教育王國

標題: 請問你地交申請表時有冇交埋Profilio? [打印本頁]

作者: choifung618    時間: 10-6-3 17:36     標題: 請問你地交申請表時有冇交埋Profilio?

請問你地交申請表時有冇交埋Profilio?
因為我打算下星期交表,唔知需要交埋嗎?
你地內容是點做的?
作者: mingmingba    時間: 10-7-2 10:51

作者: 大宮松鼠    時間: 10-7-2 13:16

我都係。
作者: jdepp    時間: 10-7-2 13:34

只交了報名表, 出世紙 copy 同埋一張支票 for 報名費, hehe~
作者: wkceci    時間: 10-7-2 15:20

I have submitted the portfolio together with the Application form. Since I have prepared one set for the other school, this set just reprint again.
作者: littlefaith    時間: 10-7-2 19:15

原帖由 choifung618 於 10-6-3 17:36 發表
請問你地交申請表時有冇交埋Profilio?
因為我打算下星期交表,唔知需要交埋嗎?
你地內容是點做的?

我哋上年交表時都冇交portfolio,到2nd In時先親手交俾丘校長,但佢都冇特別去睇,In完之後就立即通知我哋學校已取錄。所以估計portfolio作用不大。
作者: KCHC    時間: 10-7-6 19:47

原帖由 littlefaith 於 10-7-2 19:15 發表

我哋上年交表時都冇交portfolio,到2nd In時先親手交俾丘校長,但佢都冇特別去睇,In完之後就立即通知我哋學校已取錄。所以估計portfolio作用不大。

我兩年前都是在2nd In時親手交俾丘校長,佢一眼都冇睇過,之後就立即通知已取錄。
作者: choifung618    時間: 10-7-8 18:08

多謝大家的意見.
結果我都係在交表時連埋份File一齊寄去,在6月26日first interview.希望有機會2 nd interview.

原帖由 KCHC 於 10-7-6 19:47 發表

我兩年前都是在2nd In時親手交俾丘校長,佢一眼都冇睇過,之後就立即通知已取錄。

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5