教育王國

標題: Keen Mind am classmate [打印本頁]

作者: kwokwotin    時間: 09-4-5 22:51     標題: Keen Mind am classmate

looking for classmate in am class for Angelo 0707 male.
作者: shawnshawn    時間: 09-4-5 23:44

allyson 0507..hihi
作者: Smallpigbb    時間: 09-4-6 09:46

Angelo            0707       male.
allyson            0507
Venetta           0507           F

作者: ChanCSCathy    時間: 09-4-6 12:14

Keen Mind AM classmate

Angelo            0707       male.
Venetta           0507           F
Sofia               0807           F
作者: shawnshawn    時間: 09-4-6 12:55

allyson is a girl ..hehe
作者: tiffanycohk    時間: 09-4-12 01:23

作者: catlam123    時間: 09-4-12 01:41

allyson            0507          F
Sofia               0807           F
Stacie             0707          F
Nicholas           0107       male

:)
作者: katkat_mom    時間: 09-4-12 07:30

allyson            0507          F
Stacie             0707          F
Nicholas           0107       male
Adrian              0807       male
作者: gbgsum    時間: 09-4-12 19:24     標題: Keen Mind AM classmate

Adrian              0807       male
gbgsum           0307        F
作者: Ina    時間: 09-4-13 19:43     標題: Keen Mind AM classmate

gbgsum           0307        F
Elvin                0107        M
作者: senyi    時間: 09-4-28 20:02

原帖由 Smallpigbb 於 09-4-6 09:46 發表

SENYI               0507         M
作者: Smallpigbb    時間: 09-4-28 20:27

Elvin                0107        M
SENYI               0507         M
作者: cupidshirley    時間: 09-4-29 00:15

Cupid   01/07   Boy

作者: Smallpigbb    時間: 09-4-29 08:55

Cupid                  01/07   Boy
作者: cheyenne    時間: 09-5-27 18:59

[quote]原帖由 Smallpigbb 於 09-4-29 08:55 發表

Cupid                01/07     Boy
Cherry              0207           F
作者: eip123    時間: 09-6-1 10:58

Cupid                01/07     Boy
Cherry              0207           F
Renee               04/07         F

When do you live? Do you plan to let kid take school bus or bring by yourselves? I am struggling.

Btw, I heard it only takes 1 hr for the 1st week class & parents are allowed to accompany with kid, is it true?

What do you plan to let kid to do in the afternoon?
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-1 12:22

When do you live? Do you plan to let kid take school bus or bring by yourselves? I am struggling.

Btw, I heard it only takes 1 hr for the 1st week class & parents are allowed to accompany with kid, is it true?

What do you plan to let kid to do in the afternoon?

我會自己帶返學,因為都算住得近,跟住至返工,放工就要睇睇啦。

我唔知道頭一個wk返一個鐘呀,下午我就會帶個女返屋企囉。
作者: kerkermui    時間: 09-6-1 14:10

我地諗住老公湊返學 (然後行返工) 再由工人湊放學~
作者: eip123    時間: 09-6-1 16:41

Small Pig Pig, where do you live? Pls PM me.

KAKA妹, are you full time mum?
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-1 20:51

原帖由 eip123 於 09-6-1 16:41 發表
Small Pig Pig, where do you live? Pls PM me.

其實都同c6相量過啦,一係就c6開車同我一齊帶亞女返學,一係就我自己帶完返學就返工。

我已經PM咗俾你啦。
作者: kerkermui    時間: 09-6-1 21:28

原帖由 eip123 於 09-6-1 16:41 發表

no ar~
我要返工架~
作者: eip123    時間: 09-6-1 23:03

You are very active on BK & therefore, I think you are a full time mum.
作者: kerkermui    時間: 09-6-2 09:13

原帖由 eip123 於 09-6-1 23:03 發表
You are very active on BK & therefore, I think you are a full time mum.

haha~ 我只係中咗BK毒!
(遲早俾老板咋形~ )
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-3 09:05

我記得好似話今個月中或者月尾會收到第二次注冊信,到時收到大家記得留言通知。

仲我o個本綠色小冊子話返學時要交6張相,唔知道係咪要著住條圍裙影o家呢?
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-3 09:06

原帖由 kerkermui 於 09-6-2 09:13 發表

haha~ 我只係中咗BK毒!
(遲早俾老板咋形~ )

係囉,我都以為你係全職媽媽o添,因為你好快會答覆人o地問o既問題呀。
作者: kerkermui    時間: 09-6-3 10:32

原帖由 Smallpigbb 於 09-6-3 09:06 發表

係囉,我都以為你係全職媽媽o添,因為你好快會答覆人o地問o既問題呀。

嚟緊應該會忙d喇~~~
其實我係唔可以坐定定做嘢嘅人, 但係就俾人調咗做文職

作者: eip123    時間: 09-6-4 23:18

作者: Smallpigbb    時間: 09-6-5 08:37

原帖由 eip123 於 09-6-4 23:18 發表

咦,你打咗電話去問定已經收到信啦,因為我之前打過去問就話未知道幾時,只係話6月尾囉。

Anyway,多謝報料。

我唔記得問你o個個係仔仔定女女o添,我o個個係女嚟o家,睇o下有無機會讀同一班。
作者: eip123    時間: 09-6-5 11:27

Yes, i called them yesterday.

My daughter will join N1 class in Sept & I have stopped her PG from this week but I start find her feels very boring at home. I am looking for some summer course for her. Any suggestions?
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-6 10:09

原帖由 eip123 於 09-6-5 11:27 發表
Yes, i called them yesterday.

My daughter will join N1 class in Sept & I have stopped her PG from this week but I start find her feels very boring at home. I am looking for some summer course for he ...

hi eip123,

我其實係返part time工o既,我本來都打算cut咗亞女D playgroup class但又怕佢無聊o係屋企所以到依o家都繼續喇,我返工星期一、三、&五,我個女返playgroup就星期二同四返迦南,星期六就返YMCA英文囉,我本來想迦南返到今個月或者下個月,但又見佢開心同有進步,可能會返到KM開學啦,不過我唔知道KM有無預備班,因為我見迦南都有8月可以開始返當做識認。
作者: racoy    時間: 09-6-6 15:08

想請問你地知唔知佢地n1 有幾班上午同下午班?我個女9月出世,今日interview,好多人,我都知機會唔大,你地知唔知佢地上午班係唔係已經收哂架la
作者: ILBC    時間: 09-6-6 16:32

My daughter is now 11 months old.  I'm searching for N1 information.  KM is one of my preferences.
I'd like to know how much for N1 and any other extra fees.  Thx!
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-6 23:29

原帖由 ILBC 於 09-6-6 16:32 發表
My daughter is now 11 months old.  I'm searching for N1 information.  KM is one of my preferences.
I'd like to know how much for N1 and any other extra fees.  Thx!

依o家係$3,480,不過我o地教留位費時話可能會叫學費,但就唔會多過$200,至于你話書薄費o個D我就唔知道,因為仲未第二次注冊。
作者: ILBC    時間: 09-6-7 12:47

Thx, smallpigbb!
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-15 17:03

各位am class 同學仔,我今日仲未收到信,打咗電話去問喇,學校話呢兩日我o地應該會收到信o家喇,注冊日期就之前eip123已經講咗喇係27/6呀。

作者: Gei_Gi_Kong    時間: 09-6-15 17:16

gei_gi boy 12/07
作者: eip123    時間: 09-6-17 12:11

I have received school letter yesterday.
作者: ChanCSCathy    時間: 09-6-17 14:11

I got the school letter too yesterday.

Registration time is 10:00 am to 12:00 noon on 27 June.
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-17 17:18

我都收到信啦,我問咗o個個書簿費係咪只包一條圍裙,我o念住買多一條替換呀。
作者: bella.chan    時間: 09-6-18 23:13

Rex                 06/07      male
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-29 08:41

同學仔,你o地有無報到個8月預備班呀,我唔會報啦,因為o個個時間我個女要午睡,仲有1-3呢個時間都唔同返學時間,唔通去到9月份又再適認過。
作者: kerkermui    時間: 09-6-29 10:03

原帖由 Smallpigbb 於 09-6-29 08:41 發表
同學仔,你o地有無報到個8月預備班呀,我唔會報啦,因為o個個時間我個女要午睡,仲有1-3呢個時間都唔同返學時間,唔通去到9月份又再適認過。

其實我都好似你咁諗, 不過如果俾佢去過玩吓, 可以適應上好d! 老公仲話可以問問老細, 可唔可以就就 (佢响附近返工) 陪阿仔上~

我尋日見到個舊同學, 佢個仔都會讀am, 佢就擔心停讀問題~
作者: Smallpigbb    時間: 09-6-29 10:45

原帖由 kerkermui 於 09-6-29 10:03 發表

其實我都好似你咁諗, 不過如果俾佢去過玩吓, 可以適應上好d! 老公仲話可以問問老細, 可唔可以就就 (佢响附近返工) 陪阿仔上~

我尋日見到個舊同學, 佢個仔都會讀am, 佢就擔心停讀問題~ ...

我都有返緊PG,唔會停囉,所以都會有返學o既感覺,都係o係隔離咋,(返迦南PG)o甘主要係個地方o既分別囉。
作者: jasminemei    時間: 09-6-30 14:26

DEAR ALL

出售km nursery 書包,apron,鞋袋全套9成新. all 共售$100
作者: bosco媽咪    時間: 09-7-8 15:16     標題: 暑期playgroup

已收到信我個仔係9月am class0307
作者: RonnRicc    時間: 09-7-11 02:00

仲有我囝囝 Ronn 07/07, 大家好! ^_^
我都有報 summer playgroup, 依家好似已經full晒啦.
有冇同學仔都係住TKO呀? 會唔會搭校車呢?

作者: ILBC    時間: 09-7-12 01:17

How much is the school bus from TKO to KM? And how many mins does it take?
作者: RonnRicc    時間: 09-7-14 13:45

From TKO to KM is around $800.
作者: bosco媽咪    時間: 09-7-15 00:04

我係西貢蠔涌新村去九龍塘要950蚊
作者: bosco媽咪    時間: 09-7-15 00:05

我係西貢蠔涌新村去九龍塘要950蚊而且要轉車
作者: HimHim小BB    時間: 09-7-15 00:19

我都剛收到信, 我兒子是07/07  Him Him
因無咁多假, 所以無apply summer playgroup
作者: 得巴    時間: 09-7-15 19:56

原帖由 RonnRicc 於 09-7-11 02:00 發表
仲有我囝囝 Ronn 07/07, 大家好! ^_^
我都有報 summer playgroup, 依家好似已經full晒啦.
有冇同學仔都係住TKO呀? 會唔會搭校車呢?

Hi Ronn媽媽,我地都係住將軍澳,如無意外我地都會俾仔仔坐教車,阿仔係08/07,不過同開都係07/07既bb玩。我地係番pm class,阿仔都會番summer playgroup喎,到時可以一齊玩。
作者: RonnRicc    時間: 09-7-17 00:45

Hello得巴媽媽,

好呀,原來有咁多將軍澳同學仔!Summer Playgroup 可以一齊玩啦! 不過Ronn係讀上午班, 我試緊轉下午班, 不過未知得唔得呀。

你地Summer Playgroup會搭咩車去九龍塘呀?
作者: kerkermui    時間: 09-7-17 09:43

原帖由 RonnRicc 於 09-7-17 00:45 發表
Hello得巴媽媽,

好呀,原來有咁多將軍澳同學仔!Summer Playgroup 可以一齊玩啦! 不過Ronn係讀上午班, 我試緊轉下午班, 不過未知得唔得呀。

你地Summer Playgroup會搭咩車去九龍塘呀? ...

轉pm, 應該無問題, 除非佢唔幫你搞..
因為有好幾個小朋友排緊隊轉am~

作者: elmolly    時間: 09-7-17 10:30

原帖由 RonnRicc 於 09-7-17 00:45 發表
Hello得巴媽媽,

你地Summer Playgroup會搭咩車去九龍塘呀? ...

我等緊轉am, 之前問過另一個媽媽對調但佢未confirm轉唔轉, 如果你已經通知學校介唔介意同我對調?
作者: 得巴    時間: 09-7-17 12:36

Hello得巴媽媽,

Hi Ronn媽媽,

Hehe,我其實係Adrian媽媽至真,我俾阿仔番下晝班係因為想佢有多d時間接觸英文,如終屋企都係同佢用廣東話多。另外我地住得遠,番朝早要好早起身呢。

個度其實係九龍塘行好遠,太子站又係。不如我pm你,可以傾吓點番summer playgroup。
作者: bosco媽咪    時間: 09-7-17 22:10

大家可否比D意見呀,我亞仔係屋企係講英文,唔知返am會唔會聽唔明老師講野而覺得佢無反應.另再想問吓大家會否用学校提供嘅医生做健康檢查呀或有無好介紹(tko)區
作者: kerkermui    時間: 09-7-17 22:45

原帖由 bosco媽咪 於 09-7-17 22:10 發表
大家可否比D意見呀,我亞仔係屋企係講英文,唔知返am會唔會聽唔明老師講野而覺得佢無反應.另再想問吓大家會否用学校提供嘅医生做健康檢查呀或有無好介紹(tko)區 ...

完全唔識廣東話~ 可能唔係幾好喎.. 你會唔會同老師傾傾先好d呀?

乜學校有提供医生架? 無留意添~
其實你去睇開個医生度咪得囉! 上次(本來諗住插班)我都係揾打針個医生幫我寫~ 今次呢張我都會揾返佢!
作者: Smallpigbb    時間: 09-7-17 22:58

原帖由 kerkermui 於 09-7-17 22:45 發表

完全唔識廣東話~ 可能唔係幾好喎.. 你會唔會同老師傾傾先好d呀?

乜學校有提供医生架? 無留意添~
其實你去睇開個医生度咪得囉! 上次(本來諗住插班)我都係揾打針個医生幫我寫~ 今次呢張我都會揾返佢! ...

係呀,學校有個醫生個名叫做趙長城,但我會睇返自己個兒科醫生。
作者: Smallpigbb    時間: 09-7-17 22:59

我今日打過電話去學校問話多數會安排8月最後一個星期六會有家長會,跟住1/9就開學喇。
作者: bosco媽咪    時間: 09-7-17 23:20

唉比佢試吓返完10/8至21/8再同老師相量吓再算希望ok啦
作者: RonnRicc    時間: 09-7-18 11:53

Adrian媽媽: 我都PM你啦 ^_^

elmolly媽媽: 乜可以自已對調咩?好呀!應該點申請對調呀?不如我都PM你啦 ^_^
作者: elmolly    時間: 09-7-18 16:55

原帖由 RonnRicc 於 09-7-18 11:53 發表
Adrian媽媽: 我都PM你啦 ^_^

elmolly媽媽: 乜可以自已對調咩?好呀!應該點申請對調呀?不如我都PM你啦 ^_^

佢話可以自己搵人對調架, 我pm我電話比你先喇
作者: elmolly    時間: 09-8-12 22:59

同學仔,

今日打左去學校問, 9月1號開學, 29號開家長會. 頭一個星期返一個鐘, 要人陪. 第二個星期返兩個鐘, 無人陪, 第三個星期先正常返三個鐘. 頭果個禮拜比較麻煩, 要搵人"陪課"陪足一星期
作者: kerkermui    時間: 09-8-13 09:27

唔該哂!
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-14 09:03

原帖由 elmolly 於 09-8-12 22:59 發表
同學仔,

今日打左去學校問, 9月1號開學, 29號開家長會. 頭一個星期返一個鐘, 要人陪. 第二個星期返兩個鐘, 無人陪, 第三個星期先正常返三個鐘. 頭果個禮拜比較麻煩, 要搵人"陪課"陪足一星期 mouth:" /> ...

多謝報料,我已經收到信啦,亞女係返1/9第一組o既時間呀,即係9-10am,你o地呢,有無人返呢個時間呀。
作者: kerkermui    時間: 09-8-14 09:17

開學安排.. 我係第二組呀!

另外, 恐龍仔入到C班呀!
作者: elmolly    時間: 09-8-14 09:40

原帖由 Smallpigbb 於 09-8-14 09:03 發表

多謝報料,我已經收到信啦,亞女係返1/9第一組o既時間呀,即係9-10am,你o地呢,有無人返呢個時間呀。

我係第二組, 你囡囡起邊班?
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-14 10:25

原帖由 elmolly 於 09-8-14 09:40 發表

我係第二組, 你囡囡起邊班?

哦,係呀,我無留意呀,有寫o家?我今晚返到屋企再睇睇先。
作者: bosco媽咪    時間: 09-8-14 23:28

我bosco係amn1C班A組呀
作者: elmolly    時間: 09-8-14 23:57

有無A班同學仔
作者: cupidshirley    時間: 09-8-15 00:23

cupid 係amNI B班 B組.
第一日要帶自備點心嗎?
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-15 18:42

原帖由 elmolly 於 09-8-14 23:57 發表
有無A班同學仔

hi

我個女係N1A班A組呀,返9-10呀。

作者: shawnshawn    時間: 09-8-15 23:37

king tung is n1b- group a
作者: elmolly    時間: 09-8-15 23:48

原帖由 Smallpigbb 於 09-8-15 18:42 發表

hi

我個女係N1A班A組呀,返9-10呀。

我地係同班同學呀, 不過係開頭唔同組, 大家多d交流
作者: HimHim小BB    時間: 09-8-17 00:47     標題: 回覆 3# Smallpigbb 的文章

我個仔都係N1A班A組呀,返9-10。 請多多指教!  

Dear elmolly,
sorry, 之前話想同你調上、下午班, 但我考慮得太耐, 依家你都轉左上午班了.  真係唔好意思!
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-17 08:51

elmolly & HimHim小BB,

嘩,正呀,已經可以識到倆個同班同學仔,第時大家可以交流o下喇,你o地都係29號上午o個group去家長日啦,係咪呀?
作者: elmolly    時間: 09-8-17 10:10

原帖由 HimHim小BB 於 09-8-17 00:47 發表
我個仔都係N1A班A組呀,返9-10。 請多多指教!  

Dear elmolly,
sorry, 之前話想同你調上、下午班, 但我考慮得太耐, 依家你都轉左上午班了.  真係唔好意思! ...

唔緊要, 因為學校話swap係要佢地安排, 我都係隨緣. 而家大家同班, 証明我地有緣

你同smallpigbb都係A組, 我係B組, 不過頭幾日之後都係同班同學
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-28 08:34

我想問你o地介唔介意俾我知道你o地個小朋友中文名呀,因為到時我會帶個女返頭一個星期一個鐘o既學,睇睇會唔會相認,如果ok大家互相PM對方好嗎?

聽日就家長日啦,到時見。
作者: elmolly    時間: 09-8-28 10:16

原帖由 Smallpigbb 於 09-8-28 08:34 發表

我想問你o地介唔介意俾我知道你o地個小朋友中文名呀,因為到時我會帶個女返頭一個星期一個鐘o既學,睇睇會唔會相認,如果ok大家互相PM對方好嗎?

聽日就家長日啦,到時見。 ...

pleas check pm

我想問下聽日家長會你地會唔會帶埋小朋友起出面玩? 我地10:45有pg, 有d麻煩

我9月1,3,4號都會自己同阿女返學呀, 到時相認喇
作者: kerkermui    時間: 09-8-28 10:33

我本來諗住帶埋隻仔, 之後出街
不過佢今朝有d咳呀, 聽日都係留响屋企啦! 希望佢快d好返, 1號開學!!
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-28 12:30

原帖由 elmolly 於 09-8-28 10:16 發表

pleas check pm

我想問下聽日家長會你地會唔會帶埋小朋友起出面玩? 我地10:45有pg, 有d麻煩

我9月1,3,4號都會自己同阿女返學呀, 到時相認喇

我都send咗PM俾你啦,我唔會帶個女去家長日呀,佢都要返PG,時間都幾趕,我開完家長日就要趕返屋企,如果我趕唔到c6就會陪佢返囉。
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-28 12:32

原帖由 kerkermui 於 09-8-28 10:33 發表
我本來諗住帶埋隻仔, 之後出街
不過佢今朝有d咳呀, 聽日都係留响屋企啦! 希望佢快d好返, 1號開學!!

我個女上個星期都發過燒,因為喉嚨紅咗仲有出大牙呀,但已經完全康復啦,希望你仔仔快D好翻,健健康康開學啦。
作者: elmolly    時間: 09-8-28 16:36

想問下你地會唔會準備多一對白鞋返學呀? 我淨係買左一對, 諗緊洗唔洗買多對
作者: 小曳人    時間: 09-8-28 16:57

原帖由 elmolly 於 09-8-28 16:36 發表
想問下你地會唔會準備多一對白鞋返學呀? 我淨係買左一對, 諗緊洗唔洗買多對

唔駛!
你嗰對白鞋係放响學校嘅.. 返學放學著咩鞋都得!
作者: ChanCSCathy    時間: 09-8-28 17:26

Smallpigbb, elmolly & HimHim小BB,

Hi, 我個女都都係N1A班A組呀,
我會帶個女返頭一個星期學,
聽日家長會見.
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-28 22:23

我唔打算買多一對白鞋,因為佢o地D腳仔大得好快呀,每個星期攞返屋企洗。反而我上次交錢有問過圍裙可以多買一件就真,因為日日返學用驚干唔切囉。
作者: lamchan    時間: 09-8-29 03:16     標題: 回覆 2# ChanCSCathy 的文章

hi 我個女都係N1A/A組呀...她叫淨淨...
作者: elmolly    時間: 09-8-29 14:32

aiya, 得我地係N1A B組咋喎

我地班英文老師Miss Deanie d英文都ok, interview果日個英文老師既英文真係
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-29 18:57

我想問下你o地,完咗頭一個星期後,小朋友讀N1A班邊一個顏色組呀,我個女係黃組呀。
作者: bosco媽咪    時間: 09-8-29 21:38

我bosco係N1C黄組呀.恐龍仔媽咪你係咩組呀,因為我地C班有3組?
作者: kerkermui    時間: 09-8-29 23:10

原帖由 bosco媽咪 於 09-8-29 21:38 發表
我bosco係N1C黄組呀.恐龍仔媽咪你係咩組呀,因為我地C班有3組?

恐龍仔係紅組呀~

其實一班幾多個人仔?? 我已知一個pg同學仔同我舊同學個仔係C班
作者: bosco媽咪    時間: 09-8-29 23:18

約7,8個為一組班主任係黃老師.
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-29 23:32

我o個班N1A有26人,因為我數過個報告版上面有貼咗相o既同學有o甘多人到,跟住有三組,每組大概8-9人。
作者: elmolly    時間: 09-8-30 01:20

原帖由 Smallpigbb 於 09-8-29 23:32 發表
我o個班N1A有26人,因為我數過個報告版上面有貼咗相o既同學有o甘多人到,跟住有三組,每組大概8-9人。

我地係綠組, 有無留意我地班好多2月同8月既小朋友?
作者: ChanCSCathy    時間: 09-8-30 11:21

hi,lamchan
我個女叫心悅呀。

原帖由 lamchan 於 09-8-29 03:16 發表
hi 我個女都係N1A/A組呀...她叫淨淨...

作者: ChanCSCathy    時間: 09-8-30 11:21

Smallpigbb,

我個女都係黃組呀。

作者: Smallpigbb    時間: 09-8-30 20:14

原帖由 ChanCSCathy 於 09-8-30 11:21 發表
Smallpigbb,

我個女都係黃組呀。

o甘Q,o甘以后佢o地同組一起上堂同做活動啦,我個女叫嘉淇呀。

elmolly,

我無留意到我o地班小朋友多數係2月同8月,你點睇到o家?
作者: elmolly    時間: 09-8-31 00:40

原帖由 Smallpigbb 於 09-8-30 20:14 發表

o甘Q,o甘以后佢o地同組一起上堂同做活動啦,我個女叫嘉淇呀。

elmolly,

我無留意到我o地班小朋友多數係2月同8月,你點睇到o家?

咪就係塊broad貼晒d張, 係跟生日月份分架
作者: Smallpigbb    時間: 09-8-31 08:59

原帖由 elmolly 於 09-8-31 00:40 發表

咪就係塊broad貼晒d張, 係跟生日月份分架

我又無留意到,等我聽日睇睇到底係分組貼D相定分出生日期先。

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5