教育王國

標題: 有冇珠心算中心介紹 [打印本頁]

作者: hunhungu    時間: 11-7-28 14:01     標題: 有冇珠心算中心介紹

有冇珠心算中心介紹, 在中西區附近
作者: sze8    時間: 11-7-28 14:12

堅道有間學林數學吾知好吾好?我都想找珠心算CENTER。
作者: 靜字派    時間: 11-8-1 10:26     標題: 回復 2# hunhungu 的帖子

作者: hunhungu    時間: 11-8-1 13:10

原帖由 靜字派 於 11-8-1 10:26 發表
灣仔區你得唔得?

請介紹
作者: 靜字派    時間: 11-8-1 13:56     標題: 回復 1# hunhungu 的帖子

作者: sarinawan88    時間: 11-8-3 00:10

HI,

我都想要灣仔的資料, THANKS
作者: 靜字派    時間: 11-8-3 14:31     標題: 回覆 1# sarinawan88 的文章

作者: nortybunny    時間: 11-8-4 16:56

pls pm me. Thanks.
作者: 靜字派    時間: 11-8-4 18:11     標題: 回覆 1# nortybunny 的文章

作者: greendad    時間: 11-8-5 15:59

作者: ok_ko    時間: 11-8-5 16:08

有些post 根本就是用分身,自問自答。

原帖由 greendad 於 11-8-5 15:59 發表
珠心算比較出名有五個機構,其中三間港島有中心,分別在柴灣、北角同銅羅灣。
靜X派介紹的centre相信不是大centre。
但此會員每次見珠心算post都會飛出來宣傳此灣仔centre,大家小心,版主請注意! ...

作者: Rexmummy    時間: 11-8-5 17:23

Hi, Greendad,
Please PM me those 2 centres at Kowloon side, thanks!
原帖由 greendad 於 11-8-5 15:59 發表
珠心算比較出名有五個機構,其中三間港島有中心,分別在柴灣、北角同銅羅灣。
靜X派介紹的centre相信不是大centre。
但此會員每次見珠心算post都會飛出來宣傳此灣仔centre,大家小心,版主請注意! ...

作者: ok_ko    時間: 11-8-5 17:27

咁快! 無間道?

原帖由 Rexmummy 於 11-8-5 17:23 發表
Please PM me those 2 centres at Kowloon side, thanks!

作者: greendad    時間: 11-8-5 18:48

作者: sze8    時間: 11-8-5 20:00     標題: 回覆 1# greendad 的文章

我都覺得奇怪,凡有post珠心算,就有某户主極力推介灣仔某center.
可否pm港島區嗰三間center給我? Thx Thx
作者: joey82joey    時間: 11-8-5 20:53

我想知青X會(太子個頭)學珠心算,好唔好?
佢話1對4!!
作者: Rexmummy    時間: 11-8-7 00:47

Thanks for yr. help in advance, I am looking forward to hearing yr. reply soon.
原帖由 greendad 於 11-8-5 18:48 發表
I will search the website and reply to you later.

作者: greendad    時間: 11-8-9 13:12

作者: SaSa930    時間: 11-8-13 23:55

請問珠心算幾歲開始學,我個仔依家三歲學會唔會太早?他已上了兩個月,見佢好似唔係學到好多野。
作者: SAMMYHO42    時間: 11-8-14 09:46

作者: tszwaibaby    時間: 11-8-22 15:05     標題: 回覆 10# greendad 的文章

Greendad, 可否pm港島區centre資料給我,謝謝!
作者: emilysung    時間: 11-8-30 23:45

5歲直接學奧數定係先學珠心算好D
因為我見其他POST有D 數學既種類K3已經話教乘數....
我覺得好嚇人.....
可能本身我係數學白痴
我小朋友仲計緊加數炸....
作者: greendad    時間: 11-8-31 10:48

作者: ahnew    時間: 11-9-1 02:14

Greendad, 謝謝資料,但想問問提及的三位學生是否同一個centre學還是不同機構或centre, 我search過,但只找到其中一位的centre(不是港島區)....我想要港島區珠算班資料。
另,想問問,要揀老師嗎?即是否揀centre之餘要再指定老師嗎?謝謝!
作者: greendad    時間: 11-9-1 13:21

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5