用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

原帖由 alicetong 於 09-3-24 21:37 發表

http://www.hkicons.com/_1711.gif" border="0">

http://www.hkicons.com ...

格格

係咪仲要激我呀 ....

原帖由 bettylam 於 09-3-24 22:05 發表
DEAR 2B&ALL:

4012係weome,hkd11.50 3個呀!你買左未

呢2晚相公好疲累,無買餸,出左去食飽飽,然後行街同超市,嘩!

原來非常寫意,感覺好似退休後的生活 ,幾想呢的生活快的黎,但又吾想咁快老,真係矛 ...

Dear Betty

我住呢度好荒蕪,得 x 佳 ... 公司附近有又係俾 + x 壟斷 ....

您今晚所過既悠閑生活,毋須等到退休,只要積聚足夠子彈就 .....

早呀 .....

朝朝上班的路上都想碰到靚女,不過每天都要懷著失望的心回到 office .........

原帖由 smum 於 09-3-25 09:01 發表
格格

做咩咁好'火'呀

smum

嗚嗚,格格係衝著我而來的 ...........

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-25 09:11 發表

2b

您咁早兼唔落地窿, 幫唔到您架bor~~~

長老

您有所不知,有一位靚女基本上朝朝都有可能俾我碰到架 ....

原帖由 smum 於 09-3-25 09:13 發表
2b

見唔到美女, 咁有無見到美男呀

smum

我眼中只有美女 ..........

原帖由 smum 於 09-3-25 09:15 發表
2b

你咪多心啦, 點嗎, 今日心情好d未呀

smum

您認真顏夠一下格格果 D icon .....   我心情 ok 架,有心

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-25 09:55 發表

2b

睇下您有冇心去碰嘖............ 製造緣份同機會您un唔un呀

長老

或者靚女唔想俾我碰呢,唔該幫我問下靚女呀 ...

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-25 09:59 發表

我就唔理男定女, 總之夠養眼唔影響市容我都會欣賞

長老

更正,朝早我眼中只有果位美女

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-25 10:36 發表

格格

巨山駙馬已經對您千依百順, 甚至於有點過份添, 您仲厭佢未夠聽話

長老

格格呢種就正正係人心無饜足 ............

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-25 11:28 發表

2b

靚女一向保守慣, 您咁明目張膽要碰佢, 佢仲唔避之則吉 咪嚇親佢呀

長老

可能係靚女通常好稀有,唔係咁輕易俾我地碰到掛 ......

原帖由 alicetong 於 09-3-25 13:49 發表
太后,長老

格格今日叫做有進步 著左水鞋返0黎,
但落街食飯無著...(因為無落雨) 誰知食到一半
落大雨....於是結果同上次一樣.
都係有人無水boots著有水boots某人著...... ...

格格

與人無尤 ..........

原帖由 alicetong 於 09-3-25 14:56 發表
等格格送首歌比太后先

我對眼只愛望妳...

Can't take my eyes of you
You're just too good to be true
Can't take my eyes off of you
You feel like heaven to touch
...

格格

係 Can't take my eyes off you 呀。。。。差之毫釐,謬以千里 ....

Anyway THANK YOU !

早上好,好幾日唔見 46 兄,應該同太太去了旅行,舊年都係呢個時候 .....

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-26 09:17 發表

大家早晨好^0^

2b 真心水清, 46仔女大哂, 最好呢段時間'拉'太座去外遊, 又平又無咁迫.......

長老

等 46 返黎自己揭盅 ......

BTW 今朝一早波士想今晚 date 我 (其實係佢要接待兩位有背景既太陽小姐,想搵我做陪客),我好婉轉咁拒絕左,樹關我咁岩有約,咪以為我無路先得架 ........ XDDDD

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-26 09:46 發表

2b

46 返泥一定會報告俾我地知, 話事話佢要鬧, 請大假唔使同太后申請嘅咩???

2b喎.....大把人約啦, 您波士真唔知定想博大霧呀....:p

頻撲頻撲一整天 。。。 點解連 Betty 都無上黎 ?

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-26 16:43 發表

2b

今日bk 連表情icon都無, 可能lunch時short佐卦???

長老

係呀,不過似乎得教育呢邊無 icon 咋 ...

原帖由 正46 於 09-3-27 09:55 發表
早晨! 各位靚女.
無見幾日有冇掛住我呀?

自己溫書 。。。。。。。。。

原帖由 正46 於 09-3-27 09:57 發表
都係長老心水清!

心水清既係 2B 呀 .........

原帖由 正46 於 09-3-27 09:59 發表
太后,

點解你記得咁清楚0既? 莫非係你同我一齊去.....

我關心呢間舖既所有兄弟姊妹 .........
‹ 上一主題|下一主題