用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳守仁家長面談
go

陳守仁家長面談 [複製鏈接]

hangsing 發表於 12-11-6 14:57
請問你的申請號碼是不是頭數百之內呢?還是你小朋友第一輪考得好D,所以家長又早D見呢?

...
係啦, 唔好想太多, 都係傾下計架咋

引用:回復+hidy88+的帖子 其實我地未見,+不過2n

原帖由 joantsang 於 12-11-07 發表
回復 hidy88 的帖子

其實我地未見, 不過2nd in 當日見倒校長企喺走廊度, 睇住d家長排隊入waiting room, 佢 ...
佢做左好多年校長架啦,之前田家炳千禧,仲有一間我一時間醒唔起,所以佢應該唔後生架啦,只係佢個樣生得後生。
佢其實好nice 同好好記性,我女上年小一,佢9 月企校門歡迎小朋友返學,冇幾耐已經認得我女叫咩名。到今年暑假尾,呀女做手術。9 月開學當日佢照舊企門口歡迎小朋友,佢見到呀女,佢主動問佢手術後傷口康復成點(因在facebook 見到我貼文,佢add 左好多家長架)。。。真係好warm 架!

喵媽  無份2nd in...唯有第下一輪再試!  發表於 12-11-8 14:14

joantsang 發表於 12-11-8 14:12
回復 silvia_ng 的帖子

聽你o甘講佢真係一位好校长!多谢你解去我o既疑虑! ...

上網搵得返校長另一間學校, 係保良局莊啟程小學。

佢對家長都好好架, 平時有家長義工出現的地方, 佢都會同家長影下相, 搭哂膊頭咁架。

happystar 發表於 12-11-8 17:44

楊校長之前任教的哪3間小學都係沙田同馬鞍山 wor。
我唔識呀, 只係上網"起佢底"咋

happystar 發表於 12-11-9 11:15

唔知面見是否去到12月尾呢?

咁我又唔知喎... 我地學校聖誕假24號開始 (21號party), 應該唔會去到月尾掛... 但會唔會去到出年1月就真係唔知啦!

wykamy  學校小一Schedule話家長面試到2013/1/15. 2013/1/21 網上出結果.  發表於 12-11-9 12:30
happystar  謝謝!!  發表於 12-11-9 12:18

http://hk.apple.nextmedia.com/su ... t/20121116/18067757

‹ 上一主題|下一主題