用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請教 DWE(迪士尼美語)用戶
樓主: preciousstone
go

請教 DWE(迪士尼美語)用戶 [複製鏈接]

Re: 請教 DWE(迪士尼美語)用戶

二手價只係原價 25%-35%, 有頭髮邊個想做(棘利)?

鬼唔知買全新一手好咩!

做法就係不停播第一隻cd啦。我都係 bk 問人攞咗張使用紙一張, 就係一張就列晒個表出來啦, 就係咁簡單, 有幾難。

我都係自己先COPY一份做BACKUP, 書都係先 scan 咗, 花再可以再燒來看嘛~如果係會員, 都只係包碟disk 同書, 其他消費品不可以更換。

pinkylee 寫道:
preciousstone~

你真係捨得買呀~

如果你係二手,我建議你先COPY一份做BACKUP,花再可以再燒來看嘛~

原來你地講緊買〔二手〕好還是買〔全新〕好。

〔二手〕價 : $13,000 左右 disk + books 可以自己 back up.
〔全新〕價 : $42,000 (只係 disk + books 可以替換)

咁請問買〔二手〕好還是買〔全新〕好呢 ?????  

mrs.c,

叫人買二手DWE 有罪嗎 ?  點解佢會咁 人, 仲話人地有 commission 分, 呢位sales 把口好差, 大家要小心呢位member

PardyMaMa

$36,570 is the Super mickey set
$42,000 is the Family Super Mickey Set (including Wide Eye)

有無人知   $ ????? XXXX set (including Let's Play set)

PardyMaMa

我個囡係四歲,我也有Wide Eye, 但係從未睇過, 內容係         

So don't waste money to buy !!!

佢全套嘢最引人係 playalong, 其他唔會播出來 show 比你地睇, 因為 Singalong, Basic ABC, 好舊, 60年代產品。

你講咗我心底說話, 我唔敢講, 係因為怕在此點名數人會引起駡戰, 你而家正正講出我多個月來的心聲。

就係佢啦
       ''CSL1010''

Jamiemummy 寫道:
SORRY,又係我,我覺得大家都要小心呢個CSL1010既USER,我啱啱再睇過佢之前既MESSAGE,佢係度自編自道自演,初初係度盼問人好唔好,跟住又話自己個SALES點好,可以介紹比你等等.....又話叫D人唔好買二手,會害人不淺,點解可以一陣又問人DW好唔好,一陣又教人有點好......

我最憎呢D人!!!!

‹ 上一主題|下一主題