教育王國

標題: kidddad 你做咩嚮樹洗版 [打印本頁]

作者: onon    時間: 09-6-23 10:36     標題: kidddad 你做咩嚮樹洗版

你要騙人唔該行遠d,唔好嚮樹呃d bk媽咪
作者: tummytummy    時間: 09-6-25 19:22

請問所指何事???八卦一問..

我上次好彩知道有媽咪提及幾萬蚊買your baby can read單野後無去該公司...多得見義勇為的媽咪報報料..

真係要做多d research..

原帖由 onon 於 09-6-23 10:36 發表
你要騙人唔該行遠d,唔好嚮樹呃d bk媽咪

作者: bnb    時間: 09-6-26 09:35

你睇下呢個版呢人講既就會找到
作者: 2002    時間: 09-6-26 17:34

越嚟越多人(其實都係同一人)係度洗版
作者: chanez    時間: 09-6-27 00:40

原帖由 2002 於 09-6-26 17:34 發表
越嚟越多人(其實都係同一人)係度洗版

請問:
何謂洗版?
作者: 2002    時間: 09-6-27 08:02

可能真係有人唔識喎

洗版即係有目的地係咁開新主題,或者將舊主題帶上頭版,等唔想俾人見到既題目推到去好後,越後就越好,通常都係做咗啲唔見得光既嘢先至會咁做

咁頭版就俾佢地洗得乾乾淨淨
作者: chanez    時間: 09-6-27 17:38

原帖由 2002 於 09-6-27 08:02 發表
可能真係有人唔識喎

...

thx a lot !!!!!!!!!!!!!!!
我係新人,
我係其他討論區都唔係太醒覺洗版現象
作者: chanez    時間: 09-6-28 02:30

2002,

剛在bk看到所謂"皮紋分析"
在其提供的相關連結看到了如下的介紹:
"皮紋分析是一套能夠為您的孩子找出先天特質的系統,透過分析能找出孩子的先天學習類型、性格、思考模式、大腦強弱腦區分佈等。清楚了解孩子後,作出正確選擇便更容易了"

打死我都唔相信這些分析, 睇黎都係想在愛子心"設"的dad,ma身上混口飯吃,

有時間踢爆佢
作者: 妙mill    時間: 09-6-28 17:52

e! 但係bk 有幫佢做 link 架播. 吾通俾錢就咩都得?  
作者: chanez    時間: 09-6-28 18:09

原帖由 妙mill 於 09-6-28 17:52 發表
e! 但係bk 有幫佢做 link 架播. 吾通俾錢就咩都得?  

BK都是一個商業機構, 正如TVB一樣, 肯出錢就可以賣廣告,
作者: hehoa    時間: 09-7-6 17:12

me too! thank you!
原帖由 chanez 於 09-6-27 17:38 發表

thx a lot !!!!!!!!!!!!!!!
我係新人,
我係其他討論區都唔係太醒覺洗版現象

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5