教育王國

標題: SKH "waiting list" checking !!! [打印本頁]

作者: bbbean    時間: 08-11-24 10:48     標題: SKH "waiting list" checking !!!

作者: chingbb    時間: 08-11-24 11:02

我仔仔都係waiting list! 信封我就沒有留意;但信中就有一個號碼(我諗係我個仔仔的號碼)

原帖由 bbbean 於 08-11-24 10:48 發表
我非常失望呀...都係waiting list !!!

不如大家都係waiting list 既, 睇下封信上面有一個ref:好似係(081122C), 你地都睇下係唔係一樣話我知呀, 如果唔一樣咁即係有排位啦......咁你地係咩呀... ...

作者: LEOY    時間: 08-11-24 11:58

我收到既信都係話列入為備取生, ref 都係一樣-081122C
作者: macyming    時間: 08-11-24 12:07

我收到既信都係話備取生, ref 都係一樣-081122C  
作者: lro14sheung    時間: 08-11-24 13:00

我都是waiting list 個ref 都是一樣
作者: bbbean    時間: 08-11-24 14:46

作者: 小凱澄    時間: 08-11-24 16:29

bbbean
勿太介懷吧!人挑選你,你挑選人吧了!我之前都好像你這般不快樂,但自從在一個論壇上見到一個媽媽,為了自己女女做了好多準備功夫,但她最後都有一句提醒自己,這句話亦同時提醒我....
"做了任何一切,最後也要靠她自己,因為這是她的命水。"

原帖由 bbbean 於 08-11-24 14:46 發表
oh no..............

作者: HebeMama630    時間: 08-11-24 17:52

Totally agree! Everything 'GOD" already arrange for them! "做了任何一切,最後也要靠她自己,因為這是她的命水。"
原帖由 小凱澄 於 08-11-24 16:29 發表
bbbean
勿太介懷吧!人挑選你,你挑選人吧了!我之前都好像你這般不快樂,但自從在一個論壇上見到一個媽媽,為了自己女女做了好多準備功夫,但她最後都有一句提醒自己,這句話亦同時提醒我....
"做了任何一切,最後也要靠她自己,因為 ...

作者: 28828881    時間: 08-11-24 18:44

SKH是哪間幼稚園?
作者: jmiu    時間: 08-11-25 15:33

我想知究竟是不是沒有被取錄的都安排是waiting list?
因為好像沒有聽到有人收到Reject Letter...

原帖由 lro14sheung 於 08-11-24 13:00 發表
我都是waiting list 個ref 都是一樣

作者: 28828881    時間: 08-11-25 17:43

But if SKH = 聖公會
I even get no letters till now
(waiting or rejected?)
作者: angelaysho    時間: 08-11-25 23:11

I also have received the waiting list letter ar!!
Have to wait for a call on 12 Dec.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5