教育王國

標題: 桂华山中学咋样 [打印本頁]

作者: Bathy    時間: 11-7-5 11:41     標題: 桂华山中学咋样

请问桂华山中学咋样?
作者: Bathy    時間: 11-7-5 11:42

:anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger:
作者: GBM    時間: 11-7-5 11:47

請問你想問咩 ??  咋样 係咩黎?  你問問題唔清楚, 無人答係必然, 嬲都無用.
作者: 五歲仔    時間: 11-7-5 11:53

原帖由 GBM 於 11-7-5 11:47 發表
請問你想問咩 ??  咋样 係咩黎?  你問問題唔清楚, 無人答係必然, 嬲都無用.

佢其實係唔係想問, 北角個間桂華山中學怎樣?
以我所之, 係非仔非女的學校, 出名打交打到飛起
作者: billyhpy    時間: 11-7-5 12:19

呢間野好唔掂!!~
作者: 機甲神    時間: 11-7-8 01:00

出名
不過係打交打到出哂名
作者: power1883    時間: 11-7-8 15:39

樓主應該係想講:
桂華山中學"渣樣",咁呢間真係東區最渣、校風最差一間!
作者: 機甲神    時間: 11-7-8 15:47

原帖由 power1883 於 11-7-8 15:39 發表
樓主應該係想講:
桂華山中學"渣樣",咁呢間真係東區最渣、校風最差一間!

甘又唔係全東區最差,雖然都差唔多係
最差大家心中有數
[明愛柴灣馬登基金中學!!]
作者: Bathy    時間: 12-3-28 21:04

不对!不对!
当初儿子被分到“桂”校,不知此校如何,也听到些负面消息。才发贴询问大家,
但儿子上了半年,发现儿子变得开心了,成绩也提高很多,老师有爱心、耐心、随和,学校的学生有礼貌,爱帮助人,很细心,社交能力。老师也善于挖掘学生的天份,我儿子上的很开心,那里的课外活动都很多,自选、免费周六还帮学生补课,本来想让他学击剑,可是他没兴趣。真是感谢神的安排,超乎我们的所求所想!

作者: ohnono    時間: 12-3-28 21:17

回復 Bathy 的帖子

好多謝你的意見。不過d公仔太多,兩個夠喇!
作者: pchui2046    時間: 12-3-28 21:29

回復 Bathy 的帖子

早兩年我公司有個靚仔就係讀呢間中學來做暑期工,話頭醒尾,當年會考都攞到21分,哈!估唔到呢!所以家長切勿灰心,是龍是蛇還看他們自己。

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5