教育王國

標題: Thank you Khmama [打印本頁]

作者: BO_BO    時間: 11-7-4 21:46     標題: Thank you Khmama

各位六年級的BK MOMMY, 我相信大家都很想多謝Khmama, 佢無私地比左好多資料和意見我地, 無論明天結果是什樣, Khmma 的資料令我已經準備好, 很安心!  所以真心的多謝Khmama的幫忙!  

希望各位六年級的MOMMY... 明天都接到好消息!
作者: evergreenj    時間: 11-7-4 22:10

thank you so much !!
作者: happy201    時間: 11-7-4 22:22

Agree!!!

Khmama, Thanks for your kindly sharing~~~~
作者: dandanma    時間: 11-7-4 23:08     標題: 真的謝謝你

跑到來這裡...真的要多謝Khmama。謝謝你分享了既客觀又有組織的資料,讓我們參考。

祝各位爸媽明天一切順利。
作者: dickychui    時間: 11-7-4 23:08

我也要說一句多謝你 !
作者: Siuchoi    時間: 11-7-4 23:10

我都要衷心咁講声    多謝你Khmama!!

作者: twcho    時間: 11-7-4 23:49

真的非常感謝Khmama無私的奉獻。
作者: soso1227    時間: 11-7-4 23:52

Thank you.
Your analysis is very useful.
作者: BingoJoey    時間: 11-7-5 00:28

thanks~~Khmama
作者: hongkeikei    時間: 11-7-5 00:42     標題: 回復 9# BingoJoey 的帖子

Thank you, Khmama!
作者: Sigma    時間: 11-7-5 01:32

KHmama 多謝! 多謝!
作者: 霖霖B媽咪    時間: 11-7-5 06:24     標題: 回復 1# Sigma 的帖子

無論結果如何, 都好多謝你 !!! 慢長戰爭快結束, 希望大家都有滿意收獲.
作者: hurtma    時間: 11-7-5 06:30

Khmama~Thanks a lot!
作者: philipwife    時間: 11-7-5 06:57

Khmama, Thank you so much !!!
作者: 719117    時間: 11-7-5 08:01

Khmama.........Thanks a lot!
作者: mhv_woman    時間: 11-7-5 10:06

Thank you so much! :)
Your information is very very useful
作者: pinky12    時間: 11-7-5 10:50

Khmama,

Thank you so much!
作者: fallenleaf    時間: 11-7-5 11:17

多謝Khmama,希望出年再接再勵,幫助有需要的人!
作者: heungwah    時間: 11-7-5 16:56

點樣可以認識到這位高人, 我需要請教
作者: mm0912    時間: 11-7-5 17:02

多謝Khmama,
參考了你的分析, 派到心儀的中學, 非常感謝你呀!
作者: BO_BO    時間: 11-7-5 17:52

多謝Khmama!

你的分析很準, 派到自行個間!!!!
作者: cherry媽咪    時間: 11-7-5 19:07

多謝Khmama!
我排位都有參考妳的排名!
作者: 家晞媽咪爸B    時間: 11-7-5 23:27

多謝khmama在我們最迆惘時給予的支持和指引!!!!
無言感激
作者: minijelly    時間: 11-7-5 23:30

我都好多謝你呀~~khmama,囡囡入到心儀既學校喇,好多謝呢兩年你既幫忙,我真係唔知講咩好喇,祝福你~~~thanks
作者: ALAL    時間: 11-7-5 23:33

KHMAMA
我派了何官!
多謝你答了我無數問題,舊年問到今年,都不厭我煩
政府應班你好市民獎
作者: lm251099    時間: 11-7-5 23:47

Thank  you very much, hkmama
作者: Yanamami    時間: 11-7-5 23:49

Khmama, you're the best.
作者: fallenleaf    時間: 11-7-6 00:53

今年見到有D家長衰烏下烏下,影響小朋友派位。若果想唔出錯,真係最好上來問問,起碼多一個參考,一定有熱心人解答。除了Khmama之外,重有greendotdot,等好幾個家長的分析都言之有理。今年派位已完,應該說聲多謝!希望佢地來年又在這裡能幫到有需要的家長。
作者: QQilky    時間: 11-7-6 01:42

作者: Yanamami    時間: 11-7-6 06:09

講得好o岩.  要多謝各位俾意見o既家長.

原帖由 fallenleaf 於 11-7-6 00:53 發表
今年見到有D家長衰烏下烏下,影響小朋友派位。若果想唔出錯,真係最好上來問問,起碼多一個參考,一定有熱心人解答。除了Khmama之外,重有greendotdot,等好幾個家長的分析都言之有理。今年派位已完,應該說聲多謝!希望佢地來年又在 ...

作者: joshuadad    時間: 11-7-6 23:42     標題: 想問小兒band 2.中在東區有什麼意見?

看到今年派位結果真的好不知方向,小兒下年便面對這人生考驗,希望幫他嘗試找所校風好的學校,他在校成績平平但品行a等,請給意見.謝謝
作者: carchu12    時間: 11-7-6 23:47

感謝khmama既時間同無私,我選校時都有依照你既分析去選﹗謝謝﹗

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5