用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 TomLee Junior Music Course
樓主: tpandbc
go

TomLee Junior Music Course [複製鏈接]

我個囡就上完太古的wonderland, 想轉第二個時間上jmc, 灣仔stephenie yip 的有位, 請問stephenie 好嗎? 灣仔centre大唔大?本來阿囡跟開polly cheng, 有d擔心佢唔慣.

有無人比到意見? 時間上週六下午5點好似好過太古4點, 但搭車時間又係番到,轉的話主要係為跟個好老師, 值唔值得由太古搭車去灣仔上堂跟stephenie yip, 定留番同一班直上?

多謝你們的意見.

我自己唔識音樂, 其實唔知點先係好, 我個女已上緊太古的tutor, 都好鐘意, 但唔知係咪wonderland 課程所限, 我覺得有時好似好趕, 同玩玩下.

我見有bk mami 話要跟好老師, 有話stephenie yip幾好, 咁o岩有佢開的班,同埋下午5點好似d時間好駛d, 可以訓耐少少晏覺或上多一種興趣班 (貪心). 咁stephenie yip/ip? 受小朋友歡迎嗎?

問過太古tom lee 近呢幾個月無其他周六日jmc班, 唔知幾時先等佢開個時間好d的班, 又唔知邊個教, 所以咪諗不如去灣仔. 有無人係太古上緊周六日music wonderland 比我參考下?

naby,

太古上星期六下晝5:00 果班jmc嗎? 都係polly cheng. 我好想呢個時間, 但呢班有成年半先完呢.  你朋友可搵到咁就腳一對一真好, 如方便可問下詳情pm我嗎? 我想等阿女真係鍾意先安排一對一, 不過問定都o岩.

rabbitpiggy,
咁stephenie ip 音樂方面如何呢? 我靜係識feel老師受唔受小朋友歡迎黎判斷咋. 如大家對兩個centre的老師無乜特別comment,多數會keep番太古, 等阿女大d唔駛訓晏覺先諗學其他...咁你個小朋友幾時開始一對一?

Thank you for the pm.

有無人上過mandy ha 的 jmc?  ok 嗎?
‹ 上一主題|下一主題