教育王國

標題: 請問有冇人收到(LamTin)靈糧通知? [打印本頁]

作者: STMFHH    時間: 10-12-2 16:20     標題: 請問有冇人收到(LamTin)靈糧通知?

見到已經有人收到鑽石山靈糧email, 唔知 Lam Tin 有冇人收到呢?
作者: griffinma    時間: 10-12-2 22:29

但係鑽石山靈糧早一個星期IN,所以估計藍田靈糧要下星期至知.....好緊張....
作者: STMFHH    時間: 10-12-3 11:23

最後機會 ... 所以好緊張!
作者: Siushasha    時間: 10-12-3 11:38

Lam Tin 要一月底先有通知呀!
原帖由 STMFHH 於 10-12-2 16:20 發表
見到已經有人收到鑽石山靈糧email, 唔知 Lam Tin 有冇人收到呢?

作者: 馬騮仔    時間: 10-12-3 15:15

不用緊張!

試。
4. 會見結果將於2010年12月底或前以電郵形式通知,如電郵地址更改,請以電郵或書面通知本校。若家長於12月底或前仍未收到本校之電郵通知,請與本校聯絡。(使用YAHOO/HOTMAIL電郵之家長,電郵可能被分類到雜件箱內,及以防電郵系統錯誤刪除確認電郵,請將 [email protected] 加到你的安全電郵地址名單內。敬請留意。)

Copy from 面見通知
作者: griffinma    時間: 10-12-4 00:02

但係IN既時候派個張單張寫一月底前有通知,但係面試通知係寫十二月中,所以我諗佢會好似鑽石山靈糧咁,收既會十二月中通知,然後WAITING,最後係REJECT既.....所以愈早收到通知機會愈大....
作者: STMFHH    時間: 10-12-6 12:18

日日check 住個email, 希望有好消息過聖誕!
作者: griffinma    時間: 10-12-6 21:59

原帖由 STMFHH 於 10-12-6 12:18 發表
日日check 住個email, 希望有好消息過聖誕!

我都係咁話....依家日日都CHECK住EMAIL,好緊張呀......最好係收左阿仔,咁呢份係最好既聖誕禮物呀
作者: STMFHH    時間: 10-12-7 18:06

日日Check email 十次八次 ... 有email 就手震, 無又心寒 ... 唉!
作者: viviancho    時間: 10-12-8 10:47

hi,我聽現在在幼稚園讀小朋友家長幫我問,應在這星期通知e-mail 第1批.
作者: 鼠媽媽    時間: 10-12-8 11:10

我今早收到通知。現在15/16中!
作者: fatoil    時間: 10-12-8 11:36

11:00am收 email ~ PM offer
作者: viviancho    時間: 10-12-8 12:07

我都收到e-mail,是下午班.

作者: 旦花湯    時間: 10-12-8 12:10

請問要幾時交留位費???
作者: viviancho    時間: 10-12-8 12:13

在21/12之前交留位費
作者: 旦花湯    時間: 10-12-8 12:18

唔該哂!!!恭喜收到offer的小朋友!!!!
想知道有冇人收到 am offer 呀!!!
好緊張!!!!
作者: fatoil    時間: 10-12-8 12:29     標題: 回復 16# 旦花湯 的帖子

tks ar, but we wanna trf from pm to am
作者: lumlumdream    時間: 10-12-8 14:49

Receive Lam Tin Ling Liang email, PM offer
作者: garykokk    時間: 10-12-8 15:57

我都今早都收到OFFER啦...但係PM班..我都想同佢轉AM 呀
作者: etse    時間: 10-12-9 09:25

收咗Email 係 PM offer.  不過應該唔考慮佢.
作者: Lachesis    時間: 10-12-9 10:32

作者: 旦花湯    時間: 10-12-9 10:56

Hi Lachesis,
Am Offer!!!超正呀!!!
是大仔嗎???
我0810得pm咋!!
作者: SUPER媽    時間: 10-12-9 23:08

佢地之前話1月份先通知, 點解你地敢快知嘅, 因我都末收E-MAIL.
作者: BYCHEUNG    時間: 10-12-10 10:40

都係p.m. 班!
作者: beanean    時間: 10-12-10 10:42

我都未收到...會唔會遲收就係reject呀?
作者: loloyan    時間: 10-12-12 19:36

聽講所有am 班會全數留比他們的 N 班小朋友, k1 招生的全部會是pm 班..
阿哥是舊生都唔收我個囡....因為阿妹無讀他們學前班.
作者: loloyan    時間: 10-12-13 16:03

rejected 是不是不會有 e-mail...
有無人收到 rejected 的 e-mail.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5