教育王國

標題: 黃埔功輔班 [打印本頁]

作者: stevetso    時間: 09-3-28 22:45     標題: 黃埔功輔班

I want to ask any experience on 功輔班 at 黃埔?

Coz I need to work and hope tutor can help my daughter to complete the homework.
作者: 醉花間    時間: 09-3-30 14:20

作者: dickyyim    時間: 09-3-30 14:46

原帖由 醉花間 於 09-3-30 14:20 發表
我都係黃埔在職家長, 之前每日放工返家都仲要睇功課溫書, 後來經其他媽媽介紹, 係黃埔一間補習社報左功課輔導班, 佢地幫我睇功課, 溫默書, 測驗考試既日子仲加開星期六免費幫我小朋友溫習, 佢好d miss 好有愛心, 除 ...

Hi, our family will move to Whampoa Garden soon; would you mind PM me some information about the tutorial center?  Thanks a lot.
作者: stevetso    時間: 09-4-29 00:40

我都係黃埔在職家長, 之前每日放工返家都仲要睇功課溫書, 後來經其他媽媽介紹, 係黃埔一間補習社報左功課輔導班, 佢地幫我睇功課, 溫默書, 測驗考試既日子仲加開星期六免費幫我小朋友溫習, 佢好d miss 好有愛心, 除 ...

Just visited there.

Price and location are ok.

Just enrolled and try try.

Thanks.
作者: 醉花間    時間: 09-5-3 22:51

作者: 召藥師    時間: 09-6-18 21:28

請會員自行pm有關會員而不要於版面要求收pm或通知對方收pm,以免阻礙正常討論。
如再有會員於此主題要求收pm或通知對方收pm,版主將會刪除有關回覆而不作通知,而早前於版面留下這類回覆的文章亦會在24小時後刪除,敬請各位留意。多謝合作!
作者: 若愚    時間: 09-6-21 00:54

作者: 若愚    時間: 09-8-25 22:28

作者: mantam    時間: 09-8-26 16:52

作者: mantam    時間: 09-8-27 23:22

作者: manman99    時間: 09-8-27 23:22

可唔可以提供補習社資料.我的電郵是 [email protected]
謝謝

作者: 老麥    時間: 09-8-28 22:53

作者: ACCC    時間: 09-8-31 01:19

老麥&醉花間,
我個囝囝都係在黃埔讀書,可否也給我這間補習社資料作參考呢?thanks!
作者: Uran    時間: 09-8-31 13:31

老麥&醉花間,
我仔都係在黃埔讀書,可否 pm 給我這間補習社資料作參考呢?thanks!
作者: 老麥    時間: 09-9-2 18:59

作者: ACHOI    時間: 09-9-2 22:31

我都想知邊間補習社好呀請各位介紹吓啦!

謝謝!
作者: 老麥    時間: 09-9-4 11:40

作者: mantam    時間: 09-9-10 23:40

作者: 老麥    時間: 09-9-18 00:17

作者: shanshan_cc    時間: 09-9-19 20:19

醉花間,

可否e-mail 給 [email protected].   謝 !

作者: 老麥    時間: 09-9-22 12:45

作者: mantam    時間: 09-9-26 13:39

作者: tracytang    時間: 09-9-26 17:30

Please PM to me.  Thanks!!!
作者: 老麥    時間: 09-9-29 12:10

作者: AngelHei    時間: 09-10-1 00:08

Hi, I also live in Whampoa Garden. Please would you send me the information of this tutor center via my email [email protected] .

Thanks in advance.

Cheers :loveliness:
作者: TamChing    時間: 09-10-1 11:05

老麥&醉花間,
我囝囝係紅磡灣馬頭涌小五,功課默書測驗都好多, 我想搵間好d既補習社, 但之前搵過幾間都唔啱心水, 其中一間仲係"黃埔巷仔"好出名多人補果間, 點知原來佢地1個老師對十幾二十個學生既, 都唔明點解仲咁多人去補, 一個老師對咁多人, 唔好話check功課啦, 就算有野唔識想問, 都有排等!!!
可否也pm給我補習社資料作參考呢?thanks!
作者: 老麥    時間: 09-10-12 23:54

作者: linusfong    時間: 09-10-13 12:32

我個女都係"黃埔巷仔"補。
D miss 係"睇"佢地做,返到屋企要我自已再check 過。我叫呀女比補習社miss check 返,佢地居然話呢D係呀女係學校做的,唔關佢事。所以都好想揾過間。

原帖由 TamChing 於 09-10-1 11:05 發表
老麥&醉花間,
我囝囝係紅磡灣馬頭涌小五,功課默書測驗都好多, 我想搵間好d既補習社, 但之前搵過幾間都唔啱心水, 其中一間仲係"黃埔巷仔"好出名多人補果間, 點知原來佢地1個老師對十幾二十個學生既, 都唔明點解仲咁多 ...

作者: 晴晴媽咪VN    時間: 09-10-13 12:39

hi, my girl is studing in whampoa too, would you please send me the info for the tutor centre - [email protected].

many tkx.

原帖由 老麥 於 09-9-22 12:45 發表
亞仔間學校有好多同學中左豬流感, 又停課一星期

作者: 老麥    時間: 09-10-13 23:18

作者: TracyC    時間: 09-10-14 14:15     標題: 黃埔功輔班?

可否也pm給我補習社資料呢?thanks!
作者: linusfong    時間: 09-10-15 10:52

They are relatively cheap.  That's why so many parents joint them

原帖由 老麥 於 09-10-13 23:18 發表
黃埔巷仔果兩間國x同德x都出左名好鬼串架啦, 聽d家長講, 佢地一個老師對10幾個學生, 仲要分時段, 限時限刻好鬼串, 但仲鬼咁多人去  

作者: mantam    時間: 09-10-21 10:56

作者: Kingswood    時間: 09-10-28 15:58

原帖由 老麥 於 09-10-13 23:18 發表
黃埔巷仔果兩間國x同德x都出左名好鬼串架啦, 聽d家長講, 佢地一個老師對10幾個學生, 仲要分時段, 限時限刻好鬼串, 但仲鬼咁多人去  

我住左黃埔都有好幾年, 但不知道你所講黃埔巷仔在那裡呢?何否告知, thanks
作者: 老麥    時間: 09-10-30 11:09

作者: mantam    時間: 09-11-6 14:00

作者: 老麥    時間: 09-11-8 00:06

作者: mantam    時間: 09-11-16 14:07

作者: Jos媽    時間: 09-11-17 21:36

作者: zoeli68    時間: 09-11-19 11:25

我囡囡都係在紅磡讀書,可否 pm 給我補習社資料作參考呢?thanks!
作者: 老麥    時間: 09-12-2 23:26

作者: daisykkqq    時間: 09-12-3 09:55

老麥:
我都幫阿女搵繄,想請問你係邊間好的補習社呀,可否告知,謝謝!
作者: 老麥    時間: 09-12-3 13:21

作者: daisykkqq    時間: 09-12-3 20:56

下!sorry 呀,剛剛我試過pm給你,或者麻煩你再試一次。謝謝。
原帖由 老麥 於 09-12-3 13:21 發表
個私人傳訊點解唔得既  你check 吓收唔收到啦   

作者: [marcobb]    時間: 09-12-7 11:52

聖誕有冇特別課程家?
作者: tracytang    時間: 09-12-7 17:03

老麥:
  想請問你係邊間好的補習社呀,可否告知? 謝謝!
作者: 老麥    時間: 09-12-12 13:52

作者: Isbael_J    時間: 09-12-12 15:22

老麥

可否也pm給我補習社資料呢?thanks!
作者: daisykkqq    時間: 09-12-15 09:58

老麥:
如不能pm,請可否告知該補習社?或許在版面暗示位置啦!唔該唔該。
作者: 老麥    時間: 09-12-15 22:29

作者: daisykkqq    時間: 09-12-17 09:50

係呀,唔知點解上次pm有問題,不過現在收到啦,麻煩晒你,謝謝。

原帖由 老麥 於 09-12-15 22:29 發表
pm左你喇, 你睇睇是否收到, 其實我之前都send過比你, 不過個pm好似send唔到

作者: 老麥    時間: 09-12-27 18:31

作者: mantam    時間: 10-1-24 18:31

作者: PIGPIGMA    時間: 10-1-25 12:30

上過去, 唔多ok 各位小心選擇

原帖由 mantam 於 10-1-24 18:31 發表
老麥 ~
唔該晒, 我女今個學期進步左好多, 佢舊年咩都一舊雲, 聖誕前考試, 上星期派左名次, 佢全班考第3呀

作者: 老麥    時間: 10-1-26 22:42

作者: mantam    時間: 10-2-3 19:41

作者: 小伊    時間: 10-2-4 01:14

黃埔巷仔個啊sir, 周不時拿著個噴水壺,邊個做功課唔乖就噴邊個,慶起上黎仲gum小朋友個頭落枱道,差D想報警告佢襲擊。
作者: mantam    時間: 10-2-4 19:24

作者: thwong    時間: 10-3-17 11:29     標題: 黃埔功輔班

老麥

可否也pm給我補習社資料呢? many thanks!

thwong
作者: littlekid    時間: 10-3-18 10:10

請問有沒有資料, 可否 PM 給我?

原帖由 thwong 於 10-3-17 11:29 發表
老麥

可否也pm給我補習http://das.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=37&bannerid=117&cb=11224484&n=a136fd24社資料呢? many thanks!

thwong

作者: August07    時間: 10-3-18 11:04

老麥

作者: 老麥    時間: 10-3-19 23:03

作者: TracyC    時間: 10-3-23 16:35     標題: 黃埔功輔班 ?

mantam

作者: mantam    時間: 10-3-24 00:21

作者: hkg_heman    時間: 10-3-30 11:42

老麥

作者: hkg_heman    時間: 10-3-30 11:44

老麥 and mantam

作者: 若愚    時間: 10-3-31 23:06

作者: 若愚    時間: 10-5-2 00:00

作者: 老麥    時間: 10-6-18 00:01

作者: hugub    時間: 10-6-18 09:35

原帖由 老麥 於 10-6-18 00:01 發表
我都想8   

國X 好似只有女 miss ... 兩位都係 Miss Kwan
作者: 200yan    時間: 10-6-18 20:10

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5