教育王國

標題: 知唔知邊度補英文好?? [打印本頁]

作者: melindalsl    時間: 10-7-12 13:59     標題: 知唔知邊度補英文好??

請問有無bk媽咪補英文好介紹呢?
作者: melindalsl    時間: 10-7-13 08:58

請問有冇advice呢?

原帖由 melindalsl 於 10-7-12 13:59 發表

作者: 凍奶茶    時間: 10-7-13 22:00

原帖由 melindalsl 於 10-7-12 13:59 發表

邊區先?
作者: melindalsl    時間: 10-7-14 08:53

九龍最好是旺角,油嘛, 佐敦
香港最好是銅纙灣, 天后, 炮台山
有無好advice呀請問?

原帖由 凍奶茶 於 10-7-13 22:00 發表

邊區先?

作者: 凍奶茶    時間: 10-7-14 14:52

原帖由 melindalsl 於 10-7-14 08:53 發表
九龍最好是旺角,油嘛, 佐敦
香港最好是銅纙灣, 天后, 炮台山
有無好advice呀請問?

我有個朋友在佐敦補,一個星期一堂,一班幾十人,每星期要做功課及默書,無做或低分要留堂,唔貴,但效果幾好,不過佢個小朋友就怕上堂,時常乍病唔上堂,因為做唔哂D補習功課。
作者: melindalsl    時間: 10-7-14 17:56

可否pm我補習社個名? 謝謝!

原帖由 凍奶茶 於 10-7-14 14:52 發表

我有個朋友在佐敦補,一個星期一堂,一班幾十人,每星期要做功課及默書,無做或低分要留堂,唔貴,但效果幾好,不過佢個小朋友就怕上堂,時常乍病唔上堂,因為做唔哂D補習功課。 ...

作者: ksw    時間: 10-7-14 18:57

我都想要可否pm給我   th...

我有個朋友在佐敦補,一個星期一堂,一班幾十人,每星期要做功課及默書,無做或低分要留堂,唔貴,但效果幾好,不過佢個小朋友就怕上堂,時常乍病唔上堂,因為做唔哂D補習功課。 ...

作者: codeone    時間: 10-7-14 19:38

凍奶茶

可否 PM 我補習社的詳細資料嗎?  謝謝!

codeone

原帖由 凍奶茶 於 10-7-13 20:52 發表

作者: lcf    時間: 10-7-14 21:28

我都想知係邊間,可唔可以比資料我呀,thx。

作者: 凍奶茶    時間: 10-7-14 23:18

樓上4位,我剛剛pm咗給你們,只係補小學,要帶成績表去面試的。

作者: lcf    時間: 10-7-15 11:45

pm收到la,唔該晒!
原帖由 凍奶茶 於 10-7-14 23:18 發表
樓上4位,我剛剛pm咗給你們,只係補小學,要帶成績表去面試的。

作者: JA93    時間: 10-7-15 12:39

凍奶茶

可否 PM埋我補習社的詳細資料嗎?另外,請問這間補習社補數學好唔好?

謝謝!
作者: yph2005    時間: 10-7-16 00:02

please pm for me.
作者: ZZdaphne    時間: 10-7-16 00:22

如欲索取資料,請直接pm有關會員,謝謝
作者: yukimum    時間: 10-7-16 12:35

凍奶茶

可否 PM埋我補習社的詳細資料嗎?(英文科):)
作者: 凍奶茶    時間: 10-7-16 14:56

apin, JA93, yph2005, yukimum 已pm給你們,不過 lcf 說已不收生,因為己滿,或者你們親身去看看。

但你們要考慮清楚,這個miss 要求很嚴的,有好多功課,如果你個細佬已經很多嘢學緊,再做埋她的功課,真的很幸苦。
作者: salina0817    時間: 10-7-16 15:31

pls pm to me thanks
作者: KWmama    時間: 10-7-21 12:02

please also pm to me. thanks a lot!
作者: ZZdaphne    時間: 10-7-21 13:31

如欲索取資料,請直接pm有關會員,謝謝
作者: HSmama98    時間: 10-7-21 13:35

Hi,

請可否提供補中學 - 英文。
作者: angelcool    時間: 10-8-5 12:47

pls pm to me ([[email protected])][email protected])[/email]
...thanks!!!
作者: HSmama98    時間: 10-8-9 21:08

Hi,

Please pm to us ~ [email protected]

Thks
作者: song    時間: 10-8-11 08:50

另有一間在荔枝角,美籍華人教,專補聖瑪利、喇沙及英華,讀寫聽說都有,小組最多5人。不貴。
作者: pianomummy    時間: 10-8-11 12:39

請問大埔區有好補習社?
作者: wwyee    時間: 10-8-11 16:20

灣仔有無呀?
作者: pak1995    時間: 10-8-12 13:10

Can you pm to tele no to me.

thanks a lot

原帖由 song 於 10-8-11 08:50 發表
另有一間在荔枝角,美籍華人教,專補聖瑪利、喇沙及英華,讀寫聽說都有,小組最多5人。不貴。

作者: hkgigi18    時間: 10-8-12 13:38

Hi, 凍奶茶

我都想知係邊間,可唔可以比資料(pm)我呀,thx。

作者: MKY    時間: 10-8-23 16:04     標題: 回復 5# song 的帖子

Hi, 可否比詳細資料我, 唔該哂.
作者: MKY    時間: 10-8-23 16:06     標題: 回復 24# 凍奶茶 的帖子

凍奶茶,
我想要你佐敦補習詳細資料, 唔該哂.
作者: CuteCuteMa    時間: 10-8-25 12:40

原帖由 wwyee 於 10-8-11 16:20 發表
灣仔有無呀?

灣仔可選言行社, 在夏巴油站對面, 守時商業中心.
作者: anewnewworld    時間: 10-8-27 18:47

油麻地「贊學堂」幾好. 全部小組教, 最多5,6個.有練習小測做.唔會只係老師教. 聽寫讀講都有齊. 最緊要師資好! 全部大學畢業,仲有豐富教學經驗. 學生有英華, 德信, 聖瑪利等...
作者: Maisy    時間: 10-8-27 23:30

急: 銅鑼灣有無介紹? 請PM 我
作者: JA93    時間: 10-8-28 23:32

可否pm我補習社個名? 謝謝!

作者: yph2005    時間: 10-8-28 23:46     標題: 回覆 5# 凍奶茶 的文章

please pm for me Thanks!
作者: sanfung    時間: 10-8-29 12:18

可否 pm 老師的資料給我,謝謝﹗

(唔好意思,我的 'pm' send 唔到出去,所以 post 出來。)
作者: ZZdaphne    時間: 10-8-29 13:10

留言已無可讀性,
如欲索取或提供資料,
請直接pm有關會員,
謝謝
作者: ZZdaphne    時間: 10-8-29 13:14

click 右上角"私人訊息",
入去click"發出短訊",
例如我要pm給abc,
收件人就咁打"abc",
咁就會send 到啦.

如果「教育王國」pm有問題,
可以到「親子王國」用以上方法send pm.
作者: ZZdaphne    時間: 10-8-29 13:14

closed

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5