: 07-7-4 11:51

依, bk攪乜呀
個post出d唔出d
上交係講, 個名跟
作者: 大隻仔    時間: 07-7-4 11:53

又唔得, 再試
上文係講, 個名跟左我幾年架喇, 好唔捨得呀, 可唔可以比返我呀
作者: 大隻仔    時間: 07-7-4 11:54

哈哈, 我知點解出d唔出d喇, 原來係個"o左"字出左事:tongue:
作者: cathygarfield    時間: 07-7-4 12:19

都好明白你 . 又吾明點解會咁樣block左都得. 咁你會吾會改番個叫做"子健媽", "子健媽媽", "子健mami", "子健愛媽媽" , 子健個媽媽".....隨便揀個, 吾0岩, 幫你再諗過..
作者: cathygarfield    時間: 07-7-4 13:20

大隻仔,
你地係咪返屋企住喇..芯怡話你地琴日無係北角上車喇. 終於可以返屋企喇, 恭喜
作者: Mei    時間: 07-7-4 13:43

大隻仔~
其實既然你鍾意之前個名, 不如就叫 "子健and媽媽" 或者 "子健與媽媽" 又或者 "子健同媽媽" 又或者 "子健及媽媽"......

yee, cathy 你d北角老友記呢?  點解唔過黎一齊傾呀?熱鬧d丫麻!
作者: cathygarfield    時間: 07-7-4 13:56

mei,
乜你咁得閒, 吾使去開會咩 , 你幾時放暑假呀, 係咪吾使返學校架, 你就好喇, 吾使返工:D
作者: cathygarfield    時間: 07-7-4 13:59

kookoo,
今日睇小學點呀, 有無諗住揀佢呀? , 我honey睇完就話幾好, 不過我地吾會係擺係頭個幾位.. . 祟真你去吾去睇呀? :D
作者: KooKoo    時間: 07-7-4 14:36

原文章由 cathygarfield 於 07-7-4 13:59 發表
kookoo,
今日睇小學點呀, 有無諗住揀佢呀? , 我honey睇完就話幾好, 不過我地吾會係擺係頭個幾位.. . 祟真你去吾去睇呀? :D

我開左北角啦, 得閒你地都可以過黎傾下計架, 熱鬧熱鬧
我honey都話幾好, 不過都係唔會揀, 佢嫌遠:( , 崇真我唔會去啦, 上個星期六去左, 今個星期六會去韋理上度睇睇, 會帶埋沛希一齊去
作者: 大隻仔    時間: 07-7-4 14:37

多謝妳地2位提供咁我"子健x媽媽"比我揀
作者: 大隻仔    時間: 07-7-4 14:39

下! 點呀  我又打錯乜呀  我成大段野去晒邊呀
作者: Mei    時間: 07-7-4 15:20

原文章由 cathygarfield 於 07-7-4 13:56 發表
mei,
乜你咁得閒, 吾使去開會咩 , 你幾時放暑假呀, 係咪吾使返學校架, 你就好喇, 吾使返工:D

放暑假?返多兩個星期啦,學生就早放, d學生放之後我地仲要返架!要開會、中一入學註冊、中一分班試,先有得開始放,   跟住8月8日會考放榜就要返工啦!
今日唔洗開會, 不過要見家長, 頭先係食飯先偷5分鐘上黎. 而家5點再見家長, 做野之前又偷少少時間上黎囉!
作者: Mei    時間: 07-7-4 15:23

原文章由 大隻仔 於 07-7-4 14:39 發表
下! 點呀  我又打錯乜呀  我成大段野去晒邊呀

大隻仔~
你打左d咩又出唔到呀?我知你一定係打左大臣,仲一定係打到佢變豬頭    , 如果唔係點解佢要咁對你丫!
作者: Mei    時間: 07-7-4 15:29

我突然間發現我的註冊日期是70年1月1日.  救命呀, 我邊有咁老呀!70年我未出世呀! :-x :-x :tongue: :tongue:
作者: 大隻仔    時間: 07-7-4 17:33

Mei,

唔好認細喎
作者: 晴晴蕎蕎    時間: 07-7-4 22:58

我返o黎喇~~
死喇,我唔識用o潻~~點樣整返o個o麥頭上去呢?!

[ 本文章最後由 晴晴蕎蕎 於 07-7-4 23:00 編輯 ]
作者: Mei    時間: 07-7-5 09:37

原文章由 大隻仔 於 07-7-4 17:33 發表
Mei,

唔好認細喎

子健媽~
唔好篤爆我啦!
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-5 09:40

Hi 各位,

新版很難睇呀!  睇2板就覺得眼花花.
作者: 大隻仔    時間: 07-7-5 10:04

Mei,

唔好 我啦:
妳18, 22之嘛

作者: 大隻仔    時間: 07-7-5 10:11

Hi,

晴晴媽, 家慧媽, 妳地都返來喇
我都覺得新bk好煩, d版面轉到眼都花頭都暈
我依家要努力出post, 我唔要做新加入國民呀
作者: Mei    時間: 07-7-5 15:04

bk又發生什麼事呀, 無端端由大隻仔最新的留言開始, 我鍾意由舊>新呀!點整返呀?
作者: cathygarfield    時間: 07-7-5 16:11

使乜個bk轉來轉去架, 睇到我 .

大隻仔 & 晴晴媽,
你地兩個無端端做左新加入國民添

[ 本文章最後由 cathygarfield 於 07-7-5 16:13 編輯 ]
作者: cathygarfield    時間: 07-7-5 16:14

原文章由 大隻仔 於 07-7-5 10:04 發表
Mei,

唔好 我啦:
妳18, 22之嘛

咪0岩囉 18+22 = 40. 無錯, 全對 , 我都係18,18咋
作者: 大隻仔    時間: 07-7-5 16:40

Cathy,

原來至後生o個個係妳:D
作者: 晴晴蕎蕎    時間: 07-7-5 22:51

原文章由 cathygarfield 於 07-7-5 16:11 發表
使乜個bk轉來轉去架, 睇到我 .

大隻仔 & 晴晴媽,
你地兩個無端端做左新加入國民添

cathy,
唔好笑我啦, 做新人唔緊要呀,但係可唔可以教我整返o的相上o黎呀?我唔見咗兩位小姐個靚樣呀

我今日見到n1o個3胞胎呀 ,佢地企係我公司個門口同個護衞玩囉,好攪笑
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-6 09:26

cathy,

多謝3寶的禮物.
今朝, 阿女話p.1想同3寶一齊做同學仔.
不過, 柴灣好似好遠. 你可否講吓, 點解你會選校呢?
你係唔係識人讀緊?我想知多啲這校的資料.

晴晴媽,

昨晚,我跟校車返, 原來晴 晴好健談, 好好傾. 一啲都唔怕羞.
作者: cathygarfield    時間: 07-7-6 10:18

家慧媽咪,
咁家慧吾跟哥哥讀循道? 咁會吾會好難入其他學校架? 咁你又心儀邊間呀. 我應該都係揀明德, 救世軍上午, 其他仲諗緊.. , 真係頭都痛埋 . 家慧要跟三隻馬騮讀, 咁就麻煩喇, 因為保怡要讀子健及沛希揀果間 , 同埋要曾老師果班 , 芯怡要讀沛希, 晴晴 & 曦曦揀果間 , 葦怡要讀保怡同芯怡果間....你話幾頭痛
作者: 大隻仔    時間: 07-7-6 10:19

晴晴媽,

妳可以去"觀看賬號"---->編輯個人資料---->跟住就係"頭像" lee度upload返張相啦! 我地lee d冇左身份o既人, 係慘d架喇
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-6 10:42

cathy,

係呀! 多數都唔跟阿哥呢!
唔係難, 係好難呀!
不如大家都讀同一間喇! 讀邊間好呢?:)
作者: cathygarfield    時間: 07-7-6 13:39

原文章由 heihei媽咪 於 07-7-6 10:42 發表
cathy,

係呀! 多數都唔跟阿哥呢!
唔係難, 係好難呀!
不如大家都讀同一間喇! 讀邊間好呢?:)

家慧媽,
14區好似多d學校揀過我地果區(#16). 揀學校真係
作者: 大隻仔    時間: 07-7-6 17:46

Waw! Cathy, 妳都轉新look呀
作者: 晴晴蕎蕎    時間: 07-7-6 23:15

子健媽,你個look咁有型既~~ 但係我upload錯咗張相上去,冇咗晴晴個o麥頭呀 又轉唔到喎,唔知係我白痴唔識轉定係點啦,總之換唔到相呀~!

家慧媽,
晴晴o個o的唔係健談呀 係8婆一名o黎架,你再同佢溝通多幾次就明架喇

各位再見喇 下個星期開始,星期一,三都要上堂呀,直到8月中呀,你地唔駛掛住我架喇,有咩就sms我啦(手提)~~byebye喇:cry:
作者: 晴晴蕎蕎    時間: 07-7-6 23:32

張相轉到喇
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-6 23:49

晴晴媽,

多謝您的禮物. 啱哂阿女呢! :loveliness:
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-6 23:58

cathy,

我都唔識揀呢! 明德, 救世軍上, 滬江及嘉諾撒.....等
好似間間都好, 都唔識揀.

私人信息~是否冇提示呢?
好眼花 又唔識用
作者: cathygarfield    時間: 07-7-9 14:12

原文章由 大隻仔 於 07-7-6 17:46 發表
Waw! Cathy, 妳都轉新look呀

新版面, 緊係轉番個新look喇,
作者: cathygarfield    時間: 07-7-9 14:16

原文章由 heihei媽咪 於 07-7-6 23:58 發表
cathy,

我都唔識揀呢! 明德, 救世軍上, 滬江及嘉諾撒.....等
好似間間都好, 都唔識揀.

私人信息~是否冇提示呢?
好眼花 又唔識用

你睇完救世軍之後, 有無鐘意左佢呢?
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-9 23:11

cathy,

救世軍~冇得上課室添,  唔知重有冇參觀機會呢?
上次去崇真, 又好像不錯呢?
明德及嘉諾撒~唔知重有冇得參觀呢?
作者: cathygarfield    時間: 07-7-10 11:04

原文章由 heihei媽咪 於 07-7-9 23:11 發表
cathy,

救世軍~冇得上課室添,  唔知重有冇參觀機會呢?
上次去崇真, 又好像不錯呢?
明德及嘉諾撒~唔知重有冇得參觀呢?

北角有得參觀, 使吾使幫你報名..7月17日, 暫時未決定上午定下午.:)
作者: cathygarfield    時間: 07-7-10 11:07

各位媽咪,

借個位來祝賀一下先, 祝我呀妹個女同我呀哥個女派到第一自願... (佢地兩個都係揀同一中學):)

呀mei, 都同你說聲多謝吾該晒你d資料.... :)
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-10 11:38

cathy,

恭喜哂! 佢地派咗邊間呀?:)
參觀邊間呀? 有冇詳細資料呢?:loveliness:
Thanks!
作者: cathygarfield    時間: 07-7-10 11:42

原文章由 heihei媽咪 於 07-7-10 11:38 發表
cathy,

恭喜哂! 佢地派咗邊間呀?:)
參觀邊間呀? 有冇詳細資料呢?:loveliness:
Thanks!

佢地兩個都係揀藍田聖保祿女校....

參觀救世軍衛理上午學校:loveliness:
作者: 大隻仔    時間: 07-7-11 17:10

Mei,

妳去左旅行未呀

玩得開心d
作者: Mei    時間: 07-7-12 11:03

cathy~
幫我 你亞哥同亞妹的仔仔同女女丫!你唔洗唔該我架, 都係佢地自己掂先ok, 我都無做過d咩!

大隻仔媽~
未去呀!而家仲要返工, 星期六仲要考試(係我自己考呀, 唔係學生考呀, 都未讀晒書, 好忙好忙呀 )

晴媽~
你個friend個小朋友點呀?
作者: 446948    時間: 07-7-12 16:03

大家好呀~ 我囡囡未讀幼兒園, 不過我地就係啱啱搬嚟華富住架? 可以入嚟大家傾下嘛?
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-12 23:42

cathy,

7月17日~救世軍韋理, 上午定下午參觀呢?
重有冇其他呢?

可否提供升中資料給我呢? (我朋友的囡 囡升p.5, 但她很擔心升中問題.)
作者: cathygarfield    時間: 07-7-13 16:37

原文章由 heihei媽咪 於 07-7-12 23:42 發表
cathy,

7月17日~救世軍韋理, 上午定下午參觀呢?
重有冇其他呢?

可否提供升中資料給我呢? (我朋友的囡 囡升p.5, 但她很擔心升中問題.)

係上午參觀..使吾使幫你報名呀..

你要什麼升中資料呢? 不過以我所知, 5年班是一個幾重要的年級. :) , 要呈上教統處的.
作者: cathygarfield    時間: 07-7-13 16:42

原文章由 Mei 於 07-7-12 11:03 發表
cathy~
幫我 你亞哥同亞妹的仔仔同女女丫!你唔洗唔該我架, 都係佢地自己掂先ok, 我都無做過d咩!

大隻仔媽~
未去呀!而家仲要返工, 星期六仲要考試(係我自己考呀, 唔係學生考呀, 都未讀晒書, 好忙好忙 ...

都要吾該你先, 不過原來佢揀果間中學都幾, 都未開學已經有暑期功課, 就係要睇完一本英文書, 再寫一篇論文 ....
作者: 晴晴蕎蕎    時間: 07-7-13 23:05

mei,
我個fd派咗去朱石麟(kln bay架),好差 咁之後即刻去咗你度交表,但係到今日都冇反應,後o黎係觀塘撲咗7間學校,下午再返香港仔in咗余振強同培德,前者收咗佢,諗住就咁讀呢間啦,到4點鐘返到觀塘再in多一間寧波公學,又即刻收咗佢喎,咁呢間好o的啩,起碼唔洗走到香港仔咁遠囉~~ 唉,睇見我個fd都慘呀,佢地真係撲得好辛苦呀,唔知第時自己又會唔會咁呢?!睇到都驚呀
o個日唔該哂你呀,咁早攪到你 麻煩哂~~
作者: 晴晴蕎蕎    時間: 07-7-13 23:19

cathy,
恭喜哂,恭喜哂
我都係讀呢間架,讀得好辛苦架,唔知係咪我資質差,升中四既時侯俾人"西"走咗喇,哈哈,因為我地個時f.1-f.3有5班,到f.4得返4班,大大話話有成30幾大俾人踢走咗 ,不過你放心啦,我講緊既已經係10n年前既事,而家冇咗架喇,中一到中五維持o係5班
作者: 晴晴蕎蕎    時間: 07-7-13 23:26

係喎~~你地會唔會去個參觀活動呀?!
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-13 23:47

cathy,

韋理幾點參觀呀? 睇吓時間就唔就到.
升中~我都唔識呢? 不過睇吓有乜可以幫到呢?

晴晴媽,

南丫島~唔知好唔好玩呢? 我都有興趣, 不過時間都幾早.
作者: 晴晴蕎蕎    時間: 07-7-14 23:02

家慧媽,
我都想去南Y島呀,但係晴晴學嘢撞咗時間,我地淨係去香港仔呀~~
作者: Mei    時間: 07-7-14 23:23

原文章由 晴晴蕎蕎 於 07-7-13 23:05 發表
mei,
我個fd派咗去朱石麟(kln bay架),好差 咁之後即刻去咗你度交表,但係到今日都冇反應,後o黎係觀塘撲咗7間學校,下午再返香港仔in咗余振強同培德,前者收咗佢,諗住就咁讀 ...

我考完試啦
晴媽~
唔洗客氣喎, 我個度叫你個friend都唔洗等啦!今年都唔知咩年, 個日總共有108人黎第表, 結果係得一個位咁大把,咁多年都未試過得一個位,  唔知邊個咁好彩爭到呢個位呢?
作者: Mei    時間: 07-7-14 23:27

原文章由 晴晴蕎蕎 於 07-7-13 23:19 發表
cathy,
...而家冇咗架喇,中一到中五維持o係5班

嘻嘻, 由舊年中一開始, 已經無左會考, 即係再唔係由中一讀到中五, 而係中一讀到中六, 即係一入到去就可以直讀六年啦!!!
作者: Mei    時間: 07-7-14 23:30

原文章由 cathygarfield 於 07-7-13 16:42 發表

都要吾該你先, 不過原來佢揀果間中學都幾, 都未開學已經有暑期功課, 就係要睇完一本英文書, 再寫一篇論文 ....

而家d學校係咁架啦!  唔叫d學生做話你唔夠上進, 我地d新黎的中一都要睇4本書, 做4篇報告呀!
作者: Mei    時間: 07-7-14 23:31

原文章由 446948 於 07-7-12 16:03 發表
大家好呀~ 我囡囡未讀幼兒園, 不過我地就係啱啱搬嚟華富住架? 可以入嚟大家傾下嘛?

446948~
歡迎你呀!多d黎傾下丫!

作者: cathygarfield    時間: 07-7-16 11:07

原文章由 heihei媽咪 於 07-7-13 23:47 發表
cathy,

韋理幾點參觀呀? 睇吓時間就唔就到.
升中~我都唔識呢? 不過睇吓有乜可以幫到呢?

係明天早上好似10:00參觀. 你去吾去呀?

子健媽, mei, 家慧媽
南丫島你地去吾去呀, 我地會去..:)
作者: Mei    時間: 07-7-16 11:11

原文章由 cathygarfield 於 07-7-16 11:07 發表

係明天早上好似10:00參觀. 你去吾去呀?

子健媽, mei, 家慧媽
南丫島你地去吾去呀, 我地會去..:)

Cathy~
我地唔去啦, 因為我星期五晚11點幾十二點才到香港, 我唸返到屋企都要成半夜點幾兩點, 何況我星期六仲要返學, 所以去唔到啦!
作者: 大隻仔    時間: 07-7-16 16:19

子健自己揀左去香港仔o個個 , Daddy話不如去南丫島佢都唔肯:

哈哈!! 我已經成為鮮花級喇

[ 本文章最後由 大隻仔 於 07-7-16 16:21 編輯 ]
作者: cathygarfield    時間: 07-7-16 16:31

原文章由 大隻仔 於 07-7-16 16:19 發表
子健自己揀左去香港仔o個個 , Daddy話不如去南丫島佢都唔肯:

哈哈!! 我已經成為鮮花級喇

上網睇左個南丫島漁民文化村d資料, 都好新, 舊年起好. 內部都有好多野睇. 不過我都吾知我可吾可以請到假去..
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-16 23:13

cathy,

明天~唔去喇!時間就唔到.

南丫島~我地唔去喇, 阿哥話唔去, 但阿女話想去.:cry:
作者: Mei    時間: 07-7-19 13:23

好靜呀!點解無人呀!!!
作者: cathygarfield    時間: 07-7-19 14:04

我係到, 你想傾咩, 我同你傾 , 你去旅行吾使買手信比我地喇..吾使客氣.. . 你係屋企嘆冷氣:) .
作者: Mei    時間: 07-7-19 16:13

原文章由 cathygarfield 於 07-7-19 14:04 發表
我係到, 你想傾咩, 我同你傾 , 你去旅行吾使買手信比我地喇..吾使客氣.. . 你係屋企嘆冷氣:) .

嘆冷氣!梗係唔係啦!因為工人放左假, 所以係度洗廁所同拖地呀!不過, 拖到去部腦度, 見好鬼無聊, 咩上黎睇下囉, 而家又去湊女放學啦!
作者: 大隻仔    時間: 07-7-20 10:55

早晨呀

Mei, 妳去唔去小一學校參觀呀?
作者: Mei    時間: 07-7-21 11:05

原文章由 大隻仔 於 07-7-20 10:55 發表
早晨呀

Mei, 妳去唔去小一學校參觀呀?

健媽~
早晨呀!
我地去呀!已經報左名啦!!!
作者: 大隻仔    時間: 07-7-23 10:38

咁多位早晨喇!
作者: cathygarfield    時間: 07-7-23 13:41

子健媽,
我係到喎, 不過今早忙左少少...  你而家係咪搵緊小學資料呢, 揀好左心水小學未呀.. , 我地就諗左喇, 不過吾知第一輪收吾收到呢 ,所以都諗埋234567.......志願喇..
作者: 大隻仔    時間: 07-7-24 09:25

Cathy,

, 我來來去去都係得o個1, 2間咋, 冇search咁多呀

新一代今次又有子健個名喇, 今次應該係堅喇掛

但我唔見有芯/葦怡喎  , 妳最後有冇抽架
作者: cathygarfield    時間: 07-7-24 12:47

子健媽,
我地抽吾到呀..要幫葦怡搵活動先得喇 . 因保怡, 芯怡學網球.但葦怡就無....
作者: 大隻仔    時間: 07-7-24 13:55

子健冇伴啦

原文章由 cathygarfield 於 07-7-24 12:47 發表
子健媽,
我地抽吾到呀..要幫葦怡搵活動先得喇 . 因保怡, 芯怡學網球.但葦怡就無....

作者: cathygarfield    時間: 07-7-24 16:37

係呀, 無得一齊打添.吾制呀.
作者: 大隻仔    時間: 07-7-26 11:28

Cathy,

咁葦怡有冇話想學乜呀?:(
作者: cathygarfield    時間: 07-7-26 12:56

原文章由 大隻仔 於 07-7-26 11:28 發表
Cathy,
咁葦怡有冇話想學乜呀?:(

佢最想學畫畫..:) , 但我搵吾到0岩時間比佢呀..:( , 星期六就有好多, 但我想星期日上午, 所以難搵d:( .

你安掛晒d暑期活動比子健未呀..:) , 我地而家仲諗緊邊個放假
作者: 大隻仔    時間: 07-7-26 16:29

係呀, 想平平地o既畫班多數係星期六架  除非私人o個d啦

佢地得o個2星期暑假, 都唔洗點安排活動啦!  都係返婆婆家算喇:D

不過或者返大6玩2日咁啦
作者: Mei    時間: 07-7-30 09:55

各位早晨~
我返左香港啦!
嘻嘻, 今日係我生日呀又老一歲啦!,:cry: 舊年都係24, 今年25啦!
不過今日都要係屋企做亞四, 因為工人仲未返!
作者: 大隻仔    時間: 07-7-30 10:46

Mei,

嘩哈哈! 咁就要同妳講聲

HaPpy BirTHdaY !!

X 25
作者: cathygarfield    時間: 07-7-30 13:54

原文章由 大隻仔 於 07-7-30 10:46 發表
Mei,

嘩哈哈! 咁就要同妳講聲

HaPpy BirTHdaY !!

X 25

[code][/code]
MEI,
祝你生日快樂 呀. 年年都係25歲, (原來你大我幾年).

[ 本文章最後由 cathygarfield 於 07-7-30 14:03 編輯 ]
作者: heihei媽咪    時間: 07-7-30 19:07

mei,

Happy Birthday!
作者: Mei    時間: 07-7-31 09:38

多謝大家呀!
作者: 大隻仔    時間: 07-7-31 10:28

Mei,

多謝妳隻昆蟲 , 自由行好玩嗎?:loveliness:
作者: cathygarfield    時間: 07-7-31 10:57

Mei,

我都多謝你幾隻昆蟲, 佢地好鐘意, 今早仲比佢地晒太陽, 話今晚就會發光 .
點呀, 做賓賓係咪好好玩呢, 我諗曦曦都瘦晒喇, 無好野食.. , 你識吾識開洗衣機架, 有無抹下梳化..好多好多.......
作者: cathygarfield    時間: 07-7-31 11:03

原文章由 大隻仔 於 07-7-26 16:29 發表
係呀, 想平平地o既畫班多數係星期六架  除非私人o個d啦

佢地得o個2星期暑假, 都唔洗點安排活動啦!  都係返婆婆家算喇:D

不過或者返大6玩2日咁啦

子健媽,
我地都無乜地方去.:( , 可能帶佢地去睇戲. (佢地從來都未睇過戲架, 都算係一個特別的暑假 ), 我會睇變形金剛..應該未落晝掛
作者: anna_gigi    時間: 07-7-31 11:04

原文章由 cathygarfield 於 07-7-31 10:57 發表
Mei,

我都多謝你幾隻昆蟲, 佢地好鐘意, 今早仲比佢地晒太陽, 話今晚就會發光 .
點呀, 做賓賓係咪好好玩呢, 我諗曦曦都瘦晒喇, 無好野食.. , 你識吾識開洗衣機架, 有無抹下梳化..好多好多...... ...

Cathy
點解唔見左北角救世
作者: cathygarfield    時間: 07-7-31 11:15

原文章由 anna_gigi 於 07-7-31 11:04 發表

Cathy
點解唔見左北角救世

anna,
出番喇, 你過去睇下喇.. , 你放假喇..真係好呀
作者: Mei    時間: 07-7-31 12:01

原文章由 cathygarfield 於 07-7-31 10:57 發表
Mei,

點呀, 做賓賓係咪好好玩呢, 我諗曦曦都瘦晒喇, 無好野食.. , 你識吾識開洗衣機架, 有無抹下梳化..好多好多...... ...

都唔知幾正, 乘機減肥呀!
作者: Mei    時間: 07-7-31 12:03

原文章由 大隻仔 於 07-7-31 10:28 發表
Mei,

多謝妳隻昆蟲 , 自由行好玩嗎?:loveliness:

唔好客氣啦! 曦曦就好玩, 我地就好倦呀!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5