教育王國

標題: 有冇邊間泳會會教就快3歲o既小朋友游水? [打印本頁]

作者: pakchunmama    時間: 09-4-15 13:52     標題: 有冇邊間泳會會教就快3歲o既小朋友游水?

阿仔仲有3個月就3歲嘞!我地住青衣,有冇邊間泳會肯收咁細o既小朋友,而又教得好呢?最好係近我地啦!
作者: catlam123    時間: 09-4-17 18:31

我有friend 介紹http://www.harrywright.com.hk/但佢d location好唔方便我. 而且大部份都係 weeday 上.

不過如果我地夾到時間可以考慮自己組班wor. 有冇人有興趣星期六或日上?
作者: splash    時間: 09-4-19 16:44

I am interested.  Do you have more info?

原帖由 catlam123 於 09-4-17 18:31 發表
我有friend 介紹http://www.harrywright.com.hk/但佢d location好唔方便我. 而且大部份都係 weeday 上.

不過如果我地夾到時間可以考慮自己組班wor. 有冇人有興趣星期六或日上? ...

作者: kaytse1024    時間: 09-4-21 11:17

作者: winchoy16888    時間: 09-4-25 23:48

大力、你好吾好
作者: wendymore    時間: 09-4-28 16:29

可以參考一下這個www.lovekidsland.com
都是中小學體育老師,而且仲有專業游泳教練及幼兒親子游泳教師證書的
一來可以自組班,又可以報他們的班,是星期六/日的
作者: catlam123    時間: 09-4-28 22:16

Good wor. 有冇人有興趣自組維多利亞公園游泳池 星期日早上班呀?

原帖由 wendymore 於 09-4-28 16:29 發表
可以參考一下這個www.lovekidsland.com
都是中小學體育老師,而且仲有專業游泳教練及幼兒親子游泳教師證書的
一來可以自組班,又可以報他們的班,是星期六/日的 ...

作者: emily_ng    時間: 09-5-4 12:40

I am interest to gather in Kwai Tsing area, pm me if anyone interested

原帖由 catlam123 於 09-4-28 22:16 發表
Good wor. 有冇人有興趣自組維多利亞公園游泳池 星期日早上班呀?

作者: wunwunmon    時間: 09-5-14 15:57     標題: 回覆 1# emily_ng 的文章

作者: windyli    時間: 09-5-21 16:15

作者: tracylcs    時間: 09-5-23 09:45     標題: Awin

泳佳都可自組泳班(5-6個). 仲有85折.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5