教育王國

標題: foundation guardian [打印本頁]

作者: CJCJ    時間: 24-3-14 17:06     標題: foundation guardian

想問下讀FOUNDATION, UNDER 18, OFFER LETTER 要寫GUARDIAN CONTACT, 你們仲有比$搵GUARDIAN AGENT or 求其可以問朋友(不住大學附近), 先謝謝回覆

作者: Poyau    時間: 24-3-14 18:13

CJCJ 發表於 24-3-14 17:06
想問下讀FOUNDATION, UNDER 18, OFFER LETTER 要寫GUARDIAN CONTACT, 你們仲有比$搵GUARDIAN AGENT or 求其 ...

看看 Guardian 要求
例如 BC 25+ 某車程範圍 ......

作者: CJCJ    時間: 24-3-18 22:52     標題: 回覆樓主:

謝謝回答,無寫要求呀...

作者: bettyay    時間: 24-3-19 07:41

首先睇學校有冇特別要求,二來也要睇,in case學校真係要搵guardian 時,朋友住得唔近係咪方便聯絡/出現。

之前我小朋友過去升大,都係差幾月未夠18,係費事煩的情況下搵咗付費guardian ,真係有咩事都叫多official 照應。
作者: CJCJ    時間: 24-3-19 08:35

bettyay 發表於 24-3-19 07:41
首先睇學校有冇特別要求,二來也要睇,in case學校真係要搵guardian 時,朋友住得唔近係咪方便聯絡/出現。
...

請問大嘅幾$左右呢?

作者: bettyay    時間: 24-3-19 08:46

Basic plan 好似£2xx per term! 因為小朋友過去幾個月就足齡!所以per term 買就慳啲
作者: CJCJ    時間: 24-3-19 16:01

bettyay 發表於 24-3-19 08:46
Basic plan 好似£2xx per term! 因為小朋友過去幾個月就足齡!所以per term 買就慳啲 ...

知道,謝謝

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5