用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 民生result
樓主: Freeb
go

民生result [複製鏈接]

我個女答到老師勁讚佢好叻..好主動, 拉晒櫈, MISS仲要求 GODD BYE KISS 都做晒, 但 waiting list, 不過好彩呀女已有更心儀的學校 OFFER, 祝您地想入MS 的小朋友如願以償啦~

原帖由 SNOWPUI 於 09-12-12 21:23 發表
我諗收唔收可能同interview無關 ....
因為interview當日小朋友原全唔明老師問咩, 亦無睬老師 (她說普通話的~),
不過竟然是收左, Am class (???)
(請不要介意, 不是曬命,但真的不明白他們的收生標準 ) ...

AGREE,

我個女答晒老師野, 拉晒櫈, MISS 仲要求 GODD BYE KISS 都做晒, 但 waiting list 呵

我做MAMI 比 120分個女o個日表現架 !!

原帖由 快樂仔仔 於 09-12-14 16:12 發表
佢地係用攪珠形式的, 你囡囡入吾到, 吾得於佢吾叻, 問卷填得認真(好)的便會抽起來, 將4000千幾份apply縮減後再揀, 一般多收公職人員子女, 不過如果apply太多都係要睇彩數, waiting亦照這個規則玩吧! add oil ...

唔會掛, 攪珠??? 咁得左係咪 = 中六合彩呀 ??:D
‹ 上一主題|下一主題