用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 一線小學,全級應在頭十,但操行C,可以點做? ...
go

一線小學,全級應在頭十,但操行C,可以點做?   [複製鏈接]

shuaimei 發表於 18-7-6 04:27
間返班主任原因,佢話因為阿女上堂傾偈,就係因為咁所以C佢。我其實覺得個班主任憑印象落Grade好有問題。過 ...
哦~有联糸中学……正常吖~唔想俾你女走吖嘛,你搵校長都無用……唔会係衣車吧……

仔仔錫錫你 發表於 18-7-6 13:14
其實當初你發現班主任有問題應第一時間搵校長。無錯,搵完後“可能”會報復。咁如果無呢?你小朋友就可安  ...
如果高層“默許”班主任咪捉蟲?

仔仔錫錫你 發表於 18-7-6 14:36
其實老師有問題你估高層唔知?只係無人投訴就由他吧!搵過高層,老師點都會收斂吓!我仔從小1開始操行不嬲 ...
我意思係:高層為留成績好既学生上中学部,默許老師係操行分手紧,甚至不合理……所以告上校長处都未必有用。

shuaimei 發表於 18-7-6 16:53
揸住咁嘅操行係咪到此為止,乜都唔駛玩,乜嘢直資、自行、扣門都唔再有份,好灰,小五就玩完!而我更唔想升 ...
你想申請直资定津校?直资都会睇埋小四成績表。一般亦会睇过你女師姐既成績表,大概有个概念貴校俾操行分手法。未至於太灰。

subb 發表於 18-7-6 17:32
衣車, 即係????再比D提示呀 !??!!!!
佢地話唔係……never mind~~
Btw, 你-定係好後生果輩……
‹ 上一主題|下一主題