用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 朋友個仔 : 九龍城網B3男仔, 強項游泳, 大家有咩建議學 ...
go

朋友個仔 : 九龍城網B3男仔, 強項游泳, 大家有咩建議學校 [複製鏈接]

今年P5? 如係P6, 会唔会问得遲左?

我淨係諗到体艺……如果游水真係好劲,DB应—早揾左佢,唔洗而家问意見……

wongkaka 發表於 16-1-21 14:33
佢在有泳獎
我個人建議佢可考慮抽獎填九鄧, 九龍塘學校
其実去到大抽獎,有無獎已不再重要,最紧要係个隨机no靚同揀啱自己banding既学校~

wongkaka    發表於 16-1-21 15:49

mcl203 發表於 16-1-21 23:52
咁我又真係未見過PB/時間超快....係全港同齡頂尖級....係甚少出賽....又甚少攞獎喎
只係見過攞唔少獎..... ...
我諗佢意思係你覚得你个PB快啫,我个PB可以比你既快,佢既PB又可以比我既更快,所以单講PB係無乜意思,講比賽项目大会紀錄有意思d禁啫。正如我女区際有金,但分齡从來無牌—样,佢既PB其实同真正勁人都係差一大截~
‹ 上一主題|下一主題