教育王國

標題: 除元朗校, 其他分校jolly kingdom 7月份4人同行85折 [打印本頁]

作者: happy_yuenyuen    時間: 09-7-29 12:36     標題: 除元朗校, 其他分校jolly kingdom 7月份4人同行85折

請問有無mama想一齊報呀?因我問左其他TOPIC既MAMA都已經齊人報左名啦....所以才開一個新既~

我囡囡1.5yrs試過堂都幾好 , 請問有冇3個mama一齊報名呀!
除左yuen long, 其他分校, 班別都得架!

月費
$780    1 lesson/week (屯門$720)
$1560  2 lessons/w
$2340  3 lessons/w

(因我係依度SEND吾到PM,吾知收吾收到PM)
可以email比我:
[email protected]

如果一齊報名就平好多啦~~
作者: joeywongmy    時間: 09-7-29 14:25

作者: happy_yuenyuen    時間: 09-7-29 17:56

收到!!!係呀, 我係SEND左EMAIL比你果個MAMA呀~
希望有多2個MAMA一齊報名啦, 如果有興趣既MAMA快D EMAIL比我呀!!

THANKS!!

原帖由 joeywongmy 於 09-7-29 14:25 發表
我有興趣呀
請預我(無估錯你應該SEND左E-MAIL比我)

作者: joeywongmy    時間: 09-7-29 19:34

作者: happy_yuenyuen    時間: 09-7-29 21:49

好野~~吾該哂!!
咁等佢地SEND左EMAIL比你先啦

原帖由 joeywongmy 於 09-7-29 19:34 發表
已經搵到喇
我會叫佢地SEND圭E-MAIL比我
咁我地4個就可以一齊報名喇

作者: happy_yuenyuen    時間: 09-7-29 21:51

好野~~吾該哂!!

原帖由 joeywongmy 於 09-7-29 19:34 發表
已經搵到喇

作者: happy_yuenyuen    時間: 09-7-29 21:58

好野~~吾該哂!!
已經搵到喇

作者: dorayellow    時間: 09-10-27 13:59     標題: 補習/自修室/託管推介 -- 進優教育中心(元朗)

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5