用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 經agent 報澳洲大學
go

[澳紐] 經agent 報澳洲大學 [複製鏈接]

bkfans123 發表於 20-10-13 10:06
你好,請問你如何選定這幾所學校?
我仔都係諗住明年考完DSE後到澳洲升讀商科,但我毫無頭緒那間大學好? ...
先考慮喜歡讀邊科同埋揀八大。

bkfans123 發表於 20-10-13 14:43
謝謝你,揀定後才找agent嗎?
而家仲有無教育展?有尐可即場面試,不过agent可辦埋驗身visa保險会方便尐

bkfans123 發表於 20-10-13 16:07
好的,謝謝你
吾好意思,再問多樣,agent一般收費如何?可否同時搵幾個agent比較?
謝謝(emoji ...

我自己無經agent, 个女自己搞。不过通常agent收学校commission? 但係另-个帖又见有人話收八千……

https://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3838071

bkfans123 發表於 20-10-13 17:32
阿女
我同阿仔都一頭霧水,無從入手,謝謝你回覆
...
諗定去英国定澳洲未?

Octopusma 發表於 20-10-13 18:39
係我攪錯左,mix up左報加拿大同澳洲所收既費用。
但個agency都係覆我,就算報澳洲, ...
申請加大学要8000都好乸脷

bkfans123 發表於 20-10-13 20:51
未呀,我就想佢去澳洲,澳洲有親戚,但佢又想去英國
疫症年代,有親戚多个照应係好尐,無咁担心。
‹ 上一主題|下一主題