教育王國

標題: 宣道 interview [打印本頁]

作者: yee79    時間: 09-12-8 12:23     標題: 宣道 interview

我想問 interivew language 係用廣東話定英文?
作者: Barbarasin    時間: 09-12-8 13:12

廣東話!

原帖由 yee79 於 09-12-8 12:23 發表
我想問 interivew language 係用廣東話定英文?

作者: yee79    時間: 09-12-11 10:19

唔該晒

原帖由 Barbarasin 於 09-12-8 13:12 發表
廣東話!

作者: marjoe    時間: 10-2-19 15:04

請問知唔知 2010 K1 幾時有結果?

原帖由 yee79 於 09-12-11 10:19 發表
唔該晒

作者: maylam2022    時間: 10-2-20 19:15

5/3/2010之前
作者: kc0630    時間: 10-3-4 18:37     標題: 我想問你地成績未呀? 你的小朋友收不收呀?

[quote]我個仔係細仔, 結果係後備生. 但要等四次通知,即係唔收嗎? 好想個仔讀這間學校, 但可以點做啦? 另外, 我問過有一班是40 多個學生共一個課室, 我比較担心小朋友易生病/.
作者: Polly627    時間: 10-3-4 23:00

我個仔個班35人, 三個老師
原帖由 kc0630 於 10-3-4 18:37 發表
[quote]我個仔係細仔, 結果係後備生. 但要等四次通知,即係唔收嗎? 好想個仔讀這間學校, 但可以點做啦? 另外, 我問過有一班是40 多個學生共一個課室, 我比較担心小朋友易生病/. ...

作者: jonahlee    時間: 10-3-5 10:30

[quote]我個仔係細仔, 結果係後備生. 但要等四次通知,即係唔收嗎? 好想個仔讀這間學校, 但可以點做啦? 另外, 我問過有一班是40 多個學生共一個課室, 我比較担心小朋友易生病/. ...

They have limited space but very very clean.

Cross finger, my daughter seldom sick since she studied K1 in Sep 09.
作者: emilyykyip    時間: 10-3-6 11:42

原帖由 kc0630 於 10-3-4 06:37 PM 發表

我個仔上年考都係超細仔,最後都收左...
作者: LITTLESPICY    時間: 10-10-19 22:19

點解你咁鐘意宣幼?pls share? thanks!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5