用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 細B其實都好多機會
go

細B其實都好多機會 [複製鏈接]

成日聽人講細B好難同大B爭,我覺得都5係,細B都好多機會入到好學校,我9月B女,報左5間,暫時in左3間,3間都有am offer,下個月仲有一間in,所以大家比d信心自己嘅小朋友,大家繼續加油!

heidya  好野喎  發表於 13-2-1 17:32
   1    0    1    0

引用:Congrats!++Very+happy+for+your+child.++

原帖由 Peababylau 於 13-01-31 發表
Congrats!  Very happy for your child.  
咁你有冇放返D位出俾其他BB呢?
有呀!打左去話5要個位,叫佢其他waiting嘅小朋友。

回覆:細B其實都好多機會

所以等緊嘉德麗同啟思嘅朋友要留意隨時有offer~

引用:Quote:原帖由+Luluyen906+於+13-01-31+發表

原帖由 JoyceNgYY 於 13-02-01 發表
請問你指的是沙田嗰兩間?啟思我連in都冇得in,至於嘉得麗唔係話唔收細B連form都唔收咩?

...
唔係沙田,係黃埔嘉德麗,我個女十三個月大時in,同九龍塘啟思。你個B幾大?

引用:Quote:原帖由+JoyceNgYY+於+13-02-01+發表

原帖由 ginababe 於 13-02-01 發表
我個都係細b,啟思退番張form比我唔肯收
我九月頭B女!

引用:九月其實都多d機會,我果個十一月,仲係仔

原帖由 小洪寶 於 13-02-01 發表
九月其實都多d機會,我果個十一月,仲係仔,以上講既兩間都有申請,form都打番轉頭。而家未有箸落

...
你有冇報迦南?

引用:不如大家分享一下肯收细B嘅kg吖 +

原帖由 BearBearMummy 於 13-02-01 發表
不如大家分享一下肯收细B嘅kg吖
嘉德麗,啟思,迦南全部am offer.

引用:My+daughter+is+a+small+B.+I+am+starting+

原帖由 rvp909 於 13-02-06 發表
My daughter is a small B. I am starting to manage my expectation to change my daughter as super big  ...
明白細B嘅係5著數,但你要留意唔係間間幼稚園都會收超大B!

引用:Quote:原帖由+rvp909+於+13-02-06+發表My+d

原帖由 vivi_ma 於 13-02-07 發表
I hate the system that discriminate the small bb as well, if this is the case, should change the aca ...
來年兢爭一定仲大,加油!

‹ 上一主題|下一主題