用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價幼稚園-分享完面試經過(現步入收信階段喇)~ ...
go

創價幼稚園-分享完面試經過(現步入收信階段喇)~ [複製鏈接]

好多細節o既野不可能可在5-10分內看到,學校冇簡介會,所以只有真正用家才體會到soka的好處.每個人要o既野同expectation都不同,可能真不是你杯茶.只要大家是正面交流下心得,冇乜所謂.

原帖由 anteater 於 10-11-20 15:35 發表
今日去完,成間學校好多人好焗,間學校室外活動空間小,平日見室外都係用來泊車多,教師無心見小朋友,走時來個90度鞠躬,好日本化...不是我杯茶,唔明點解咁出名,係唔係D家長過份神化呢?! ...

無需咁緊張,lei d 都係好普通的禮貌,自己講到當然最好,但如果小朋友怕羞,提提都無防,總好過5講5做,係咪
原帖由 Smartterrence 於 10-11-20 13:34 發表

多謝你既分享呀.....我覺得in家長都好呀...起碼唔會因為小朋友當時扭計而扣分!! anyway...希望你們的小朋友順利收到學校Offer啦! Thanks!

我睇番阿囡本手冊寫咗11/12(六)新生註冊日,所以我想所有結果會於呢十日內知悉!我都好心急,因我細囡今年報K1.希望家姐係創價讀收妹妹啦!創價係一間好好的學校!
Good luck to everyone!
‹ 上一主題|下一主題