用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 2010全港中學排位
樓主: khmama
go

2010全港中學排位   [複製鏈接]

我是路過的,

但我有注意到 Khmama 的苦心和無私的公開自己的心得, 有人唔同意咪唔好睇咯, 有本事就提出理據, 再勁啲更可以自己整個出嚟俾大家分享吓!

而家只是話 totally disagree... disagree ... disagree...我仲以為有什麼驚人嘢發表, 原來是 "莫須有" 咁叫人 刪版, 咁我就唔明,人家冇收錢幫人等同做義工, 根你的說法, 咁所有志願機關是不是都要收檔?? 想做好人都唔可以?  講白了, 如果這個版沒有用, 沒家長睇, 自然會冇咗, 又可必要閣下你做劊子手?  佢咁受歡迎, 自然是家長 BUY, 識咁多家長升中, 莫講話網上資料, 老師意見都未必聽, 我哋咁大嗰人難道自己都分唔出邊啲料有用邊啲冇用?  萬一錯了, 自己還不能孭起結果, 要你來 做大法官 ?

我的小孩還小, 但如果到佢哋升中還有Khmama 這個 post, 我會十分感激...

人間有正道

原帖由 Michael2011 於 11-5-3 23:21 發表

Dear Ms Or Mr greendotdot,

Please let us know your relationship with Khmama.

thanks for your cooperation.

Michael2011

我以為拉登已經死了...

原帖由 vienpa 於 11-5-4 13:02 發表
It's really meanlingless to spend both your and all others time to see your reply...That is..
‹ 上一主題|下一主題