教育王國

標題: In完"學之園"睇黎凍過水 [打印本頁]

作者: Vinannbaby    時間: 10-3-19 11:37     標題: In完"學之園"睇黎凍過水

9: 15 interview...先去聽story...有個老師mark分...我個仔係後段先有反應..我個仔冇望住個老師講bye bye..老師要佢做都做晒...見個校長得一兩個家長講完又話夠鐘...
作者: mianyang_99    時間: 10-3-19 11:44

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-19 11:37 發表
9: 15 interview...先去聽story...有個老師mark分...我個仔係後段先有反應..我個仔冇望住個老師講bye bye..老師要佢做都做晒...見個校長得一兩個家長講完又話夠鐘... ...

邊間分校?
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-19 11:49

海凱軒o個間
quote]原帖由 mianyang_99 於 10-3-19 11:44 發表

邊間分校? [/quote]
作者: lyhv    時間: 10-3-19 11:53

係唔係話27號有result?
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-19 11:58

27號前

原帖由 lyhv 於 10-3-19 11:53 發表
係唔係話27號有result?

作者: lyhv    時間: 10-3-19 12:10

thank you!
作者: mamadadakaka    時間: 10-3-19 12:19

My daughter also didnt perform good.  She ignore the Net's questions and keep on playing the toys on the table.  In the Q-A session conducted by the Principal, every parents gave their answers and the principal showed in some answers and made some notes but she just nod along and didn't show any sign of agreement or disagreeement when I talked.  I guess my answer is not good enough la.......
作者: anlywan    時間: 10-3-19 12:29

咁我個仔咪仲差..雖然故事時有坐定定但都會唔專心周圍望.見老師時都冇打招呼仲要唔多肯坐底仲要出番去玩,幾難先坐底後都只玩第一份玩意叫佢玩第二樣配對仲唔肯是都要玩番第一樣.呢間學校真是咁難入嗎?
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-19 12:32

我個要佢擺d cotton in box and 搵d spoon, Fork, cup..佢都做到...但個老師樣 not a nice guy law...

原帖由 mamadadakaka 於 10-3-19 12:19 發表
My daughter also didnt perform good.  She ignore the Net's questions and keep on playing the toys on the table.  In the Q-A session conducted by the Principal, every parents gave their answers and the ...

作者: mamadadakaka    時間: 10-3-19 12:54

"d cotton in box and 搵d spoon, Fork, cup"  
--- My daughter didnt put the cotton in the box and refused to touch them, she doesn't like the texture and the net ask her what colour they are and my baby can't talk well yet........  

"fork, spoon and cup", the net ask my daughter to name them but she can't say them, she can pick up the object only........

also for the story time, the Net who is supposed to give marks to my daugther didn't really look at her when she game prompt response.  She only look at her when my daughter facial expression has vanished....... She was very busy looking at the form or some paper ...........
作者: yipbebe    時間: 10-3-19 13:23

點解會今日in既?我仲以為所有人都係12-13號嗰兩日interview。

講開interview,我個仔都表現好差,老師問問題,佢無論識定唔識,都選擇保持緘默!
作者: mamadadakaka    時間: 10-3-19 13:32

Nono my daughter's interview was on 12 March.
作者: mianyang_99    時間: 10-3-19 13:36

原帖由 mamadadakaka 於 10-3-19 13:32 發表
Nono my daughter's interview was on 12 March.

Mine was on 5 March.
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-19 14:07

My son interview at 13 Mar ar

原帖由 yipbebe 於 10-3-19 13:23 發表
點解會今日in既?我仲以為所有人都係12-13號嗰兩日interview。

講開interview,我個仔都表現好差,老師問問題,佢無論識定唔識,都選擇保持緘默!

作者: cacanov06    時間: 10-3-19 14:36

其實IN得好定係唔好都難知道, 因為你都唔知佢地俾分個準則係點?  況且今年咁多人IN, 佢地連細B都決定唔IN就知道個競爭有幾大啦!  就算你覺得小朋友當日表現得好好都唔代表100%收, 唔好諗咁多啦! 隨遇而安吧!
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-19 14:40

其實佢地N1 O者...佢in d野係K1 law...o個陣時我家姐個仔IN "樂基" 都冇咁多野...而家D小朋友真可憐

原帖由 anlywan 於 10-3-19 12:29 發表
咁我個仔咪仲差..雖然故事時有坐定定但都會唔專心周圍望.見老師時都冇打招呼仲要唔多肯坐底仲要出番去玩,幾難先坐底後都只玩第一份玩意叫佢玩第二樣配對仲唔肯是都要玩番第一樣.呢間學校真是咁難入嗎? ...

作者: ET0626    時間: 10-3-19 15:14

我都好同意呀, 都唔知佢點judge. 例如到底個家長講太多野校長其實會唔會覺得反而佢好煩呢.....唔好俾咁大壓力自己. 我個仔果日做到d tasks但in到扭計, 都係唔知miss會點評分.

原帖由 cacanov06 於 10-3-19 14:36 發表
其實IN得好定係唔好都難知道, 因為你都唔知佢地俾分個準則係點?  況且今年咁多人IN, 佢地連細B都決定唔IN就知道個競爭有幾大啦!  就算你覺得小朋友當日表現得好好都唔代表100%收, 唔好諗咁多啦! 隨遇而安吧! ...

作者: chinglongmama    時間: 10-3-19 15:16

Any candidate have sister/brother studied in LH before?

Would their younger sister/brother have better chance?

Thanks.
作者: mianyang_99    時間: 10-3-19 15:41

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-19 11:58 發表
27號前

咁咪即係下星期內就知結果?
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-19 16:13

希望係啦...我日日都好似傻婆咁睇自己既信相睇下有冇自己字跡既信

原帖由 mianyang_99 於 10-3-19 15:41 發表

咁咪即係下星期內就知結果?

作者: mianyang_99    時間: 10-3-19 16:49

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-19 16:13 發表
希望係啦...我日日都好似傻婆咁睇自己既信相睇下有冇自己字跡既信

我咪又係一樣~~
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-19 16:54

咁大家都good luck啦...大家有消息再通知

原帖由 mianyang_99 於 10-3-19 16:49 發表

我咪又係一樣~~

作者: mianyang_99    時間: 10-3-19 16:59

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-19 16:54 發表
咁大家都good luck啦...大家有消息再通知

收唔收都好, 第一時間上黎報料
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-19 17:09

你都係呀...

原帖由 mianyang_99 於 10-3-19 16:59 發表

收唔收都好, 第一時間上黎報料

作者: lyhv    時間: 10-3-19 17:09

咁你地重有無報左其他學校而重係等緊result架?  我totally等緊4間....
作者: mianyang_99    時間: 10-3-19 17:18

原帖由 lyhv 於 10-3-19 17:09 發表
咁你地重有無報左其他學校而重係等緊result架?  我totally等緊4間....

仲有km....
作者: mianyang_99    時間: 10-3-19 17:19

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-19 17:09 發表
你都係呀...

我咪就係話我會即刻上黎lor, 傻豬~~
作者: EggEgg08    時間: 10-3-19 17:56

我都凍過水, 阿b在story telling session企佐上張chair到.....my god.....
作者: Toffeenut    時間: 10-3-20 01:07

唔知見校長果part會否計分呢? 我又係舉左手但無機會講野....
作者: 一一一    時間: 10-3-20 01:34

作者: wendychiu301    時間: 10-3-20 02:00

唔知佢會有幾多waiting 位呢
作者: 一一一    時間: 10-3-20 15:37

作者: mianyang_99    時間: 10-3-20 16:35

原帖由 一一一 於 10-3-20 15:37 發表

係唔係收唔收都有信的呢?

聽講就係喇~
作者: mianyang_99    時間: 10-3-20 16:36

原帖由 一一一 於 10-3-20 01:34 發表

你都有舉手呀!我完全無idea去答!呆坐

咁你個組問咩問題呀?
作者: 一一一    時間: 10-3-21 01:53

作者: pinkywai    時間: 10-3-22 14:28

啱啱打咗去學之園(青衣),佢話d信會27號先寄出,所以大家記得星期一望吓個信箱呀!
作者: mianyang_99    時間: 10-3-22 15:01

原帖由 pinkywai 於 10-3-22 14:28 發表
啱啱打咗去學之園(青衣),佢話d信會27號先寄出,所以大家記得星期一望吓個信箱呀!

OH, another week ...Thank you!!
作者: pinkywai    時間: 10-3-22 16:52

原帖由 mianyang_99 於 10-3-22 03:01 PM 發表

OH, another week ...Thank you!!

知道結果記得上嚟講低哦~~~
作者: mianyang_99    時間: 10-3-22 16:53

原帖由 pinkywai 於 10-3-22 16:52 發表

知道結果記得上嚟講低哦~~~

梗係會啦~~
作者: pinkywai    時間: 10-3-22 17:24

原帖由 mianyang_99 於 10-3-22 04:53 PM 發表

梗係會啦~~

原來凱帆校比青衣校收多咁多學生,唔怪得之前聽人講話好多報咗青衣但會派去凱帆啦!不過今年咁多人報,凱帆可能都full曬!如果派去凱帆,你會比仔仔去讀嗎?
作者: mianyang_99    時間: 10-3-22 17:38

原帖由 pinkywai 於 10-3-22 17:24 發表

原來凱帆校比青衣校收多咁多學生,唔怪得之前聽人講話好多報咗青衣但會派去凱帆啦!不過今年咁多人報,凱帆可能都full曬!如果派去凱帆,你會比仔仔去讀嗎? ...

凱帆係咪係奧運個頭?我都有choose for second priority.
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-22 17:53

又要等多個禮拜...好折磨呀
作者: pinkywai    時間: 10-3-22 17:58

原帖由 mianyang_99 於 10-3-22 05:38 PM 發表

凱帆係咪係奧運個頭?我都有choose for second priority.

其實我都唔知正確位置係邊,但我second  priority都係填呢間,只知佢地方大d,呢到都好多小朋友讀緊嘅mama對佢好高平價,反而青衣少人講d!
作者: pinkywai    時間: 10-3-22 17:59

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-22 05:53 PM 發表
又要等多個禮拜...好折磨呀

頸都長埋
作者: mousegirl    時間: 10-3-22 19:01

有無人知HL and LV campus到底有幾多位
作者: mousegirl    時間: 10-3-22 19:05

原帖由 pinkywai 於 10-3-22 14:28 發表

我仲以為星期六會收到tim!

我星期一仲會出trip 2 weeks tim,都唔知點算 ,幾間都係呢段時間出result
作者: pinkywai    時間: 10-3-22 20:26

原帖由 mousegirl 於 10-3-22 07:01 PM 發表
有無人知HL and LV campus到底有幾多位

好似係青衣約40個位!奧運有4班,唔記得有幾個位,你係呢到睇返上一頁吖,有mama講過!其他兩間就唔知!
作者: pinkywai    時間: 10-3-22 20:28

原帖由 mousegirl 於 10-3-22 07:05 PM 發表

我仲以為星期六會收到tim!

我星期一仲會出trip 2 weeks tim,都唔知點算 ,幾間都係呢段時間出result

吓,但係如果收咗都要去交留位費喎,有冇屋企人幫忙呀?
作者: mousegirl    時間: 10-3-22 22:31

我已經叫我屋企人幫手,但始終有啲唔放心。

其實有無人知道一般交留位$時限係幾耐呢?
作者: BeBeZhu    時間: 10-3-23 00:18

唉!我個仔剛剛發完燒,仲咳都飛起,in 個時仲喊添!完全不在狀態.我諗我個仔都係無機會啦!
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-23 10:57

我仲慘...我o岩o岩搬左去荔枝角...好多學校都收晒生...學之園臨尾o個幾日先報到...其他樂基..已經cut off左...但有另一間收左..但話係whole day..我打比間學校話我係報half day instead of whole day..佢話我地唔開half day..half day 只有多1-2個位...我心唸咁即係點???真係不知所謂...佢收都唔想讀..但又驚亞仔冇學校收喎..最衰搬得咁遲啦...未搬之前我已經係Tuen Mun搵左晶晶(英文教授) and 新一代都收左亞仔...而家兩頭唔到岸
作者: bvbb    時間: 10-3-23 11:56

好心急收信, 起碼知道結果.....
作者: mianyang_99    時間: 10-3-23 12:06

原帖由 bvbb 於 10-3-23 11:56 發表
好心急收信, 起碼知道結果.....

真係唔明點解要拖咁耐 (青衣都in左成兩個禮拜啦)
作者: kyliema2006    時間: 10-3-23 12:16

唔算耐啦,我個囡一月初in完CCKG,要三月尾才知結果架!
原帖由 mianyang_99 於 10-3-23 12:06 發表

真係唔明點解要拖咁耐 (青衣都in左成兩個禮拜啦)

作者: mianyang_99    時間: 10-3-23 12:19

原帖由 kyliema2006 於 10-3-23 12:16 發表
唔算耐啦,我個囡一月初in完CCKG,要三月尾才知結果架!

咁預祝係囡囡成功入到cckg啦
作者: wchow10    時間: 10-3-23 12:30

del

作者: wendychiu301    時間: 10-3-23 13:07

希望你們收到好消息的信
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-23 13:52

我都好緊張...訓得唔好...驚冇學校收亞仔呀

原帖由 wchow10 於 10-3-23 12:30 發表
原來咁多家長同我一樣緊張呢

我淨係學之園都in左兩間(海逸+凱帆)

in海逸o個日亞女表現好差,可以話係完全唔合作,一入去就話要走...我好肯定唔收ga喇

in凱帆就好d,肯將d cotton ball擺落個冰格度ok,肯答"匙羹",不過 ...

作者: fre124124    時間: 10-3-23 13:59

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-23 13:52 發表
我都好緊張...訓得唔好...驚冇學校收亞仔呀

唔好咁緊張啦.. 要訓好d

我有時心思思想打去問下.. 你可唔可以話我知個結果 ahaha ... 因為等待.. 感覺得漫長..
雖然仲有6日.. 當星期一最快收到信
作者: pinkywai    時間: 10-3-23 14:08

原帖由 fre124124 於 10-3-23 01:59 PM 發表

唔好咁緊張啦.. 要訓好d

我有時心思思想打去問下.. 你可唔可以話我知個結果 ahaha ... 因為等待.. 感覺得漫長..
雖然仲有6日.. 當星期一最快收到信

我都係呀,結果打去只係問佢27號我會收到信,定係嗰日先寄真係好想快d知道呢
作者: mianyang_99    時間: 10-3-23 14:47

原帖由 pinkywai 於 10-3-23 14:08 發表

我都係呀,結果打去只係問佢27號我會收到信,定係嗰日先寄真係好想快d知道呢

我都好想打呢 , 不過又驚煩到d職員, 唯有忍下手lor.
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-23 15:01

我夠想啦...不過我唸佢地唔會答...而家心情重緊張過自己去考...我唸佢地會睇你住邊...你咩公司...你重咩學校黎比分

原帖由 mianyang_99 於 10-3-23 14:47 發表

我都好想打呢 , 不過又驚煩到d職員, 唯有忍下手lor.

作者: fre124124    時間: 10-3-23 15:14

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-23 15:01 發表
我夠想啦...不過我唸佢地唔會答...而家心情重緊張過自己去考...我唸佢地會睇你住邊...你咩公司...你重咩學校黎比分

睇住邊... 咩公司..?? 你係講緊佢睇父母職業果d ?
作者: kmmum    時間: 10-3-23 15:17

我寫自己係DIRECTOR.. 如果收.. 可能係原因之一
不過. 無希望. AHAHAHAH
原帖由 fre124124 於 10-3-23 15:14 發表

作者: mianyang_99    時間: 10-3-23 15:20

原帖由 kmmum 於 10-3-23 15:17 發表

director, really?
作者: pinkywai    時間: 10-3-23 15:21

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-23 03:01 PM 發表

如果以咁比分,我仔仔一定唔得
作者: mianyang_99    時間: 10-3-23 15:21

原帖由 fre124124 於 10-3-23 15:14 發表

我以為九龍塘個d先會睇呢d  tim~~

作者: kmmum    時間: 10-3-23 15:36

yeap. 我開softwarehouse. 公司在荔枝角. 不過,我估這個因素係佔好少.
如果家長係dps,dgs 就真係大影響.
有朋友教琴. 佢既學生in 某名幼稚園 in in 下訓著左,都收.因為爸爸係dps.
原帖由 mianyang_99 於 10-3-23 15:20 發表

director, really?

作者: mianyang_99    時間: 10-3-23 15:49

原帖由 kmmum 於 10-3-23 15:36 發表
yeap. 我開softwarehouse. 公司在荔枝角. 不過,我估這個因素係佔好少.
有朋友教琴. 佢既學生in 某名幼稚園 in in 下訓著左,都收.因為爸爸係dps.
...

哈哈, 仲以為你講笑tim
作者: fre124124    時間: 10-3-23 15:51

原帖由 kmmum 於 10-3-23 15:17 發表

你咁勁呀..總之我寫CEO 啦AHAHAH ..
作者: fre124124    時間: 10-3-23 15:52

原帖由 kmmum 於 10-3-23 15:36 發表
...

訓著都收... 你可唔可以話我知係邊間幼稚園呀...
作者: mianyang_99    時間: 10-3-23 15:53

原帖由 fre124124 於 10-3-23 15:51 發表

你咁勁呀..總之我寫CEO 啦AHAHAH ..

kmmum講真嫁, 你咪又玩啦:tongue:
作者: Vinannbaby    時間: 10-3-23 15:54

呢個我唸o者...老實講佢問得實有原因...佢地都想收d好背景既學生(我唸)..唔係點做私校

原帖由 mianyang_99 於 10-3-23 15:21 發表

我以為九龍個d先會睇呢d  tim~~

作者: mianyang_99    時間: 10-3-23 15:55

原帖由 fre124124 於 10-3-23 15:52 發表

訓著都收... 你可唔可以話我知係邊間幼稚園呀...

呢間學校應該鐘意d"文靜"類型既學生:D
作者: mianyang_99    時間: 10-3-23 16:00

原帖由 Vinannbaby 於 10-3-23 15:54 發表
呢個我唸o者...老實講佢問得實有原因...佢地都想收d好背景既學生(我唸)..唔係點做私校

學校問過....幾時?
定係份form要填呢?唔記得晒tim
作者: pinkywai    時間: 10-3-23 16:16

原帖由 mianyang_99 於 10-3-23 04:00 PM 發表

學校問過....幾時?
定係份form要填呢?唔記得晒tim

我記得份form有問daddy&mama讀邊間中.小學,職業就間間都要填!
作者: pinkywai    時間: 10-3-23 16:17

原帖由 mianyang_99 於 10-3-23 03:55 PM 發表

呢間學校應該鐘意d"文靜"類型既學生:D

作者: wendychiu301    時間: 10-3-23 17:35

嘩嘩嘩....你們背景咁勁....唔掛得知咁難入啦
作者: kitmantsoi    時間: 10-3-23 17:45

背景有關係嗎? 我係professional with master degree, hubby係director. Some kinder also rejected la.
莫非要做特首先收??
作者: bvbb    時間: 10-3-23 17:52

咁一定唔收阿囡啦...
作者: wendychiu301    時間: 10-3-23 17:53

原帖由 kitmantsoi 於 10-3-23 17:45 發表
背景有關係嗎? 我係professional with master degree, hubby係director. Some kinder also rejected la.
莫非要做特首先收??

咁米得一個學生 ...
作者: pinkywai    時間: 10-3-23 17:59

原帖由 wendychiu301 於 10-3-23 05:53 PM 發表

咁米得一個學生 ...

如果佢生多十個八個應該可以開到一班
作者: pinkywai    時間: 10-3-23 18:03

原帖由 bvbb 於 10-3-23 05:52 PM 發表
咁一定唔收阿囡啦...

大家咁話
作者: agnescheng    時間: 10-3-23 22:10

MASTER又好, PH.D 又好. 我估幫助唔大.
反而名校出生既家長,先有優勢. 因為,小朋友入返名校機會大. 幼稚園先有FACE.
原帖由 kitmantsoi 於 10-3-23 17:45 發表
莫非要做特首先收??

作者: wendychiu301    時間: 10-3-24 00:01

原帖由 agnescheng 於 10-3-23 22:10 發表
MASTER又好, PH.D 又好. 我估幫助唔大.
反而名校出生既家長,先有優勢. 因為,小朋友入返名校機會大. 幼稚園先有FACE.

咁都好正常,佢地都想派位派得好
作者: babyhappy88    時間: 10-3-24 00:09

作者: mianyang_99    時間: 10-3-24 10:24

原帖由 babyhappy88 於 10-3-24 00:09 發表
見到你地D POST, 就諗番自己上年嘅心情, 同你地一樣, 好心急, 因為果時咩都唔知, 淨係報左2間!
阿B學之園(HL)interview時, 聽故事周圍走, interview時又唔肯開聲, 入大房時勁扭計, 同小朋友爭玩具, 又大聲哭! 見校 ...

請問你阿b讀邊間分校??
我去in個日(青衣), 都覺得大部份家長都係打扮斯文, 但又不至於成身名牌.
作者: kitmantsoi    時間: 10-3-24 11:01

講下笑希望大家輕鬆D, 請見諒! :loveliness:
重有幾日先有result! 希望大家都成功la!
作者: 一一一    時間: 10-3-24 11:11

作者: mianyang_99    時間: 10-3-24 11:21

原帖由 kitmantsoi 於 10-3-24 11:01 發表

大家明白啦~~
作者: pinkywai    時間: 10-3-24 12:01

原帖由 kitmantsoi 於 10-3-24 11:01 AM 發表

當然明白
作者: kmmum    時間: 10-3-24 12:11

112果位 ? 咁多位, 係邊間分校 ?! 朋友讀緊LH nursery, 佢都考到 ST.CAT K1 (中英班) ,不過lh 上英普,所以就無讀.
作者: kitmantsoi    時間: 10-3-24 13:06

學之園幼稚園(海逸豪園)
收錄2-3歲級別兒童人數
No. of enrolment aged 2-3 (102)
http://kgp.proj.hkedcity.net/chi ... &school_id=3666
information from EB
作者: kmmum    時間: 10-3-24 13:21

嘩好多位. 青衣果間, 得幾十個位

原帖由 kitmantsoi 於 10-3-24 13:06 發表
學之園幼稚園(海逸豪園)
收錄2-3歲級別兒童人數
No. of enrolment aged 2-3 (102)
http://kgp.proj.hkedcity.net/chi/parser.php?file=chi/detail_all.htm&school_id=3666
information from EB ...

作者: twinsstar    時間: 10-3-24 13:27

"好投訴麻煩果" ... this is very impt ... I guess no matter it;s KG / Pri / Sec .. haha .. if not creates a lot of trouble to the school!

原帖由 babyhappy88 於 10-3-24 00:09 發表
見到你地D POST, 就諗番自己上年嘅心情, 同你地一樣, 好心急, 因為果時咩都唔知, 淨係報左2間!
阿B學之園(HL)interview時, 聽故事周圍走, interview時又唔肯開聲, 入大房時勁扭計, 同小朋友爭玩具, 又大聲哭! 見校 ...

作者: ilovejanwong    時間: 10-3-24 13:44

hi...我都係08mama,同你地一樣"折磨"地等緊學之園封信~
呢間學校係我in咁多間之中感覺最好嫁,所以好想好想入!(雖然知道機會好渺茫=.=)
作者: mianyang_99    時間: 10-3-24 13:49

原帖由 ilovejanwong 於 10-3-24 13:44 發表
hi...我都係08mama,同你地一樣"折磨"地等緊學之園封信~
呢間學校係我in咁多間之中感覺最好嫁,所以好想好想入!(雖然知道機會好渺茫=.=)

我同你一樣, in完好想入, 咁你in邊間分校呀?
作者: ilovejanwong    時間: 10-3-24 13:55

咪就係收生最少嘅青衣囉>.<
作者: fre124124    時間: 10-3-24 14:04

原帖由 mianyang_99 於 10-3-23 15:53 發表

kmmum講真嫁, 你咪又玩啦:tongue:

其實我知佢係做freelance ..我只係講下笑.. 因為要寫得勁過director 先收.. 所以我寫CEO haahaha
作者: mianyang_99    時間: 10-3-24 14:04

原帖由 ilovejanwong 於 10-3-24 13:55 發表
咪就係收生最少嘅青衣囉>.

oh, me too.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5