用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 08/09 Nursery 齊齊傾
樓主: mermaidmom
go

08/09 Nursery 齊齊傾 [複製鏈接]

vincy1015,

個刷牙計劃由今個星期一開始,一連六個星期,至到十二月十九日為止。學校出左網上通告架啦。

http://www.stcatherines.edu.hk/parents/pdf/2008-2009%20(No.52).pdf

原帖由 vincy1015 於 08-11-12 23:46 發表

各位媽咪:
請問知唔知由邊個星期開始刷牙計劃??

我都覺得貴丫,因為只有 10 來日課程,而且又係返學個 d 野,所以無報丫~~

for summer course,你想參加咩類型丫? 我就分左唔同既類型先︰

動態型︰游泳、溜冰、芭蕾舞
靜態型︰音樂班、arts & crafts
學術型︰公文式、kwik maths
語文類︰國語、英文、日文 etc.

我會係不同類型既班都揀 d 比個女上,等佢無咁悶。

原帖由 appleng 於 09-5-4 12:47 發表
我想報,但c6覺得貴, 反而我想知如果H1N1 真係降臨, 咁會唔會退錢呢.
另外,九龍區唔知有冇summer course 好報呢?多謝指教

我都想比個女溜冰,but 就未去睇 d 課程 ,應該會下個星期六得閒去問下,如果有資料就話你知啦.

聽你口吻,星期一至五都唔會比小朋友上堂?? 咁佢係屋企咪好悶 lor?? 我就諗住係屋企附近搵 d 班比佢上下,由工人姐姐帶佢返去,希望佢可以有多 d 野玩。

hi hi, 各位,好耐無見~~

下個星期又開學啦,你地小朋友編左入邊班丫?? 我個女就入左 n blue 丫~~
‹ 上一主題|下一主題