教育王國

標題: 聖方濟 vs 九龍塘小學 [打印本頁]

作者: Molly818    時間: 08-10-10 12:12     標題: 聖方濟 vs 九龍塘小學

聖方濟及九龍塘小學同日Interview 只是相差半小時點算好, 實趕唔啦....請問如果遲到係咪一定冇機會?

兩選一你地會選擇去邊間見呢?
作者: NichoB    時間: 08-10-10 13:06     標題: SFA 1st choice

me too,

All Parents told me SFA 1st choice wor.

原帖由 Molly818 於 08-10-10 12:12 發表
聖方濟及九龍塘小學同日Interview 只是相差半小時點算好, 實趕唔啦....請問如果遲到係咪一定冇機會?

作者: rookiemom    時間: 08-10-10 13:13

Go for 聖方濟, call 九龍塘小學
and said you'd be late, 九龍塘小學 may let you change the time, but not 聖方濟.
作者: Molly818    時間: 08-10-10 14:05

打過去, 佢話要有充足理由及要以書面盡快通知佢地....
我都係只去一間把啦..

原帖由 rookiemom 於 08-10-10 13:13 發表
Go for 聖方濟, call 九龍塘小學
and said you'd be late, 九龍塘小學 may let you change the time, but not 聖方濟.

作者: SandyWu    時間: 08-10-10 17:41

我會選sfa,我舊年同阿囡考時既priority都係kum
作者: mycarrie    時間: 08-10-10 20:16

我仲未收到sfa的interview信...
作者: hingmami    時間: 08-10-10 20:34     標題: 回覆 # 的文章

聖方濟變左中文小學咩?小學概覽咁講既?
作者: mmak    時間: 08-10-10 20:49

我會選sfa

原帖由 Molly818 於 08-10-10 12:12 發表

作者: goodmama2003    時間: 08-10-11 11:04

作者: mycarrie    時間: 08-10-11 21:06

我的interview時間, 聖芳濟各跟九龍塘差半小時, 實趕唔切la, 有無人知聖芳濟各in 幾耐??
作者: eileenycm    時間: 08-10-11 22:26

one hour.
原帖由 mycarrie 於 08-10-11 21:06 發表
我的interview時間, 聖芳濟各跟九龍塘差半小時, 實趕唔切la, 有無人知聖芳濟各in 幾耐??

作者: Vinyny    時間: 08-10-12 22:32

選你有信心間見...

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5