教育王國

標題: 09/10 K2S Welcome~ [打印本頁]

作者: Vickee    時間: 09-9-2 14:15     標題: 09/10 K2S Welcome~

hi~~ 有無今年K2S的家長呀...
作者: Cally33    時間: 09-9-2 14:42

Hello ! 我仔仔叫竣皓呀。
作者: Vickee    時間: 09-9-2 22:44

你好呀... 好開心响呢喥認識你!! 保持聯絡... 希望有多d家長入來喇!!

我仔仔叫嘉熙... 之前係K1L...

原帖由 Cally33 於 09-9-2 14:42 發表
Hello ! 我仔仔叫竣皓呀。

作者: icesby    時間: 09-9-5 01:05

Hi 我仔仔叫子峻, 好開心响呢喥有k2s的家長,多多指教!

原帖由 Vickee 於 09-9-2 22:44 發表
你好呀... 好開心响呢喥認識你!! 保持聯絡... 希望有多d家長入來喇!!

我仔仔叫嘉熙... 之前係K1L...

作者: winniellc    時間: 09-9-5 23:46

hi! 我囡囡映雯Priscilla, 係香蕉組. nice to meet u.
作者: Cally33    時間: 09-9-6 00:28

您好!仔仔同你囡囡映雯一樣香蕉組
原帖由 winniellc 於 09-9-5 23:46 發表
hi! 我囡囡映雯Priscilla, 係香蕉組. nice to meet u.

作者: Cally33    時間: 09-9-6 00:32

子峻都係香蕉組!同竣皓一張枱打對面坐,每天都見到佢地一同玩枱面玩具 原帖由 icesby 於 09-9-5 01:05 發表
Hi 我仔仔叫子峻, 好開心响呢喥有k2s的家長,多多指教!

[/quote]
作者: winniellc    時間: 09-9-6 23:52

似乎香蕉組男多過女
作者: winniellc    時間: 09-9-7 00:09

原帖由 Cally33 於 09-9-6 00:32 發表
子峻都係香蕉組!同竣皓一張枱打對面坐,每天都見到佢地一同玩枱面玩具 原帖由 icesby 於 09-9-5 01:05 發表
Hi 我仔仔叫子峻, 好開心响呢喥有k2s的家長,多 ...

hi!Cally,

你係咪自己接送返學同放學嫁.
作者: Vickee    時間: 09-9-7 23:15

hello, 咁多位好... 唔知嘉熙係咩組呢... 等我聽日問下佢先!!

上星期派左一張英文圖畫紙, 嘉熙話係要媽咪拎去過膠, 但跟住係點呢?? 駛唔駛帶返學校呀?? 請問有無人知呢?
作者: Vickee    時間: 09-9-7 23:16

hi, icesby and winniellc ! nice to meet you !!
作者: winniellc    時間: 09-9-7 23:57

原帖由 Vickee 於 09-9-7 23:15 發表
hello, 咁多位好... 唔知嘉熙係咩組呢... 等我聽日問下佢先!!

上星期派左一張英文圖畫紙, 嘉熙話係要媽咪拎去過膠, 但跟住係點呢?? 駛唔駛帶返學校呀?? 請問有無人知呢? ...

hi!vickee,

囡囡話日日都要帶返學校嫁:
作者: icesby    時間: 09-9-8 01:03

Hello Cally,

原來竣皓同子峻都係香蕉組同一張枱呀!唔上呢睇都唔知
, 我個臭豬只係話自己同RACHEL(K1I班的舊同學仔)係香蕉組.  . RACHEL是否都係K2S班呀 .

原帖由 Cally33 於 09-9-6 00:32 發表
Hi 我仔仔叫子峻, 好開心响呢喥有k2s的家長,多 ...

作者: icesby    時間: 09-9-8 01:12

HI 嘉熙媽咪
我個仔仔都話要媽咪拎去過膠. 只係今日先派返來
原帖由 Vickee 於 09-9-7 23:15 發表

上星期派左一張英文圖畫紙, 嘉熙話係要媽咪拎去過膠, 但跟住係點呢?? 駛唔駛帶返學校呀?? 請問有無人知呢? ...

作者: Cally33    時間: 09-9-8 12:11     標題: 回覆 6# winniellc 的文章

Hi!基本上日日都係Daddy接送返學和放學的,有時都係Daddy在這處討論呢。

RACHEL(K1I班的舊同學仔)係K2S班,RACHEL係橙組,同湛森同組呀!

聽竣皓講,嘉熙係香焦組。

張英文圖畫紙,仔仔話要過膠,放在封面同手冊一樣的Folder到,然後日日帶回校。
我諗係因為日日要來參考,所以要過膠,如果唔係,張英文圖畫紙肯定好快爛呢?
作者: Vickee    時間: 09-9-12 10:37

嘉熙原來係香蕉租... 我都唔記得問佢添...!!

原帖由 Cally33 於 09-9-8 12:11 發表
Hi!基本上日日都係Daddy接送返學和放學的,有時都係Daddy在這處討論呢。

RACHEL(K1I班的舊同學仔)係K2S班,RACHEL係橙組,同湛森同組呀!

聽竣皓講,嘉熙係香焦組。

張英文圖畫紙,仔仔話要過膠,放在封面同手冊一樣的Folder到,然 ...

作者: Vickee    時間: 09-9-12 10:37

功課好似慢慢多喇... 開始有點壓力添!!

原帖由 Vickee 於 09-9-12 10:37 發表
嘉熙原來係香蕉租... 我都唔記得問佢添...!!

作者: winniellc    時間: 09-9-13 12:29

[quote]原帖由 Vickee 於 09-9-12 10:37 發表
功課好似慢慢多喇... 開始有點壓力添!!

[/quote

係呀,開始巳經有2様功課喇,尚算ok.
作者: winniellc    時間: 09-9-14 11:38     標題: 回覆 18# winniellc 的文章

今晚可能會掛8號,明天唔知駛唔駛返學喇...
作者: Vickee    時間: 09-9-15 21:11

原帖由 winniellc 於 09-9-14 11:38 發表
今晚可能會掛8號,明天唔知駛唔駛返學喇...

呢班有同學仔Swine flu, 大家都要更加小心...
老師話帶多幾個口罩返學!
作者: Vickee    時間: 09-9-15 21:12

無返兩日學, 唔知駛唔駛補返d功課呢??
作者: winniellc    時間: 09-9-18 00:55

尋日開始有3様功課啦...
作者: winniellc    時間: 09-9-22 00:37

今日派咗本星簿返離啦
作者: Vickee    時間: 09-9-24 23:47

原帖由 winniellc 於 09-9-22 00:37 發表
今日派咗本星簿返離啦

邊本係星簿??
作者: Cally33    時間: 09-9-25 11:30

星簿係粉紅色的,細細本,簿面有一粒星的,老師還貼了一些生字和句子的,這本星簿係用黎溫習, 默書, assessment都是靠佢, 每日都要帶返學, 小朋友還會將學左嘅字寫上去。

原帖由 Vickee 於 09-9-24 23:47 發表

邊本係星簿??

作者: winniellc    時間: 09-9-26 00:28

映雯話今日有同學仔生日,仲唱咗首生日歌,同埋有份小禮物tim,係cookie,真係多謝晒果位媽咪
作者: Vickee    時間: 09-10-5 21:49

係咪默左書呢?? 我見星簿有"大一小, 上一下"咁...
作者: winniellc    時間: 09-10-5 23:07

今日黙咗中文字la, 就係"星簿"第一板既字. 聽日就黙英文字
作者: godivachoc    時間: 09-10-7 22:11

真係好開心係依到搵到D同班同學呀。。。希望以後多D聯絡啦。

你地好,我囡囡都係讀K2S架,叫陳凱盈呀,係橙組架。。 佢返咗成個月只係話到我聽坐佢融離個個叫RACHEL。。。真俾激C。。。

上兩個星期我個女生日帶咗D曲奇餅同蛋糕仔俾D小朋友,本來想寫哂D小朋友嘅名但佢話唔記得喎,希望大家的小朋友都有收到啦。。。
作者: winniellc    時間: 09-10-8 13:52

原帖由 godivachoc 於 09-10-7 22:11 發表

你地好,我囡囡都係讀K2S架,叫陳凱盈呀,係橙組架。。 佢返咗成個月只係話到我聽坐佢融離個個叫RACHEL。。。真俾激C。。。

上兩個星期我個女生日帶咗D曲奇餅同蛋糕仔俾D小 ...

Hi!Godivachoc,

nice to meet u.
作者: winniellc    時間: 09-10-8 22:17

原帖由 godivachoc 於 09-10-7 22:11 發表

上兩個星期我個女生日帶咗D曲奇餅同蛋糕仔俾D小 ...

我囡囡叫映雯priscilla,佢都有話俾我聽d同學仔既名.上次多謝凱盈逘既禮物.得閒上多d黎傾計呀..........
作者: shadowray    時間: 09-10-9 12:45

我女女不是K2S既學生,但我打算幫女女報KV.只是好奇個班別去到S咁多!!!那麼KV收幾多人呀?
作者: godivachoc    時間: 09-10-9 16:25

Hihi winniellc, nice to meet u too... u ar welcome... just a small gift (since ms. Wong said better not to cut the cake at the class as it's not the party day ma... so had to use the gift wrap instead lei)

係公司唔方便上bk, 遲d再傾....

原帖由 winniellc 於 09-10-8 22:17 發表

我囡囡叫映雯priscilla,佢都有話俾我聽d同學仔既名.上次多謝凱盈逘既禮物.得閒上多d黎傾計呀..........

作者: winniellc    時間: 09-10-9 22:32

係la,下星期六家長日你地幾點呀,我係10:30呀.....
今日派咗張黙書紙la...
作者: godivachoc    時間: 09-10-11 18:44

hi hi, 我地係朝早8點半 (返工都冇咁早!).... 我地唔會帶埋囡囡啦 (本來想架... 好想同佢一齊聽老師講佢嘅表現... 但我就知佢一定起唔到身囉)....

winniellc, 你就好啦, 10點半可以冇咁趕... 但今次就未必見到你地啦...

原帖由 winniellc 於 09-10-9 22:32 發表
係la,下星期六家長日你地幾點呀,我係10:30呀.....

作者: winniellc    時間: 09-10-11 23:56

原帖由 godivachoc 於 09-10-11 18:44 發表
hi hi, 我地係朝早8點半 (返工都冇咁早!).... 我地唔會帶埋囡囡啦 (本來想架... 好想同佢一齊聽老師講佢嘅表現... 但我就知佢一定起唔到身囉)....

winniellc, 你就好啦, 10點半可以冇咁趕... 但今次就未必見到你地 ...

嘩!你咁早呀,緣慳一面tim.睇吓下次有無機會見到面啦.
作者: godivachoc    時間: 09-10-12 21:58

係呀。。本來想見下大家傾下計。。。冇辦法啦。。。下次先啦。。。

係呢,物野係默書紙?

原帖由 winniellc 於 09-10-11 23:56 發表
嘩!你咁早呀,緣慳一面tim.睇吓下次有無機會見到面啦.

作者: winniellc    時間: 09-10-12 23:57

[quote]原帖由 godivachoc 於 09-10-12 21:58 發表
係呀。。本來想見下大家傾下計。。。冇辦法啦。。。下次先啦。。。

係呢,物野係默書紙?

默書紙係上星期5派咗架啦,2張紙釘埋一齊架,一
張係中文字,一張係英文字,記得要簽名交返俾miss呀....
作者: icesby    時間: 09-10-13 17:17

Hi Winniellc,
我係10:00鐘, 唔知到時會唔會見到你.
張黙書紙要交? 死 la都唔知放咗邊到.

原帖由 winniellc 於 09-10-9 22:32 發表

作者: winniellc    時間: 09-10-13 22:47

原帖由 icesby 於 09-10-13 17:17 發表
Hi Winniellc,
我係10:00鐘, 唔知到時會唔會見到你.
張黙書紙要交? 死 la都唔知放咗邊到.

hi icesby,

係呀!要簽名交番,跟住就會俾番佢哋架啦. 嘩!今日要寫中國1-10呀,有d映雯都唔係好識寫呀.....
作者: winniellc    時間: 09-10-14 23:56

godivachoc,

凱盈係未冇返2日學呀,近排天氣開始有d涼,小心身體呀.
作者: godivachoc    時間: 09-10-15 22:11

winniellc,
係呀,佢星期一晚游完水話好凍,已即時同佢沖熱水涼,點知都衰咗。好鬼擔心呀,燒咗成2/3日啦,有cough and runny noses, etc... 都係我地唔好啦 希望佢快D好噃啦,佢都好想返學呀。。。

原帖由 winniellc 於 09-10-14 23:56 發表
godivachoc,

凱盈係未冇返2日學呀,近排天氣開始有d涼,小心身體呀.

作者: winniellc    時間: 09-10-16 22:55

原帖由 godivachoc 於 09-10-15 22:11 發表
winniellc,
係呀,佢星期一晚游完水話好凍,已即時同佢沖熱水涼,點知都衰咗。好鬼擔心呀,燒咗成2/3日啦,有cough and runny noses, etc... 都係我地唔好啦 D好希望佢快噃啦,佢都好想返學呀。。。

...

godivachoc,

而家好番未呀,希望佢快d好番啦.佢游室外定室內呀,有無著保暖衣呀,夜晚游會好凍架,點解唔俾佢游morning or afternoon 呀...
作者: winniellc    時間: 09-10-16 23:03

原帖由 icesby 於 09-9-5 01:05 發表

icesby,

琴日多謝你既小禮物呀!係呢,你哋有無幫子峻開生日會架...
作者: winniellc    時間: 09-10-17 22:09

今日見完miss wong,佢話映雯喺班入面係一個大姐姐,好鍾意幫助同學仔....原來佢哋遲d都有電腦堂上架,工課仲會開始深tim..
作者: godivachoc    時間: 09-10-18 20:10

winniellc,
映雯真係叻女呀!!! 我地個SESSION冇咩特別呀... MS. WONG 都有講依家開始有好多功課, 亦有電腦同國語堂... 但佢話盈盈比較靜, 比較慢熱... 真擔心佢點做SHOW & TELL... 不過好攪笑, 佢地將盈盈張相放咗係1月生日個度... 可能佢個樣比較成熟...

其實我地冇特登同佢游夜水, 亦都已著齊保暖衣... 但佢貪玩, 見我地去游佢又要去.. 唔帶佢就喊到七彩, 落咗水又唔認真游!!! 今次嘅教訓真大, 病咗成個禮拜... 我地同佢講咗啦, 如果以後唔俾心機游就唔準落水啦 (HEEHEHEEE)

icesby,
多謝你既小禮物呀! 盈盈好鐘意D禮物呀...
作者: winniellc    時間: 09-10-18 23:30

原帖由 godivachoc 於 09-10-18 20:10 發表
winniellc,
映雯真係叻女呀!!! 我地個SESSION冇咩特別呀... MS. WONG 都有講依家開始有好多功課, 亦有電腦同國語堂... 但佢話盈盈比較靜, 比較慢熱... 真擔心佢點做SHOW & TELL... 不過好攪笑, 佢地將盈盈張相放 ...

godivachoc,

咁盈盈而家有無學梗遊水呀....
作者: godivachoc    時間: 09-10-19 18:12

winniellc,

冇呀... 俾佢學咗一堂, 但daddy唔忍心個教練咁惡同harsh, 唔俾個女學啦... 之前主要係daddy同佢游咋, 都係落水玩下為主... 游咗咁耐都唔識游...

係呢, 有冇俾映雯學呀?

原帖由 winniellc 於 09-10-18 23:30 發表
godivachoc,
咁盈盈而家有無學梗遊水呀....

作者: winniellc    時間: 09-10-20 00:55

原帖由 godivachoc 於 09-10-19 18:12 發表
winniellc,

冇呀... 俾佢學咗一堂, 但daddy唔忍心個教練咁惡同harsh, 唔俾個女學啦... 之前主要係daddy同佢游咋, 都係落水玩下為主... 游咗咁耐都唔識游...

係呢, 有冇俾映雯學呀?

...

有呀,不過就離冬天都唔知同唔同佢繼續好,係呢,盈盈冇返學幾日,咪要做番晒d功課law...
作者: godivachoc    時間: 09-10-20 23:15

其實如果映雯學開OK, 可以繼續學都好架... 起碼身體會好d? 我都希望佢可以堅持做下運動, 但剛病好, 要休息多d先得... 游水就唔使諗啦... 去playground跑下就得...

功課? 我地之前已每天同Ms. Wong攞功課, 所以依家唔使追住... 希望佢上堂跟得上啦, 話哂冇返成4日, 應該miss唔少...

原帖由 winniellc 於 09-10-20 00:55 發表
有呀,不過就離冬天都唔知同唔同佢繼續好,係呢,盈盈冇返學幾日,咪要做番晒d功課law...

作者: winniellc    時間: 09-10-23 23:03

godivachoc,

今日盈盈係主角喎,你有無去接佢放學呀...
作者: godivachoc    時間: 09-10-23 23:45

主角? 個生日會? hahaha 佢生日都過咗就嚟成個月。。。我地無特登去接佢放學呀,但佢今日超開心呀,著咗條佢好鐘意嘅裙仔,返嚟都唔肯除呀。。。 重留咗蛋糕俾我食呀。。。 係呢,映雯有冇講噃佢今日個生日會呀?

原帖由 winniellc 於 09-10-23 23:03 發表
godivachoc,

今日盈盈係主角喎,你有無去接佢放學呀...

作者: godivachoc    時間: 09-10-24 22:30

winniellc,
盈盈琴晚靜雞雞話我知小息時佢有同映雯玩呀... 我都唔知原來佢已經識咗映雯... 我重擔心佢都重未識到新朋友仔呀...

原帖由 godivachoc 於 09-10-23 23:45 發表
主角? 個生日會? hahaha 佢生日都過咗就嚟成個月。。。我地無特登去接佢放學呀,但佢今日超開心呀,著咗條佢好鐘意嘅裙仔,返嚟都唔肯除呀。。。 重留咗蛋糕俾我食呀。。。 係呢,映雯有冇講噃佢今日個生日會呀?

...

作者: winniellc    時間: 09-10-24 22:37

原帖由 godivachoc 於 09-10-23 23:45 發表

...

你就好啦,盈盈有留蛋糕俾你,映雯就冇啦,佢連miss wong 俾多3粒芝士波都食埋呀....
作者: icesby    時間: 09-10-26 21:32

唔好客氣, 我o地無幫子峻開生日會, book唔到場.只係同佢切蛋糕.
原帖由 winniellc 於 09-10-16 23:03 發表

icesby,

琴日多謝你既小禮物呀!係呢,你哋有無幫子峻開生日會架...

作者: winniellc    時間: 09-10-27 00:07

原帖由 godivachoc 於 09-10-24 22:30 發表
winniellc,
盈盈琴晚靜雞雞話我知小息時佢有同映雯玩呀... 我都唔知原來佢已經識咗映雯... 我重擔心佢都重未識到新朋友仔呀...

godivachoc,

咁你又唔駛擔心,因為佢哋有小息就會好快識到新朋友仔架啦....
作者: Vickee    時間: 09-10-27 22:20

hi~~ 好耐無入嚟添, 而家多左人, 等我多d入來傾下先!
作者: Vickee    時間: 09-10-27 22:21

hi~~ godivachoc!! nice to meet you!!
作者: winniellc    時間: 09-10-28 00:17

godivachoc,

映雯今日小息又係同盈盈一齊,佢話盈盈好鍾意佢喎......都唔知講真定講假.
作者: godivachoc    時間: 09-10-30 20:05

winniellc, 盈盈都有話佢同映雯玩呀, 我頭先問佢, 佢都話好鐘意同映雯玩架... 重有rachel喎... 希望佢唔好咁怕羞識多D朋友仔啦...

係喎, 佢話佢今日做咗show and tell 唔知佢講成點呢... 好擔心佢做得唔好... 佢成日都好細膽, 驚係人地面前講野...
vickee, 你好呀....

原帖由 winniellc 於 09-10-28 00:17 發表
godivachoc,

映雯今日小息又係同盈盈一齊,佢話盈盈好鍾意佢喎......都唔知講真定講假.

作者: winniellc    時間: 09-10-30 22:45

原帖由 godivachoc 於 09-10-30 20:05 發表
winniellc, 盈盈都有話佢同映雯玩呀, 我頭先問佢, 佢都話好鐘意同映雯玩架... 重有rachel喎... 希望佢唔好咁怕羞識多D朋友仔啦...

係喎, 佢話佢今日做咗show and tell 唔知佢講成點呢... 好擔心佢做得唔 ...

godivachoc, 吓!原來做咗show and tell 架la...今次係咩主題呀,點解冇通告眉既..........
作者: godivachoc    時間: 09-11-2 19:36

winniellc,

有出通告呀... BUT好似都有成2-3個禮拜? 我記得有張紙出俾大家填返交俾MS. WONG... 好似一班有幾個TOPIC, 唔只一個, 盈盈個個係講動物... 你再問下映雯?  

原帖由 winniellc 於 09-10-30 22:45 發表
godivachoc, 吓!原來做咗show and tell 架la...今次係咩主題呀,點解冇通告眉既..........

作者: winniellc    時間: 09-11-3 00:11

原帖由 godivachoc 於 09-11-2 19:36 發表
winniellc,

有出通告呀... BUT好似都有成2-3個禮拜? 我記得有張紙出俾大家填返交俾MS. WONG... 好似一班有幾個TOPIC, 唔只一個, 盈盈個個係講動物... 你再問下映雯?  

...

godivachoc,

唔該晒,等我睇吓先.....今日巳經有幾個小朋友著咗冬季校服啦....
作者: godivachoc    時間: 09-11-5 19:53

winniellc,

真係激C, 公司個網超慢, 入咗幾次都唔得, 要返到屋企先上到... 激C...

我地都轉咗季啦... 但天氣時冷時熱, 真係好易病... 大家都要小心D呀...

重有, 盈盈話佢同學曾子俊寫字寫得好靚喎, 有成3個星星, 好叻喎... 哈哈...

係呢, 係唔係依兩個星期考試? 唔知深唔深呢, 學咗咁多字, 唔知佢記唔記得哂... 真係有D緊張...

原帖由 winniellc 於 09-11-3 00:11 發表
godivachoc,

唔該晒,等我睇吓先.....今日巳經有幾個小朋友著咗冬季校服啦....

作者: winniellc    時間: 09-11-6 01:18

原帖由 godivachoc 於 09-11-5 19:53 發表
winniellc,

真係激C, 公司個網超慢, 入咗幾次都唔得, 要返到屋企先上到... 激C...

我地都轉咗季啦... 但天氣時冷時熱, 真係好易病... 大家都要小心D呀...

重有, 盈盈話佢同學曾子俊寫字寫得好靚喎, 有成3個星星 ...

godivacho,

你就好啦公司可以上網,我剩係得lunch先可以上喳,仲冇得打中文tim...係呢近排d天氣真係煩,雯雯今日都有d咳同鼻水呀,星期日又冇得swimming la.....
好似就呢做大paper,等我confirm吓先.
雯雯最多都係2粒星ja,3粒就冇佢份lu...
作者: icesby    時間: 09-11-10 17:08

Hi Godivachoc,

多謝盈盈讚子峻寫字靚
   , 9號到11號有測驗呀, 話考k1 D嘢.

原帖由 godivachoc 於 09-11-5 19:53 發表
winniellc,

重有, 盈盈話佢同學曾子俊寫字寫得好靚喎, 有成3個星星 ...

作者: winniellc    時間: 09-11-13 00:36

終於做完paper啦....
作者: Cally33    時間: 09-11-13 01:11

今日掉咗位啦!!!有D同學仔又係係番果組冇掉到!!
作者: icesby    時間: 09-11-13 14:24

掉咗位啦,都未識哂d同學仔細. 唔知俊豪同子峻係唔係同組?

原帖由 Cally33 於 09-11-13 01:11 發表
今日掉咗位啦!!!有D同學仔又係係番果組冇掉到!!

作者: Cally33    時間: 09-11-13 18:47

子峻又係係番果組及位,好似佢冇掉倒,你問吓你仔仔啦!!!
原帖由 icesby 於 09-11-13 14:24 發表
掉咗位啦,都未識哂d同學仔細. 唔知俊豪同子峻係唔係同組?

作者: godivachoc    時間: 09-11-23 18:55

各位媽媽你地好呀? 我依排忙到c, 冇得上嚟傾計呀...

盈盈話我知佢調咗位啦, 依家係香蕉組, 同白禮俊坐... 佢又話小息時都有同rachel玩, 但佢就坐strawberry組...

你地之前有冇去馬頭涌小學參觀? 我地個日太遲, 去到已經就關門, 只係行咗一圈就close... 都冇物點睇到... 盈盈問: 我係唔係係依間讀p1呀? 我話: 係就好囉... hhahahhaah...

係呢, 你地知唔知幾時先放x'mas假? 我地冇諗住去旅行(太多人同太貴啦 hahhahha), 想睇下可唔可以放下假陪佢..
作者: winniellc    時間: 10-1-2 00:12

好耐無上嚟啦,靜咗咁多,新既一年我祝大家事事順景,新年快樂.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5