用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 DBS 2nd in?
go

DBS 2nd in? [複製鏈接]

我又係住港島, 收我就會搬去九龍. 反正都無希望, 我就開個豪D嘅支票, 收就搬去嘉多利山!

原帖由 JarJarBin 於 10-11-3 13:02 發表
我住港島麻, 收我就會搬九龍, 唔收就原區讀, 米換左D nut皮nut骨 既傢俬羅, 傢俬店都諗定, 預左冇行, 係等DBS confirm 姐!

加多利山...我都係發緊夢嫁,不過,反正入到DBS對我仔仔嚟講都係發緊夢嫁啦, 不如發個完美D嘅夢....

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-3 15:03 發表
O黎緊DBS中學部有賣物會, 唔通D老師要處理埋個賣物會先有時間去整理D 小一 INTERVIEW RESULT??

玩到咁豪? 未必冇機嫁喎.....加多利山, 我諗我都係發夢先可以住到了..... ...

希望大家都可以搬屋啦!

原帖由 **芳芳** 於 10-11-3 15:42 發表
住亞皆老街同學校私家路口果個屋苑可能仲方便wor!!!! 行上少少已經係長樓梯lu!!!!

我都想知是否只有第二輪面試的小朋友才收到信呢? 如果被reject的都會收到信, 我見到信箱有信時都不要太高興, 費事空歡喜一場!

原帖由 Annngan 於 10-11-4 11:51 發表
你好!我也是一個很心急的媽媽,
想請教吓DBS的第二輪面試名單已岀了嗎?
另外、也想問是否只有第二輪面試的小朋友才收到信呢?

thanks!

原帖由 ChunYinMa 於 10-11-4 13:00 發表
如果沒有2nd int. 的話, 應該不會收信的, reject 信應會在12月中一次過寄出.
‹ 上一主題|下一主題