教育王國

標題: UK Education Agent [打印本頁]

作者: Honey917    時間: 10-8-21 16:08     標題: UK Education Agent

Did anyone use the services of the following education agents before?  

(1) Academic Asia
(2) UK Education Association

Which one is better?  Pls advise.
作者: Honey917    時間: 10-8-23 13:04

如用過上述agents的朋友,請幫忙給一點意見。萬分感謝。
作者: beaclem    時間: 10-9-6 11:38

Academic Asia 幾好, 我自己就上過去一次(上星期六), 佢個中介人都介紹得幾中肯, 我重心大心細, 唔想亞囡咁早就過去, 佢知道後, 都重好好心機, 比咗好多資料我, 原來個中介人自己都係英國留過學, 好熟當地資料.....

我老公有幾個朋友用過, 都話好。亞囡都有幾多同學用呢間公司apply去英國讀書

原帖由 Honey917 於 10-8-23 13:04 發表
如用過上述agents的朋友,請幫忙給一點意見。萬分感謝。

作者: fanny4    時間: 10-9-6 14:15

英倫都幾好,我覺得佢地俾學校資料幾詳細,
考試費同留位費都平D.
作者: Honey917    時間: 10-9-6 23:39

謝謝beaclem and fanny4
的回覆。
原帖由 beaclem 於 10-9-6 11:38 發表
Academic Asia 幾好, 我自己就上過去一次(上星期六), 佢個中介人都介紹得幾中肯, 我重心大心細, 唔想亞囡咁早就過去, 佢知道後, 都重好好心機, 比咗好多資料我, 原來個中介人自己都係英國留過學, 好熟當地資料.....
...

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5