用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 最後一站,st. Paul's
go

最後一站,st. Paul's   [複製鏈接]

回覆:最後一站,st. Paul's

我嗰組得一個喊!我今次又陪跑,因我家小姐喺我面前唔答老師嘢!

我in 10:20, 10:40 已走得!

校舍好得,仲好過大坑真光!

可惜,無緣!

引用:終於攪掂晒!不過好不幸地妹妹竟然發燒,但

原帖由 mosibaby 於 13-02-02 發表
終於攪掂晒!不過好不幸地妹妹竟然發燒,但係都算精神,所以照去出賽。

佢個組有2個喊,有個仲喊到嘔,最 ...
呢介小朋友第時肯定無晒自信,同埋把口好刻薄!可憐!

引用:喺waiting+room+問咩名,邊個陪你黎,應該計

原帖由 Mickey10 於 13-02-02 發表
喺waiting room 問咩名,邊個陪你黎,應該計分掛?你地覺得睇故事書又計唔計分呢?驟眼好似得一個老師在場。 ...
waiting room計分架!老師問晒8個小朋友後就mark 落紙到!

你地小朋友有無答?

我阿姐唔答!

我blue paper, 9/1 0 small b, room 203.

但我留意到好似得好小人係blue paper

引用:Quote:原帖由+小兔咕+於+13-02-04+發表不是

原帖由 seeker.email 於 13-02-04 發表
去年得知考得入的朋友或connection都不少,巧合地面試信都是同一顏色。
究竟咩色紙先收?其實今年收幾多人?又有幾多可直上小學?

話時話waiting room 時叫完我地坐低,阿女就叫我講故事俾佢聽,出奇地佢當日又好有興趣聽!當我講到興高采烈時,老師突然插埋黎問你叫咩名?

莫講話小朋友,嗰時我都呆咗!

最後我b就無答自己個名!

我怪,都只可怪阿b應變能力唔夠高,同我當日講數事講得太生動!

引用:我情況剛同你相反。當日老師assign左我地坐

原帖由 gorbb 於 13-02-04 發表
我情況剛同你相反。當日老師assign左我地坐其中一組位,鄰座媽媽好大聲同佢囡話我地睇故事啦。我個囡以為隔 ...
我當日講故事講得細聲,所以唔係我吖

我朋友b喊,入另一間房,個老師好有耐性咁引導,所以我覺得每間都有好同差老師!

但in過幾間,我接觸過,印象差嘅有堅道真光,聖心同維記!

大坑真光同玫瑰崗ok

‹ 上一主題|下一主題