教育王國

標題: 只有10分, 如自行收生成功率高嗎? [打印本頁]

作者: Azababy    時間: 08-9-9 02:42     標題: 只有10分, 如自行收生成功率高嗎?

小女只有10分, 自行選14區嘉諾撒機會率有多大?
作者: qbmama    時間: 08-9-9 10:14     標題: 回覆 # 的文章

你個女不是首名出生的子女?
作者: d2343130    時間: 08-9-9 10:46

如你真係得10分,等於無機會....因好少人會得10分!

原帖由 qbmama 於 08-9-9 10:14 發表

作者: silvia_ng    時間: 08-9-9 11:23

原帖由 Azababy 於 08-9-9 02:42 發表
小女只有10分, 自行選14區嘉諾撒機會率有多大?

今年份表冇左適齡果10分....你呢十分係咩分呢?
作者: Charlotte_mom    時間: 08-9-9 12:03

十分計唔計適齡分先......如果計埋都只得10分, 即chance真係幾細wor..........我估要d無咩人吼既學校至有機!
(唔係串你呀, 我細仔都係得10分咋)
原帖由 silvia_ng 於 08-9-9 11:23 AM 發表

今年份表冇左適齡果10分....你呢十分係咩分呢?

作者: estherxx    時間: 08-9-9 12:05

作者: estherxx    時間: 08-9-9 12:08

作者: 咩咩豬    時間: 08-9-9 12:47

如果你只有適齡10分,機會=0.
咁都中到即係間學校跟本無人選.
作者: Azababy    時間: 08-9-9 17:48

係呀!是我的第二女.. 哥哥在軒小下就讀, 但我想女女入讀女校的, 而我又不想到升中再煩惱, 加上嘉諾撒中學又是女英中, 而且是Band 1.

原帖由 qbmama 於 08-9-9 10:14 發表

作者: TomDog    時間: 08-9-9 18:22

嘉諾撒係14區是屬於熱門的學校, 10分自行是不可能了,  不過, 你可以報定私校back up, 寄望明年大抽獎。
作者: newcomer12345    時間: 08-9-11 11:49

關於適齡的十分, 在小冊子有提及, 但是在表格上没有提及.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5