教育王國

標題: 朗誦班 [打印本頁]

作者: eyore_fun    時間: 10-7-18 17:55     標題: 朗誦班

作者: cch18    時間: 10-7-20 22:38     標題: 回覆 1# eyore_fun 的文章

妳住邊區呀,我小兒一向學開朗誦的,老師只教粵語和普通話,她的學生包括我小兒在校際朗誦節和其他朗誦比賽成績非常好,小兒今年分別取得粵語和普通話朗誦比賽冠軍,並被校際朗誦節大會邀請表演,老師家住南區,有個人或小組,但很full,唔知仲收唔收生
作者: sharon0908    時間: 10-7-21 01:19

哈哈, 小兒的英文朗誦老師係沙田, 早點報, 聞說仲有點空檔吧
真係同上面個位 bk mum 所講的位置天南地北了
其他的關於比賽成績, 好相似
好老師->好成績->好學生, 一個循環
結論往往是, 無咩空檔剩下來

跟開 PTH 的咁多年, 也不想轉了, 雖然我也住南區, 有點心癢

原帖由 eyore_fun 於 10-7-18 17:55 發表
請問有無英文朗誦同普通話朗誦班介紹?

作者: TinWaimother    時間: 10-7-21 09:19

Hi cch18,

Would you pls ask the teacher can I get her the phone no.
I  want to find a cantonese speech teacher for my daughter and we live in abredeen.
If ok pls pm me.
Thanks so much.

原帖由 cch18 於 10-7-20 22:38 發表
妳住邊區呀,我小兒一向學開朗誦的,老師只教粵語和普通話,她的學生包括我小兒在校際朗誦節和其他朗誦比賽成績非常好,小兒今年分別取得粵語和普通話朗誦比賽冠軍,並被校際朗誦節大會邀請表演,老師家住南區,有個人或小 ...

作者: leeyin    時間: 10-8-1 01:21

sharon0908 ~

我住沙田的, 想幫小朋友報名, 請問有資料給我嗎, thx~

原帖由 sharon0908 於 10-7-21 01:19 發表
哈哈, 小兒的英文朗誦老師係沙田, 早點報, 聞說仲有點空檔吧

跟開 PTH 的 ...

作者: sababy    時間: 10-8-1 02:04

妳住邊區呀,我小兒一向學開朗誦的,老師只教粵語和普通話,她的學生包括我小兒在校際朗誦節和其他朗誦比賽成績非常好,小兒今年分別取得粵語和普通話朗誦比賽冠軍,並被校際朗誦節大會邀請表演,老師家住南區,有個人或小 ...

Dear cch18,

Can you also pm the info to me.  Thanks a lot.
作者: lamlamchiu    時間: 10-8-1 06:23

作者: lamlamchiu    時間: 10-8-1 06:25

作者: eggmama    時間: 10-8-1 07:47

cch18 & sharon0908,

Would you please send teachers' contact and fee range to me? thanks.
[email protected]
作者: shmom    時間: 10-8-1 13:52

Dear cch18,

Could you also pm me the teacher's info. Thank you very much!

shmom

作者: WINNIE168168    時間: 10-8-2 12:06

Hi CCH 18, I live in Kwun tong, would you pls send me info for 朗誦 ?
Many thanks!
Winnie

作者: JuiceMum    時間: 10-8-3 11:18

作者: anna_ho    時間: 10-8-3 13:30

作者: 123mommy    時間: 10-8-5 18:13

I'm interested. Pls PM or e-mail to [email protected]

Thanks!

作者: goldenbaby    時間: 10-8-5 22:22

作者: Elsat    時間: 10-8-10 13:23

Please pm information of the teacher to me also. Many many thanks!
作者: siusung    時間: 10-8-11 15:13

I  want to find a putonghua speech teacher for my son, could you pls PM some detail for me??
Thanks a lot~

作者: 小天使kiki    時間: 10-8-14 23:31

我也住沙田,可否email我詳細資料[email protected]
Thank you
作者: yee2005    時間: 10-8-16 14:56

我也住沙田,想找普通話朗誦老師, 可否e-mail 給我資料...謝謝!
作者: yee2005    時間: 10-8-16 14:56

我也住沙田,想找普通話朗誦老師, 可否e-mail 給我資料...謝謝!
e-mail: [email protected]
作者: Yelan    時間: 10-8-18 01:26     標題: 朗誦老師

Hi Sharon,

可否sent d 資料比我! pm or email [email protected] 比我, thanks!

原帖由 sharon0908 於 10-7-21 01:19 發表

作者: lamlamchiu    時間: 10-8-18 14:21

作者: ling_b    時間: 10-8-20 15:26

Dear Sharon,

Check Pm pls,send me the details!

Thanks so much!!!
作者: frankyc    時間: 10-8-23 13:55

HELLO SHARON,

IS IT POSSIBLE ALSO EMAIL ME ALL THE CONTACT DETAILS, THANKS A LOT ,

FRANKIE
作者: frankyc    時間: 10-8-23 13:58     標題: 回復 22# cch18 的帖子

dear cch18 ,

can you aslo pm me details ?
thanks a lot,

franc
作者: TszYingMama    時間: 10-8-24 13:34

Hi Sharon0908,
can u pm the teacher information to me? many tks!

作者: Kanax    時間: 10-8-27 00:25

想搵英文朗誦老師,北區,請問有無介紹?
作者: A9109494    時間: 10-8-27 17:23     標題: 回覆 2# cch18 的文章

Dear cch 18,

Would you please to pm the information also? Thanks so much!
作者: A9109494    時間: 10-8-27 17:25     標題: 回覆 3# sharon0908 的文章

Dear sharon 0908,

I am also interested, please pm the information to  me , thanks a lot!
作者: samsam623    時間: 10-9-9 16:01

可否sent d 資料比我! pm or email

Thx !

作者: joeylin1017    時間: 10-9-9 17:04

sharon0908 果個老師應該full曬booking了!哈哈, 我朋友個老師都好full,住係東區,不過我朋友住荃灣老師都去教!
作者: hauyya    時間: 10-9-12 08:41

Dear cch18,

pls send me the info, [email protected], thx a lot!
作者: LeePamela    時間: 10-9-12 16:40

Dear cch18,

can you aslo pm me details ?
thanks a lot:)
作者: Monkeyching    時間: 10-9-14 13:57

Would you please also email me the above information? my account is

Many thanks
Ching Ching Mum
作者: siu-b    時間: 10-9-14 14:00

cch18, pls pm me the info. of your PTH teacher, many thanks!

作者: siu-b    時間: 10-9-14 14:04

joeylin1017, I also live in 東區, is your teacher teaching PTH?  If yes, pls pm me the info of your teacher, thanks!

原帖由 joeylin1017 於 10-9-9 17:04 發表
sharon0908 果個老師應該full曬booking了!哈哈, 我朋友個老師都好full,住係東區,不過我朋友住荃灣老師都去教!

作者: FCC    時間: 10-9-20 11:04     標題: putonghua speech teacher

Hi Sharon0908,
can u pm the teacher information to me? many tks!
作者: cathykp    時間: 10-9-20 15:33

你好!  我都想要朗誦老師既資料,可否send 比我.
作者: scmy    時間: 10-9-22 15:25

Hi cch18,
I'm interested too.  Can you pm the details?
Thanks.
作者: WYmami    時間: 10-9-23 12:39

joeylin1017,

I also live in 東區, is your teacher teaching PTH?  

Pls pm me the info of your teacher, thanks!

WYmami
作者: WYmami    時間: 10-9-23 12:41     標題: 回覆 2# cch18 的文章

cch18,

Would you pm your son's teacher info. to me ?

Thx a lot !

WYmami

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5