用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園 second in 分享區
go

學之園 second in 分享區   [複製鏈接]

MOS 問爸爸既教育理念、小朋友優點、父母職業

我都留意唔到小朋友玩有無mark分,以為2nd in 唔再考小朋友,睇完大家咁講就知應該都有計分,真係好難入咁!好想快d 到星期五,有無offer都得個知字

cutelybb 發表於 17-3-14 10:44
綜合睇不同校舍問嘅問題都不同,MOS比較簡單,主要是看家長有什麼問題亦沒有set時間。
...

會唔會迎海校無市區或青衣校咁多人報?不過我又覺得競爭都一樣大,沙田大圍大埔馬鞍山都已經好多人

Adamakbaby 發表於 17-3-14 14:38
綜合返 1 st in 人數每組 4 人
Second in 7 日 雖然長
但每小時 4-5組家庭,無set 時間

咁計落有無二份一至三份一機會?

Adamakbaby 發表於 17-3-14 14:38
綜合返 1 st in 人數每組 4 人
Second in 7 日 雖然長
但每小時 4-5組家庭,無set 時間

咁計落有無二份一至三份一機會?

Adamakbaby 發表於 17-3-14 17:38
我朋友同我1 st in 係 同一日
佢早上,我下午
但到左second in

我都係最後一日先2nd,都有諗過會唔會係根1st in 分數高低而排次序,低分的in 最後.....

我都同自己講唔好咁緊張,但去到2nd 真係都抱有希望,不過競爭咁大,我又覺的校長有晒對家長經驗,好難從佢反應估到個結果係點,快d到星期五就好

依家pn 都咁緊張,過幾年考小學時都唔知點算

Adamakbaby 發表於 17-3-15 17:08
維記都提早今日有結果
希望Lh 都提早啦

我覺得LH提早公布機會比較微,佢地學校咁有系統
‹ 上一主題|下一主題