用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 暑假就到,你們點樣安排暑期活動俾初中生? ...
樓主: yauyaumammy
go

暑假就到,你們點樣安排暑期活動俾初中生?   [複製鏈接]

Yanamami 發表於 18-4-13 22:59
唔平~但係好有趣既經驗,比-般遊学去sightseeing好~

間唔中都有留意遊學團,賬面睇覺得itin 好無聊
今年想試下 outward bound,有冇人試過呢?any cmt good or bad ?

b3410 發表於 18-4-14 09:36
香港camping有時都有老鼠
唔使 camp, local 食C後巷都可以見到

小時了了 發表於 18-4-14 11:23
Outward bound 我廿幾年前讀大專時有商界赞助免費参加。幾年前小女小學唔記得小三定小四我幫佢報名参加,Ou ...
thx for the info.  睇下今年可否安排到

小時了了 發表於 18-4-14 14:02
每個小孩性格及氣質唔同嘅,我嗰個外向及男仔頭,好鍾意宿營之類唔係屋企瞓嘅活動。其實阿女去過一次outwar ...
我都會有d肉赤,不過又比遊學團平,拉上補下law

小時了了 發表於 18-4-14 11:23
Outward bound 我廿幾年前讀大專時有商界赞助免費参加。幾年前小女小學唔記得小三定小四我幫佢報名参加,Ou ...
forgot to ask: 請問你幾月報,快full 嗎?
‹ 上一主題|下一主題