用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 等緊HKUGA的SECOND INTERVIEW 媽媽要注意啦
樓主: vvchik2005
go

等緊HKUGA的SECOND INTERVIEW 媽媽要注意啦 [複製鏈接]

Re: 等緊HKUGA的SECOND INTERVIEW 媽媽要注意啦

大家知吾知點解hkuga未面試完就可以公佈第一, 二日結果? 會吾會係定左每一組選一, 兩個?

Re: 等緊HKUGA的SECOND INTERVIEW 媽媽要注意啦

多謝, star1.十分合理.

STAR1 寫道:
Dear iamafather,

或者我試下答你的問題 :
無規定. 每一組可以選多個, 可以一個都吾選. 正正因為無規定, 進入第二ROUND人數可以多D,可以少D.咪可以早D公佈.我覺得這安排十分好,唔駛家長等得甘心急.

多謝Charlotte_mom . 仲想問吓 IB 課程同普通課程讀起來有甚麼不同. 將來中六是不是不用考會考?

Re: 等緊HKUGA的SECOND INTERVIEW 媽媽要注意啦 Result Here

My boy can't make this time.  Good luck to everyone who got the chance.
‹ 上一主題|下一主題