教育王國

標題: 易讀寶 似apple tree [打印本頁]

作者: mr_kwy    時間: 08-9-1 11:00     標題: 易讀寶 似apple tree

最近買左set 易讀寶教材原理同apple tree一樣,但暫時只有英文同國語發音。不過1set only要Rmb598(筆加一套書),我覺得可以比小朋友試下, 唔使咁貴。
比個網址大家參孝下: http://www.e-readbook.com/

作者: Carman_mami    時間: 08-9-8 12:59

作者: bobo-ma    時間: 08-9-8 14:29

同埋 .. 想問係邊度買 ..
作者: mr_kwy    時間: 08-9-8 18:07

我自己就響廣卅書城買嘅
但最近我幫朋友買過,佢深圳有個代理賣RMB598連一套圖書, 代理個地點近書城,我都係到左深圳書城打比佢來接我過去買,如果想要其它圖書可另買,佢每套圖書都係幾十元重有9拆
我知深圳書城(近科學館站)都有得買,但好似貴D,另買圖書就好似冇拆LAW
其實我都問過佢總公司,佢話香港都有代理重比左個電話我,我試過打但冇人聽,留左言又冇人覆所以放棄左。
如果你地想要深圳代理個電話可PM我,我PM返比你地
作者: 曲曲    時間: 08-9-9 14:35

作者: mr_kwy    時間: 08-9-9 14:43

原帖由 曲曲 於 08-9-9 14:35 發表
深圳書城有好多類似的賣
有機會去睇下/試下

係呀! 都有好多類似架
我都睇過幾種, 用筆嘅我就見有另外二種,我都試過不過冇易讀寶咁平同外型冇咁吸引。
不過如果你去見到有乜新野又好嘅記得post出來大家交流下
作者: daisylhn    時間: 08-9-24 11:55

香港都有得賣呢套嘢喎, 價錢同大陸差唔多,電話係3102 2083,
作者: 牛家之婦    時間: 08-9-25 12:45

是否簡體字?
作者: mr_kwy    時間: 08-9-25 22:30

原帖由 牛家之婦 於 08-9-25 12:45 發表
是否簡體字?

是簡體字的
作者: cytheiawongsiny    時間: 08-9-28 22:48     標題: Thank you!

:loveliness: :loveliness:
作者: SUNBEBE    時間: 08-9-30 13:05

我pm左你想要深圳代理個電話, 你無復我既...係咪收唔到呀??

原帖由 mr_kwy 於 08-9-8 18:07 發表
我自己就響廣卅書城買嘅
但最近我幫朋友買過,佢深圳有個代理賣RMB598連一套圖書, 代理個地點近書城,我都係到左深圳書城打比佢來接我過去買,如果想要其它圖書可另買,佢每套圖書都係幾十元重有9拆
我知深圳書城(近科學館站 ...

作者: mr_kwy    時間: 08-10-1 12:54

原帖由 SUNBEBE 於 08-9-30 13:05 發表
我pm左你想要深圳代理個電話, 你無復我既...係咪收唔到呀??

SORRY SUNBEBE, 我收唔到你PM, 個SALES NAME CARD我放左OFFICE, 明天回公司PM你
作者: mr_kwy    時間: 08-10-2 10:02

原帖由 SUNBEBE 於 08-9-30 13:05 發表

SUNBEBE, PM左比你,如果收唔到再通知我啦!
作者: tszwaibaby    時間: 08-10-2 23:54

我自己就響廣卅書城買嘅

Hi, mr_kwy, 我上過個網址上睇過, 都好有興趣想買, 可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我呀, 唔該哂!
作者: mr_kwy    時間: 08-10-3 12:20

原帖由 tszwaibaby 於 08-10-2 23:54 發表

Hi, mr_kwy, 我上過個網址上睇過, 都好有興趣想買, 可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我呀, 唔該哂!

pm左比你了, 收不到請告知
作者: tszwaibaby    時間: 08-10-3 23:13

原帖由 mr_kwy 於 08-10-3 12:20 發表

pm左比你了, 收不到請告知

收到啦, 唔該哂你呀, 等我下次去深圳時都去看看先
作者: SUNBEBE    時間: 08-10-6 13:14

收到哪...thank you晒...

原帖由 mr_kwy 於 08-10-2 10:02 發表

SUNBEBE, PM左比你,如果收唔到再通知我啦!

作者: KU555    時間: 08-10-12 00:13

我自己就響廣卅書城買嘅

Hello mr_kwy,
Would you pls pm to me also.  Thanks.
作者: mcdull_yin    時間: 08-10-13 10:44

我在香港買了,$725包8本書連筆,我覺得同大陸差不多,因省了車費及匯率。
作者: mr_kwy    時間: 08-10-17 17:06

原帖由 mcdull_yin 於 08-10-13 10:44 發表
我在香港買了,$725包8本書連筆,我覺得同大陸差不多,因省了車費及匯率。

咁都OK喎!我果時打過比香港個代理,一係冇人聽一係留言唔覆,所以先上去買
作者: miumiu809    時間: 08-11-5 11:02

原帖由 mcdull_yin 於 08-10-13 10:44 發表

都唔係wor, 我見淘寶網$740包45本書,(6套書) 18張海報wor~... 差好遠呀!
hk代理: 筆+8本書=$780
每另加一套書: $110
未有海報賣.

如果同樣在hk買齊要$1440呢!

作者: mcdullyiu    時間: 08-11-9 16:50

有無人買過?

套裝包的書係咪中文的?還是英文的?

我見得2套英文書, 是嗎?

迪士尼那套書我一早已買左,
係咪買支筆+download個聲音檔就得?

咁得2套英文書, 買來用2套書未好貴?

因我已買香港的i-pen,
所以看看低唔低先想下買唔買!
作者: mr_kwy    時間: 08-11-10 14:41

原帖由 mcdullyiu 於 08-11-9 16:50 發表
有無人買過?

套裝包的書係咪中文的?還是英文的?

我見得2套英文書, 是嗎?

迪士尼那套書我一早已買左,
係咪買支筆+download個聲音檔就得?

咁得2套英文書, 買來用2套書未好貴?

因我已買香港的i-pen,
所以看看低唔低先 ...

咁唔止2套英文書
掛畫重有其它都有英文,你可以上佢網站睇下有乜書先決定買唔買 http://www.e-readbook.com/
套裝包果d書可以自己選擇
我都買左i-pen呀...不過之後先覺得書唔多
作者: mr_kwy    時間: 08-11-10 14:52

原帖由 miumiu809 於 08-11-5 11:02 發表

都唔係wor, 我見淘寶網$740包45本書,(6套書) 18張海報wor~... 差好遠呀!
hk代理: 筆+8本書=$780
每另加一套書: $110
未有海報賣.

如果同樣在hk買齊要$1440呢!

淘寶網有包咁多書咁平咩? 咁幾抵wor!!
hk代理每另加一套書要$110就貴左d喎, 佢出果d書通常都係拾幾蚊本...一套都係幾拾
作者: mcdull_yin    時間: 08-11-10 14:59

你在淘寶哪店看到,我朋友亦想買,但你看見的平很多,可post link出來嗎?
原帖由 mr_kwy 於 08-11-10 14:52 發表

淘寶網有包咁多書咁平咩? 咁幾抵wor!!
hk代理每另加一套書要$110就貴左d喎, 佢出果d書通常都係拾幾蚊本...一套都係幾拾

作者: miumiu809    時間: 08-11-11 11:40

原帖由 mcdull_yin 於 08-11-10 14:59 發表
你在淘寶哪店看到,我朋友亦想買,但你看見的平很多,可post link出來嗎?

其實我係選擇咗住淘寶最貴的賣家wor~
有d價錢仲平, (有d好平, 我相信已經有冒牌貨) 因為始終對在大陸買野好冇信心!
你可以留意呢兩個賣家:

1: 我同咗琪琪幸福之家買, 佢係易讀寶公司專負責賣給幼稚園的sales, 也是培訓老師, 我打咗電話去北京總公司證實咗佢身份了. 而且, 佢有心機d, 又願意同我去郵局寄船運來美國, 咁就慳唔少郵資嘞, 所以貴d都同佢買lor..
$740包:
   易读宝点读笔
《世界经典童话故事系列》8本、
《幼儿启蒙挂图系列》3套18张
《快乐儿歌》2本、
《学前600字》3本、
《迪士尼英语》6本
《宝宝识图卡》6本
《小熊毛毛的美好生活》4本
http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-0db2-eb4960de5b421df31ac19b91fbfec996.jhtml

2: 酷码一族呢個賣家其實平d, 佢有門市商店在北京,  評語都OK啦,  不過因我在美國, 佢有少少好似唔想做咁, 如果你地用快遞send hk可能好d.
$640已經包晒以上d嘢.
http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-0db1-469764e11d41bc5e16ed467f61e37fa2.jhtml
作者: CAP    時間: 08-11-11 14:08

點解佢個價錢係 1168 ?  要同佢講價 ga ?

原帖由 miumiu809 於 08-11-11 11:40 發表

有d價錢仲平, (有d好平, 我相信已經有冒牌貨) 因為始終對在大陸買野好冇信心!
你可以留意呢兩個賣家:

1: 我同咗琪琪幸福之家買, 佢係易讀寶公司專負責賣給幼稚園的sales, 也 ...

作者: miumiu809    時間: 08-11-11 15:43

原帖由 CAP 於 08-11-11 14:08 發表
點解佢個價錢係 1168 ?  要同佢講價 ga ?

$1168係我嘅價錢來架. 因為我買咗2支筆. (1支就要$468嘞!)
其實2個賣家都係買咩都續樣計數, 冇話套裝要跟d咩或者買多d會平d, 總之你想要邊套書就可以了.
作者: mr_kwy    時間: 08-11-11 15:46

原帖由 miumiu809 於 08-11-11 11:40 發表

你可以留意呢兩個賣家:

1: 我同咗琪琪幸福之家買, 佢係易讀寶公司專負責賣給幼稚園的sales, 也 ...

我計計下RMB740又唔係平左好多WOR
深圳代理買套筆連1套書都係RMB498
其它佢包果d書散買都係RMB329.20 打9拆= RMB296.28 加埋都係RMB794.28
同埋條LINK冇寫送小熊毛毛的美好生活系列套書, 係咪佢額外送架
作者: miumiu809    時間: 08-11-11 16:08

原帖由 mr_kwy 於 08-11-11 15:46 發表

其它佢包果d書散買都係RMB329.20 打9拆= RMB296.28 加埋都係RMB794.28
同埋條LINK冇寫送小熊毛毛的美好生活系列套書, 係咪佢額外送架 ...

係呀, 冇話平過深圳呀. 平過hk代理好多咋.
如果第2個賣家平d! 第一個真係特別貴添! 全淘寶最貴呢! 我驚買到假貨呀.
佢地冇一套架, 總之你選啱邊幾套佢地就計錢囉.
亦冇一套係送架. 全部照計, 你可以問下佢每樣嘢嘅價錢來買.
作者: cindy83215    時間: 08-11-13 14:30

請問你用過ok嗎?發音清楚嗎?小朋友有無興趣玩ga?啱3個月既bb玩ma?thanks~~
原帖由 miumiu809 於 08-11-11 16:08 發表

係呀, 冇話平過深圳呀. 平過hk代理好多咋.
如果第2個賣家平d! 第一個真係特別貴添! 全淘寶最貴呢! 我驚買到假貨呀.
佢地冇一套架, 總之你選啱邊幾套佢地就計錢囉.
亦冇一套係送架. 全部照計, 你可以問下佢每樣嘢嘅 ...

作者: mr_kwy    時間: 08-11-14 09:28

原帖由 cindy83215 於 08-11-13 14:30 發表
請問你用過ok嗎?發音清楚嗎?小朋友有無興趣玩ga?啱3個月既bb玩ma?thanks~~

發音我個人就覺得ok同d聲夠大,其實3個月佢就唔識玩架啦, 不過大人可以點d圖比佢聽下,佢都有兒歌不過就係國語law
作者: miumiu809    時間: 08-11-14 10:20

原帖由 cindy83215 於 08-11-13 14:30 發表

未收到..
收到再同大家講~~
作者: yanyvonne    時間: 08-11-14 13:41

原帖由 miumiu809 於 08-11-14 10:20 發表

未收到..
收到再同大家講~~

我問過, 如到香港 , 快遞收費要成 $270 好貴,,,,,

請問你用平郵還是快遞去你家, !
作者: yanyvonne    時間: 08-11-14 13:44

原帖由 mr_kwy 於 08-11-11 15:46 發表

同埋條LINK冇寫送小熊毛毛的美好生活系列套書, 係咪佢額外送架 ...

深圳代理請問在哪裡可找到?有沒有資,料 ??????

問了淘寶賣家, 由北京寄來運費好貴, 想自己上深圳買, 可幫下忙給資料嗎???? THANKS!
作者: mr_kwy    時間: 08-11-14 14:38

原帖由 yanyvonne 於 08-11-14 13:44 發表

深圳代理請問在哪裡可找到?有沒有資,料 ??????

問了淘寶賣家, 由北京寄來運費好貴, 想自己上深圳買, 可幫下忙給資料嗎???? THANKS!

hi yanyvonne
PM左比你, 你check下啦
作者: ck2005ml    時間: 08-11-14 15:37

作者: mr_kwy    時間: 08-11-14 16:16

原帖由 ck2005ml 於 08-11-14 15:37 發表
我想買, 請問有沒有資料pm給我 ? 謝謝!  香港在那兒買?

ck

pm左比你啦不過我只有深圳代理d資料, 香港我就唔知。好似有mama post過話香港買過..你問下她吧
作者: yanyvonne    時間: 08-11-14 16:29

原帖由 mr_kwy 於 08-11-14 14:38 發表

hi yanyvonne
PM左比你, 你check下啦

SORRY 收不到呀 !

不如你EMAIL 給我啦, [email protected]
THANKS !
作者: mr_kwy    時間: 08-11-14 16:38

原帖由 yanyvonne 於 08-11-14 16:29 發表

SORRY 收不到呀 !

不如你EMAIL 給我啦, [email protected]
THANKS !

SEND左
作者: cindy83215    時間: 08-11-15 01:51

可以pm俾我嗎,我都有興奮~~
原帖由 mr_kwy 於 08-11-14 16:16 發表

pm左比你啦不過我只有深圳代理d資料, 香港我就唔知。好似有mama post過話香港買過..你問下她吧

作者: yanyvonne    時間: 08-11-15 09:14

原帖由 mr_kwy 於 08-11-14 16:38 發表

SEND左

收到了, 你是不是買整齊成套書, 其實好不好用, 小朋友是可否會主動自己拿來用???? 

同埋支筆會讀生字, 會不會成句讀的???/ 

因為成套埋都唔平, 所以想了解清楚D , 請幫忙 , THANKS!
作者: mr_kwy    時間: 08-11-15 13:31

原帖由 yanyvonne 於 08-11-15 09:14 發表

收到了, 你是不是買整齊成套書, 其實好不好用, 小朋友是可否會主動自己拿來用???? 

同埋支筆會讀生字, 會不會成句讀的???/ 

因為成套埋都唔平, 所以想了解清楚D , 請幫忙 , THANKS! ...

我冇買齊成套呀....佢有好多書架...擇d合用就ok唔使買晒
我小朋友重細未識得自己拿來用, 我比佢聽下先
我有2个朋友買左,佢地就話个女會主動拿來玩。
我又試過借過比1个朋友, 佢就話个女玩左一陣就唔玩所以其實好難講,个个小朋友都唔同
可以成句讀的, 另外重有故仔書
其實你可以上網玩下佢個demo, 係一模一樣的
http://www.e-readbook.com/
其實成套咁算貴了, 幾佰元有咁嘅效果ok la,相比apple tree平左好多, 而且佢地又不斷出書, d書又唔貴
不過當然要自己考慮下啦, 或者自己再去試玩下先決定
希望幫到你啦

作者: yanyvonne    時間: 08-11-15 14:25

原帖由 mr_kwy 於 08-11-15 13:31 發表

我冇買齊成套呀....佢有好多書架...擇d合用就ok唔使買晒
我小朋友重細未識得自己拿來用, 我比佢聽下先
我有2个朋友買左,佢地就話个女會主動拿來玩。
我又試過借過比1个朋友, 佢就話个女玩左一陣就唔玩所以其實好難 ...

THANKS!.........

你介紹個SALE , 是不是可在深圳交收的, ?????
作者: bbhelen    時間: 08-11-16 08:49

dear mr kwy,

可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我呀, 唔該哂!

thanks a lot!

Helen
作者: mr_kwy    時間: 08-11-16 11:26

原帖由 yanyvonne 於 08-11-15 14:25 發表

THANKS!.........

你介紹個SALE , 是不是可在深圳交收的, ?????

可以的, 佢深圳有個display counter的, 你打比佢吧
作者: mr_kwy    時間: 08-11-16 11:28

原帖由 bbhelen 於 08-11-16 08:49 發表
dear mr kwy,

可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我呀, 唔該哂!

thanks a lot!

Helen

明天PM給你
作者: gibimami    時間: 08-11-17 13:53

hi mr kwy,

可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我呀, OR email to [email protected]

thank you very much
作者: mr_kwy    時間: 08-11-17 14:31

原帖由 gibimami 於 08-11-17 13:53 發表
hi mr kwy,

可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我呀, OR email to [email protected]

thank you very much

HI SHIRLEY,
PM 左
作者: miumiu809    時間: 08-11-17 17:14

原帖由 mr_kwy 於 08-11-17 14:31 發表

HI SHIRLEY,
PM 左

咁不如pm埋比我呀! 我問下佢寄唔寄先,,..
佢賣幾錢? 你同佢買咗了?
作者: 小麵麵    時間: 08-11-17 18:58

hi! 我都想知代理電話
thank!
pls pm me
作者: cindy83215    時間: 08-11-17 22:52

我都想要呀,可否pm我?thanks!!!
原帖由 mr_kwy 於 08-11-16 11:28 發表

明天PM給你

作者: mr_kwy    時間: 08-11-18 09:42

原帖由 小麵麵 於 08-11-17 18:58 發表
hi! 我都想知代理電話
thank!
pls pm me

小麵麵&Cindy83215
PM左啦
作者: mr_kwy    時間: 08-11-18 09:53

原帖由 miumiu809 於 08-11-17 17:14 發表

咁不如pm埋比我呀! 我問下佢寄唔寄先,,..
佢賣幾錢? 你同佢買咗了?

Hi Miumiu809

PM左比你啦
你唔係響淘宝網買左咩?
我自己其實係響廣洲買架,後來返到香港的朋友又想買所以打去總公司問到呢个代理。我朋友就同佢買嘅,我冇記錯就係RMB598包一套書, 另外買其它書就有9拆
作者: lucky_bear    時間: 08-11-18 10:49

我都想要呀,可否pm我?thanks!!!
作者: winyan    時間: 08-11-18 10:58

我都有興趣, 可否 PM 深圳書城 的地址給我.  謝謝.

原帖由 mr_kwy 於 08-11-16 11:28 發表

明天PM給你

作者: mr_kwy    時間: 08-11-18 13:50

原帖由 winyan 於 08-11-18 10:58 發表
我都有興趣, 可否 PM 深圳書城 的地址給我.  謝謝.

winyan & lucky bear
PM左
作者: nancyfeifei    時間: 08-11-18 15:48

Dear mr_kwy

我都想要深圳代理的資料,可否pm給我?謝謝!
作者: miumiu809    時間: 08-11-19 09:01

原帖由 mr_kwy 於 08-11-18 09:53 發表

Hi Miumiu809

PM左比你啦
你唔係響淘宝網買左咩?
我自己其實係響廣洲買架,後來返到香港的朋友又想買所以打去總公司問到呢个代理。我朋友就同佢買嘅,我冇記錯就係RMB598包一套書, 另外買其它書就有9拆 ...

本來係, 後來說不可寄船, 海關打回頭. 而家一定要用快遞 , 所以冇買.
作者: mr_kwy    時間: 08-11-19 12:13

原帖由 miumiu809 於 08-11-19 09:01 發表

本來係, 後來說不可寄船, 海關打回頭. 而家一定要用快遞 , 所以冇買.

寄美國比較麻煩呢, 由其係電子產品
作者: miumiu809    時間: 08-11-20 10:16

原帖由 mr_kwy 於 08-11-19 12:13 發表

寄美國比較麻煩呢, 由其係電子產品
係啦,而家諗緊買唔買.
作者: mr_kwy    時間: 08-11-20 14:07

原帖由 miumiu809 於 08-11-20 10:16 發表
係啦,而家諗緊買唔買.

有冇朋友返開嚟叫佢幫你帶返去就會好D,如果唔係就算香港寄都麻煩
作者: miumiu809    時間: 08-11-22 16:23

原帖由 mr_kwy 於 08-11-20 14:07 發表

有冇朋友返開嚟叫佢幫你帶返去就會好D,如果唔係就算香港寄都麻煩
其實成日都有架, 不過點好意思叫朋友幫我帶幾十本書呀... :D
作者: bryanmama1    時間: 08-11-22 21:26

Dear mr_kwy

作者: sylviawm    時間: 08-11-23 15:28

唔該哂!
作者: elok    時間: 08-11-23 18:09

可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我!! Thanks!!
作者: mr_kwy    時間: 08-11-24 10:42

原帖由 elok 於 08-11-23 18:09 發表
可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我!! Thanks!!

elok, sylviawm & bryanmama1
PM左啦
作者: mr_kwy    時間: 08-11-24 10:46

原帖由 miumiu809 於 08-11-22 16:23 發表
其實成日都有架, 不過點好意思叫朋友幫我帶幾十本書呀... :D

其實最大問題係寄支筆,only 叫朋友帶住支筆加幾平書先 其它書可以之後寄都得啦....
作者: bbfruit    時間: 08-11-27 10:44

Dear mr_kwy

我都想要深圳代理的資料,可否pm給我?謝謝
作者: 證羽    時間: 08-11-27 22:07

mr kwy
我都想知可否pm給我呀?謝謝
或 send [email protected]
作者: miumiu809    時間: 08-11-28 06:37

原帖由 mr_kwy 於 08-11-24 10:46 發表

其實最大問題係寄支筆,only 叫朋友帶住支筆加幾平書先 其它書可以之後寄都得啦....

係呀,而家書寄美國, 筆寄HK, 我多數Xmas 返來呀!hehe..
作者: harrierwong    時間: 08-11-29 15:01

Dear mr_kwy

作者: mr_kwy    時間: 08-12-1 20:10

原帖由 harrierwong 於 08-11-29 15:01 發表
Dear mr_kwy

harriewong & 證羽
pm左啦
作者: maymayin    時間: 08-12-2 00:16

Dear mr_kwy

作者: HSBC    時間: 08-12-3 21:10     標題: 易讀寶

我是一個普通話老師,在教育王國看見你們在討論易讀寶,我有時上深圳都會帶一些好用的教具教材,我這次帶了幾套易讀寶,請上我的BLOG看看吧,http://hk.myblog.yahoo.com/joyce76543

其實自己上深圳,車費也挺貴的,如果運到香港,運費加上人民幣折算成港幣其實也差不多了。

作者: HSBC    時間: 08-12-3 22:34     標題: 我是普通話老師

我是普通話老師請上我的BLOG看看吧,http://hk.myblog.yahoo.com/joyce76543

作者: HSBC    時間: 08-12-3 22:37     標題: 普通話拼音機

普通話拼音機
適合3歲以上兒童,3000漢字內存,2000成語對應,9000詞語搜索,百首經典古詩部首、筆劃筆順查字等如有興趣pm我.
請上我的BLOG看看吧,http://hk.myblog.yahoo.com/joyce76543

作者: mr_kwy    時間: 08-12-7 00:20

原帖由 maymayin 於 08-12-2 00:16 發表
Dear mr_kwy

maymayin
sorry for late, PM 左給你了
作者: CAP    時間: 08-12-7 16:39

可以PM埋深圳代理的資料比我嗎.

THANKS
作者: mr_kwy    時間: 08-12-8 00:16

原帖由 CAP 於 08-12-7 16:39 發表
可以PM埋深圳代理的資料比我嗎.

THANKS

cap
PM 左給你了
作者: Wesley0701    時間: 08-12-8 00:36

今日試左支筆, 幾好, d聲都很清楚, 但筆身比較粗, 小朋友可能"揸"得無咁舒服。
作者: Wesley0701    時間: 08-12-8 00:39

有無媽咪可以話我知, "快樂兒歌"d歌詞是否只有朗誦出來? 是没有唱出來的嗎? 我同囝囝"點"了很多地方也找不到

作者: iceymama    時間: 08-12-30 23:37

可否pm個代理電話和深圳書城個地址俾我呀? thanks!
作者: monenfant    時間: 08-12-31 10:24

我都想要深圳代理的資料,可否pm給我?thx!~
作者: mr_kwy    時間: 09-1-1 22:31     標題: 回覆 # 的文章

iceymama
pm 左

monenfant
pm 唔到, pls give yr email and i send it to you by mail la.

作者: mr_kwy    時間: 09-1-2 12:19     標題: 易讀寶mp3功能

所有買左易讀寶嘅朋友我想講下佢个package包左張mp3播放咭用來播放佢memory裏面d兒歌。其實大家可以將其它mp3歌用电腦uploade入去支筆,然後用返果張咭就可以播返d mp3出來。可以當一支mp3筆用!
作者: sweetma    時間: 09-1-8 15:23     標題: 回覆 # 的文章

我都想要深圳代理的資料,可否pm給我?thx!~
作者: mickey0401    時間: 09-1-8 17:53

Dear mr_kwy

作者: amps2b    時間: 09-1-9 16:20

我都想要代理ge資料..麻煩你pm埋俾我..thx

另外有冇人知佢果個大禮盒裝係幾多錢?
支筆有幾耐保用?

作者: mr_kwy    時間: 09-1-14 14:17

原帖由 amps2b 於 09-1-9 16:20 發表
我都想要代理ge資料..麻煩你pm埋俾我..thx

另外有冇人知佢果個大禮盒裝係幾多錢?
支筆有幾耐保用?

SWEETMA, MICKY & AMPS2B
PM左了
支筆有一年保用
大禮盒幾錢要問代理了
作者: Cathy1223    時間: 09-1-15 22:34

作者: heatherG    時間: 09-2-3 16:12     標題: how much

wana know how much...thks!!
作者: momom    時間: 09-2-9 17:48

作者: tszwaibaby    時間: 09-2-11 14:30

各位, 我剛在大陸淘寶網上買了一套易讀寶,包筆及17本書只售RMB450,連60元運費,合共RMB$510,速遞送上門,質量都好okay,大家有興趣的話可以去看看 :http://store.taobao.com/shop/vie ... 5e0c0d1a5606a76.htm

淘寶可以用visa(要先驗證)付款,不過,因為是網上拍賣,所以最好可以用支付寶俾錢會保障些。
作者: joannebebehk    時間: 09-2-15 17:36

作者: mr_kwy    時間: 09-2-16 12:06

原帖由 joannebebehk 於 09-2-15 17:36 發表

joannebbhk & momom
pm 左
作者: miumiu809    時間: 09-3-1 18:42

我都係在淘寶網買咗2支筆+6套書,都係呢個賣家,佢係全淘寶中最貴的, 不過我check過佢係易讀寶公司的trainner, 信心大d!

我最近收到套書, 支筆音質好好, 不過英文發音有時怪怪地... 總括係超值! (唔中意過多地方會發音)
同大家分享下內容/書的內頁...:
http://hk.myblog.yahoo.com/iam-sherbie/article?mid=2766
作者: miumiu809    時間: 09-3-1 18:45

另外,佢地公司而家仲推出咗好幾套專for學齡前的套書, 比0-3歲 & 幼稚園小朋友架!!!
作者: CAP    時間: 09-3-2 16:10

hi all,

請問有無人可以 pm 個代理資比我呀.  thanks

hi miumiu809,

之前都諗左好耐唔知買唔買, 睇完你個 blog真係覺得好吸引, 不過可惜只係簡體字, 所以到而家都仲係考慮緊.
作者: 308    時間: 09-3-2 16:35

我都有同一個考慮因素, 請問有無一套係繁體字o架.
而用緊o既ma ma. 你哋又會点教你小朋友呀

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5