用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! [複製鏈接]

原帖由 stitchfriends 於 09-9-14 16:35 發表

2b,
以為你出 trip 潻, Friday 發出 PM, 唔見你覆嘅 ?
e + 再 send 多次比你.

stitchfriends

一直無收到 PM, 近來似乎 BK short short 地 ........

原帖由 alicetong 於 09-9-14 21:09 發表
風涼水冷 食正風.....

出便吹到嗚嗚聲

原帖由 stitchfriends 於 09-9-14 21:58 發表

2b,
真係激死咁多日都收唔到, 今日下午 send 多次都收唔到 ?
我明天再 send 過比你, 我 save 在 office.

我今日早走,   
你無早走嗎, 17:41pm 還在 office   ?
你仔感冒好番未 ?

/ ...

今日 4 點鐘要開會,同埋未掛 8 號,基本上我都好少早走,不過波士聽到會 6 點掛,所以到 5:30 未開完都 stop ,亦都取消今晚一齊食飯既安排,我 7 點前已經返到屋企啦,幾順利呀。。。
小朋友到左呢個年齡,小病好快好既
佢預左聽日要返學,入左房喇,其實好不情願架,想睇 US OPEN 男單決賽喎

哈,有人望到添,一早 6:30 起身見證費達拿輸掉 6 連冠的 US Open .....

2B 會按照原來計劃下晝出差 ....

原帖由 alicetong 於 09-9-15 10:01 發表
早晨好,
準備返工囉....
一陣見

太后,
格格對於費達拿一戰都大跌眼鏡...
對手實在打得好呀.

公仔又唔見晒...

格格

您今朝都有睇直播呀 ? 咁先引人入勝嘛,邊度有贏梗架。。。

原帖由 正46 於 09-9-15 10:32 發表
早晨!

三號風球啦, 仲唔返工!

咁您呢 ?仲掛住上網 ?

原帖由 正46 於 09-9-15 10:38 發表
太后,

你唔講我地都知太上皇只識大粒0既啦....哈哈哈!
勤力0既無0左條命, 盡責0既要坐監, 條數都唔知點計?
你睇新聞就知啦, 工人無帶安全繩就略略帶過, 管理不足就吹到天咁大, 0個 d所謂專家根本就不知所謂.

...

我有少少覺得,意外已經發生左,SHK 又賠左錢,有理由相信,佢地會使更加多錢,將事件淡化,或者將責任放係一 D 已經出唔到聲既人身上 ..... 不過今朝聽到新聞話,重案組會介入調查 ......

原帖由 正46 於 09-9-15 10:44 發表
最唔順就係, 人地郭家好心都唔好獅子開大話啦, 120萬仲嫌少, 又話要供到個仔讀完大學, 供唔緊要呀, 你係讀先好呀, 俾著個唔生性0既, 讀書唔做0野咪 PK.
俾著依嗥係長江, 李生真係一仙都唔俾呀!

...

您諗法同我一樣喎。。。。唔好話我涼薄,我真係覺得人心無饜足 .... 不過聽 HB 講,新記有教育基金可以安排。

原帖由 正46 於 09-9-15 10:51 發表
太后,

枉你書香世代, ICC 同 IFC 係一對, 所以個名都要同"國金"匹配! 國際金融中心  環球貿易廣場

您用乜野理據咁樣先叫匹配呀 .........

原帖由 正46 於 09-9-15 10:56 發表
太后,

都好應該換代啦, 兩位一哥都紛紛下馬!

有無見到英國人的希望,梅利已經後勁不繼 ...........

原帖由 正46 於 09-9-15 11:03 發表
太后,

"突手"出到聲更加要搞大件事, 不過就可能好似雷曼咁, "突手"介入就冇好結果! 你話如果依單0野你0係長江地盤發生又會點呢?
仲有, 此案例一出以後就永冇寧日.

...

咁我唔希望為左要引證呢個論點而去有另一次同類意外 ....

原帖由 正46 於 09-9-15 11:06 發表
太后,

你識唔識對駢0架?
國際金融中心
環球貿易廣場
非常工整!

無野講 ................

原帖由 正46 於 09-9-15 11:10 發表
太后,

就好似睇中國隊一樣, 我每次都望佢輸, 因為一個人, 一隊波永遠唔會必勝, 老實啦年年睇佢, 個個比賽都佢棒杯又有乜味道? 就好似兩隻猩猩咁, 天生麗質, 試問有幾多人可以打贏佢呀.......

...

咁您有無睇到細威講,I'll kill you 既一幕呀,今年女單 final 全部種子都 out 晒,即刻無晒睇頭 ........

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-15 12:35 發表
各位午安好:funny: :funny:

噚晚屋企俾吹正勁風, 成晚烏烏聲好似五重奏, 搞到我瞓唔到:igiveup: :igiveup: :igiveup: 今朝兩位少爺7點已精神奕奕起床睇tv & 玩玩具:badfeel: :badfeel: 佢0地阿媽唔理三七廿一瞓到9 ...

長老

點解又話半日安既?同埋點解今日唔見人係 M 場呀 ?

2B @ 東莞

原帖由 alicetong 於 09-9-15 12:58 發表
太后,
賭呢場波大熱班友輸到爬係街...:happy: ,
新星又:handsome: 出來了....

齋睇內文,以為係 46 的 post ........

原帖由 vivi_vivi 於 09-9-15 13:02 發表
大家午安~~~

2b,

可能您出差地點天氣仲係好惡劣架,萬事小心呀:kissyou: :kissyou:

vivi

其實巨爵係廣東西邊登陸,我去既係東莞,當然係東邊啦,不知既好天 ........

原帖由 alicetong 於 09-9-16 09:32 發表
骨摩令

終於 "停住這風..oh baby"

今日格格放工又同巨山去睇(The Proposal) 啦:D
原本想睇(My Sister's Keeper),巨山話太悲情唔how
0拿喎..

格格

盡地曬啦 ........ :;pppp: :;pppp:

原帖由 stitchfriends 於 09-9-15 13:15 發表

2b,
咁忙嘅又出差, 出得好密播.
果D 人賠咗百二萬, 仲要供到讀埋大學畢業, 真係無饜足,
好在新記有教育基金.
乜你鍾意睇波估唔到播.

您的 PM 可能已經在地球走了幾個圈,今天終於收到了,並回覆了!
我睇波都係陪太子讀書,我家有三個太子嘛

返到屋企啦,同大家 say 個 Hi .... & good nite

大家早 !
‹ 上一主題|下一主題