教育王國

標題: 請賜教kts ,陳守仁 程度邊個深D 比你地會簡邊間? [打印本頁]

作者: cecichan    時間: 09-6-13 18:04     標題: 請賜教kts ,陳守仁 程度邊個深D 比你地會簡邊間?

如題: KTS 陳守仁 兩間 邊間程度深D , 同兩間邊間好D比你地會簡邊間?

作者: mummybear    時間: 09-6-13 19:13     標題: 回覆 1# cecichan 的文章

KTS is more difficult than 陳守仁. KTS english is 1 yr advance, maths half year advance.
作者: cecichan    時間: 09-6-13 19:21

原帖由 mummybear 於 09-6-13 19:13 發表
KTS is more difficult than 陳守仁. KTS english is 1 yr advance, maths half year advance.

thanks so much!

作者: cecichan    時間: 09-6-13 20:05

有冇人知道KTS 陳守仁 的英文程度邊間深D?

比你地簡, 會撰擇邊間?

作者: youma    時間: 09-6-13 20:29

原帖由 cecichan 於 09-6-13 20:05 發表
有冇人知道KTS 陳守仁 的英文程度邊間深D?

比你地簡, 會撰擇邊間?

如果計淨written English, 仍是 KTS  會深D
作者: cecichan    時間: 09-6-14 08:34

原帖由 youma 於 09-6-13 20:29 發表

如果計淨written English, 仍是 KTS  會深D

Thanks so much! 其實我只是想比較一下, 聽聞:(有朋友個囝囝讀書幾叻,話kts唔夠深轉左去陳守仁讀), 所以想了解吓!
作者: heiheikeikei    時間: 09-6-14 09:23

KTS 英文讀高一年 GS也是英文
好少話聽到 KTS英文唔夠深 . . . . .

數高半年
中文用普通話. . . . .

要係KTS 拎到英文 90分以上 唔覺係易 ....
原帖由 cecichan 於 09-6-14 08:34 發表

Thanks so much! 其實我只是想比較一下, 聽聞:(有朋友個囝囝讀書幾叻,話kts唔夠深轉左去陳守仁讀), 所以想了解吓!

作者: cecichan    時間: 09-6-14 12:39

原帖由 heiheikeikei 於 09-6-14 09:23 發表
KTS 英文讀高一年 GS也是英文
好少話聽到 KTS英文唔夠深 . . . . .

數高半年
中文用普通話. . . . .

要係KTS 拎到英文 90分以上 唔覺係易 ....

真係唔該晒! 而家清楚kts的程度了!thanks

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5