教育王國

標題: 2011-12派到般官小既家長 [打印本頁]

作者: gor_gor    時間: 11-6-4 21:44     標題: 2011-12派到般官小既家長

我個小朋友抽到第一志願般官小,有冇同樣抽到既家長可以入黎傾吓...?
作者: yschou18    時間: 11-6-4 22:36     標題: MTR & 般咸道官立小學

作者: hiellen    時間: 11-6-4 23:57

點解要嘈到2016年呢? 附近的戴鄰址好似拆緊wor

原帖由 yschou18 於 11-6-4 22:36 發表
Do you know the main construction work for MTR " University station" has started in front of main entrance of 般咸道官立小學. Expect the noise surround 般咸道官立小學 until 2016. Please visit the scho ...

作者: tracylin2002hk    時間: 11-6-5 07:26     標題: 戴鄰址拆緊,YES

作者: AthenaCheng    時間: 11-6-5 12:24

我女兒也是第一志願抽到了
作者: hiellen    時間: 11-6-5 12:48

我個仔都係係第一志願抽到.
作者: tedghost    時間: 11-6-6 11:28

作者: mandyngwaiman    時間: 11-6-6 23:02

我小兒也被抽中,我知很難抽中的,亦知隔離起通風口,我相信如噪音大到影響學習,我估校長會密切關注,至於空氣差,而家香港的空氣比以前都差了,住在半山的樓都是密密的,你估空氣會好咩,我相信地鉄會做好,如太差,啲人會去信環保署,放心啦,最重要學校好,小朋友讀得開心便ok
作者: hiellen    時間: 11-6-7 10:30

不是,甲三,乙一。

原帖由 tedghost 於 11-6-6 11:28 發表
甲一和乙一也填般小?

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5