用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2010-2011 Primary one
樓主: Yanamami
go

2010-2011 Primary one [複製鏈接]

仲有兩科就考完啦, 覺得好似已經開始放暑假禁.  好快就升P2, 我地呢度又快要搬屋o路.

本來都好想俾佢見識下, 話晒全場總冠軍係好難得, 但.....好貴呀$6XXX.  連埋我要萬幾, 開銀行都唔惦.  無法!  阿女話同學都可以去咯, 但我仲有個大, 今年升中, 好多野未settle.

原帖由 sherin668 於 11-6-11 20:23 發表
Yannamami:1)Me too feeling,
                  2) 你係咪唔去北京比賽呀?程程話YANNA唔去,WHY 呢?

記得番o黎匯報下實況我知.

原帖由 sherin668 於 11-6-12 20:11 發表
我都覺好貴呀 ,但就係想佢見識下咋,我都好大開支呀!

眨下眼就升P2啦, 開心時時間過得特別快.

大女畢業啦....好感動, 好唔捨得.... 老師唔捨得湊大的bb要走了, 學生也捨不得長大的地方.....好感動....

回復 2# maggiechu 的帖子

Yes, 仲有5年係度.....
‹ 上一主題|下一主題