用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 係咪唔係咁易考到英國大學獎學金?
樓主: rubycourt
go

係咪唔係咁易考到英國大學獎學金?   [複製鏈接]

ABC-DAD 發表於 17-10-13 13:24
http://gps.med.cuhk.edu.hk。

自己㩒入去睇下。

你真係好奇怪,我唔想係這裡公開咁多個人資料都唔得?為何我要係度公告天下?我女讀中幾對我開這個post的標題有什麼關連?問我嗰位家長我早2日已pm咗,你滿意嗎?

ABC-DAD 發表於 17-10-13 19:11
回覆 rubycourt 的帖子

無要你公告天下,你pm我:唔關你事。咪可以囉。咁好火嘅,你隨便講都唔會查證到啲咩 ...

你這句「樓主,咁耐都未問到阿女讀中幾?,咁神秘」,我完全唔覺得你係想提下我,原來你覺得係度問問題的jm會唔知道自己仔女讀中幾?話什麼咁神秘呀?

平日,有網友唔答,大家也會明白可能不想公開,真係想知咪pm問囉,或者人哋私下會答。學你講無規問左奉旨要答,洗乜用咁的態度,網上世界,大家說話客客氣氣,互相尊重比較好.

ABC-DAD 發表於 17-10-13 20:18
我覺得咁,係咪仔女成績好嘅,都比較盛氣凌人?

呢位先生,我有d什麼說話一開始有盛氣凌人?我覺得係你喜歡四圍撩事鬧非,你都唔係單係我個post第一次同人嘈,我以前也有留意你自以為是辣起火頭就係度post d詩歌係度叫人relax,我咁耐d post未同人嘈過,仍唔想同d無聊人嘈,希望唔好再係我個post度搵野嘈,過主吧!

etoile 發表於 17-10-14 22:48
你都係捱多4年啫,我仲有個細囡....。

細囡係咪都打算去外國升學?供2個真係唔簡單.

etoile    發表於 17-10-16 16:56
‹ 上一主題|下一主題