用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-12 09:34 發表
大家早晨好

噚晚後宮御廚房煮佐咩珍禽異獸俾太后同格格品嘗呢?  食佐後的反應

長老

我有理由相信今朝 BK short short 地事件係俾我同格格做成既 ..........

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-12 15:09 發表

2b, Alice

噚晚唔止沖涼咁少嘢喎, 連星爺, xx大師都出動埋,

長老

應該係格格既出浴照出事 .............

原帖由 alicetong 於 09-3-12 16:39 發表
太后
XX大師係您搬出0黎... 唔關我樹架
您方唔係整左個 某眼睇0既  發哥 出0黎咩
咁就no eye see...客家話話齋 您唔c I c啦  

格格

再講,因住大臣入黎封舖呀 ..............

原帖由 alicetong 於 09-3-12 16:56 發表
太后
點解要 封鋪 要抄家斬首呀
通常最大0個個 咩鑊 架喎.....

財政大臣 唔how來啊.....

格格

我地玩到 BK 癱瘓呀,肯定死罪喇。。。。

原帖由 smum 於 09-3-12 17:25 發表
太后

唔好咁暴力啦, 有失身份呀

smum

無嚇親您呀嘛

上黎巡視下,今日 BK 非常不穩定

原帖由 Lmum 於 09-3-12 21:23 發表
累到暈.......一陣要搵人

各位晚安

Lmum

小稀客,您好 !

Lmum

要人代勞嗎 ?

原帖由 alicetong 於 09-3-12 22:19 發表
]

格格

點解您出既 icon 我搵唔到既 ?

原帖由 vivi_vivi 於 09-3-13 19:46 發表
今日竟然我係第一個say hi

vivi

BK 死足一日,有乜辦法呀 ...

聽日得 13 度咋,大家記得加衣呀 ...

原帖由 bettylam 於 09-3-13 21:47 發表
HIHI!ALL:

今日追版先睇到大家對我聽日旅行的關心,好感動啊!

一定會玩得好開心同勁帶衫...

betty

Dear Betty

玩得開心 D 呀,返黎做報告 ! 哈

原帖由 vivi_vivi 於 09-3-14 11:49 發表
大家早晨

格格,
您絕對有上bk o既自由架喎, 做咩講到自己咁慘呀

vivi

格格驚大臣話我地整到 BK 癱瘓呀 ....

原帖由 正46 於 09-3-14 17:51 發表
SM,

你講得0岩, 道理其實幾簡單同埋好易明,
難就難在聽0個個自己做唔做得到,
我太太就唔得啦!

第一聽到您同太太係教育子女方面有分歧 。。。都係果句啦,盡量磨合啦,最多俾多 D 時間,始終大家都係為小朋友好既

原帖由 正46 於 09-3-14 17:54 發表
太后,

真0架, 太多依D無謂0野真係可以隊冧個網站0架,
各位靚太, 大家過完引就算啦......

係,收到,其他人講我唔服,IT 人講我一定聽 !

原帖由 bettylam 於 09-3-14 19:08 發表
[HIHI~ALL

報導~

返歸啦!西貢營超好玩,今日天氣好好,太陽曬得黎好勁清風送爽,燒到半路個場的人走晒去玩活動,我地成家人成個燒烤場包晒....

玩得勁開心...雖然走時等極的小巴都full晒,不過真係好甘心命抵地 ...

Dear Betty

今日天工造美呀,非常適合戶外活動,有太陽唔熱,您揀到好日子呀

原帖由 alicetong 於 09-3-15 10:17 發表
dear betty
您一家出動去玩,連天工都造埋美
算唔話得架啦  ,
懷著信心,無言地等..  0個樹係中途站係難截車

d,特別星期六,日就更加囉.. .格格朋友試過一家搭上層
巴士Full晒,要d菲姐比兩張 ...

格格

早知叫Betty 徵召您呢個柴可夫啦 。。。。

原帖由 alicetong 於 09-3-15 10:25 發表
太后
細山尋日話肚仔唔舒服 有些發燒..
又瀉左2次,尋日陪佢瞓左一個午覺 晚黑
都唔肯點食野... 臨瞓前餵左退燒藥佢食
好彩今朝又試精神番  ,一陣同大山返山卡拉

...

格格

小朋友越大身體抵抗能力越強,唔使擔心啦 。。。

唔好話大山呀,2B auntie 個頭都唔會亂俾人掂呀

原帖由 alicetong 於 09-3-15 10:35 發表
太后早晨

做柴可夫唔緊要
咁格格要徵召埋您部8人車先得囉

格格

您點解知道我有一部八人車架,不過已經被編訂會工用車,HB 好耐無用啦,通常俾左伙計用,幫您唔到喇

原帖由 alicetong 於 09-3-15 10:40 發表
太后,
細山家下睇緊 藍龍   ,晨咁早已經起左身
做定週記,今朝大山落去買左麥記早餐我地食...
細山連尋晚0個餐都食埋...等大山去完補習社
就返山卡拉了...大山那御用髮型師乃是
one man show,周時要等好幾個.. ...

格格

2B auntie 好落後,什麼是藍龍呀 ?

細 B 今日都會去漾日居,去同學仔度做 project,要將係兩隻牙拍既片做剪接呀 ... 我 plan 緊同 HB 去買 D 濕碎野跟住接番佢囉 。。。
‹ 上一主題|下一主題