教育王國

標題: 播道會茵怡幼兒學校和救世軍明德 [打印本頁]

作者: longmarch2004    時間: 07-7-5 14:22     標題: 播道會茵怡幼兒學校和救世軍明德

播道會茵怡幼兒學校和救世軍明德,不考慮排隊,你們會選那一間?
作者: yingsangman    時間: 07-7-6 12:26     標題: 播道會茵怡幼兒學校和救世軍明德

救世軍明德^^
作者: felixeatcat    時間: 10-7-1 04:39

我個仔係2009 "播道會茵怡幼兒學校" 讀緊 n1, 今年2010就轉 "救世軍明德" 讀n2.

原帖由 longmarch2004 於 07-7-5 14:22 發表
播道會茵怡幼兒學校和救世軍明德,不考慮排隊,你們會選那一間?

作者: kartsoi2000    時間: 10-12-21 22:54

May I ask why you change?  Do you think 播道會茵怡幼兒學校 is good or not?  
作者: easybring    時間: 10-12-23 15:37

sure 救世軍明德 if compare with 播道會茵怡幼兒學校
原帖由 kartsoi2000 於 10-12-21 22:54 發表
May I ask why you change?  Do you think 播道會茵怡幼兒學校 is good or not?   

作者: CatEgg    時間: 10-12-26 14:21

播道茵怡好差的嗎?點解個個都話會轉話或者其他學校好D,但又唔講點解播道茵怡唔好,我有朋友in明德後話一定唔會比個小朋友讀呢間喎
有幾間幼兒園已收佐我B,係BK都幾多mama話好的地區幼兒園,但茵怡最近屋企,我打算比佢讀呢間
究竟茵怡有幾唔好?有小朋友讀過的可以比下意見嗎?唔方便的可以pm,多謝哂!!
作者: LIUALICE    時間: 11-1-9 21:33

我都想知道,我星期六呢interview完,我都貪佢在家附近

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5