用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有無人讀過 多多 既 playgroup?
go

請問有無人讀過 多多 既 playgroup? [複製鏈接]

原帖由 monkey05 於 08-12-6 17:24 發表
My son studies in Sa Fok Campus.  Every Tue & Thur.  $2750/month.  

You are right.  Accept Mandarin, the rest of time is use English.

Hi Monkey05,
我覺得我同你嘅tast好相近。我個仔都係返緊多多嘅playgroup, 不過只係星期六,一堂。大家報考d pre-nursary 又接近, 又住近ma on shan, hehe...
就嚟2 歲! 個仔已經比其它小朋友大許多, 如果9月返pre-nursary, 咁咪浪費咗d時間, 點好? 我仲想加多一堂添, 但都唔知点決定好? 咁你会唔会繼續讀呢?

Boxhill Superkids PG 係咪即係响Boxhill 裡面上? 學費沒時間係點呢? 等我都check 吓d 資料先!
TT 未同我講話升班wor! 但係佢哋已經派咗d 預留上KG/PN 嘅form 比我哋! 話係優先wor! 其實間學校都唔錯,但學費就好貴d!
Pre- nursary AM6,800,PM: $6,200

quote]原帖由 monkey05 於 08-12-9 12:03 發表

係呀 GIGO, 我地既TASTE 都幾近. HEHE...找一日我地大家出來相應下都好, 我PM 你話你知我住邊.  睇下會唔會同一屋苑先.  HEHE..

我呀仔下個月兩歲, TT 要升班, 可惜D 時間唔多合, 因要一早, 所以我同呀仔轉去番 ... [/quote]
‹ 上一主題|下一主題