用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 in基督教服務處 同考kln tong名校差不多
go

in基督教服務處 同考kln tong名校差不多 [複製鏈接]

我有新校章男仔校服.有興趣可以pm我.

原帖由 Charlotte_mom 於 09-1-8 16:12 發表
咁奇? 話佢知唔訂, 有2手lor, 佢無可能迫你訂架! 最多第2時訂唔切, 自己去買之嘛(長沙灣+九龍城)
話時話我真係有2手校服, 不過係舊logo, 有無人要? (問左學校舊logo得唔得先......不過起碼條褲著得!)
...

夏季 - (新校徽)
白色外套(有校章) (2碼)-- 2件

冬季 - (新校徽)
運動衫(3碼)+褲(3碼) -- 1套
灰色冷衫 (4碼) -- 1件
校褸 (有校章) (4碼)-- 1件
加送書包

以上男/女一樣. 有興趣pm我啦!!

原帖由 lro14sheung 於 09-1-9 11:59 發表
各位媽咪如有校服書包外套等..留比我呀! 如你們不介意的話...pm我..
其實我都好大機會留位先...如啱用就可以節省多少...我個是女仔...但不是男女都一樣校服咩? ...

邊間近d先?
如果兩間差不多近, 救世軍係唔係全日??
如果係我個人認為救世軍好d.

原帖由 lro14sheung 於 09-1-15 12:50 發表
真的比我講中, 救世軍收我個女但早2日我己留咗基教. 唔知仲留唔留好…
其實課程是否差不多呢?

救世軍係蒙特梭里教法. (我哥哥兩個仔都係讀救世軍, 佢地話好好, e+都仲有聯絡架)
基教主重音樂和藝術.
我初時都係鍾意基教有廷展,但是結果都未用過.

原帖由 lro14sheung 於 09-1-16 13:33 發表
為何你覺得救世軍好些呢?
基教不夠佢好嗎?
距離其實差不多...一個有廷展一個無囉

是咪我又要先1000留位???
‹ 上一主題|下一主題