用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局陳守仁小學 TSL第二輪面試後
樓主: 2boysmami
go

TSL第二輪面試後 [複製鏈接]

原帖由 ssskwan 於 11-6-27 13:43 發表
既然已經選定,為什麼要做呢d損人不利己既事?仲要响唔同樓都講一次你有位唔放,仲懶係鼓舞人咁,實則令人更加沮喪。

係....佢講出黎仲比我覺得有"係別人傷口灑鹽既感覺"

你8月31號放位唔係因為你"大方/好人", 而係你小朋友冇得分身返兩間學校咋!

原帖由 tomcathui 於 11-6-27 22:40 發表
Billyfanchan,
I don't trust what you said as my daughter has also been admitted by TSL.
The registration day is on 28 June 2011 instead of 29 June 2011. For TSL, no knock door is allowed, there is onl ...

你預左佢ONLINE時都係答你"打錯字"...

先唔講係咪真吹水定係堅有位, 作為一個有人性的人, 係唔應該咁做。唔知果位仁兄要聽邊個指示一定要HOLD到8月31, 但此舉絕對是"賤格", "衰格"之所為。希望"幕後黑手"(如果真係有的話)可以上EK一看, 如何受千夫所指。

(不過可能果個"人"都唔會覺得有咩反應...因可能係冷血動物)

原帖由 ssskwan 於 11-6-28 00:17 發表
可否請教蕭亞姨,TSL現階段只有等,不像其他學校可以寫信update 資料or push?謝謝!

對不起...呢方面真係唔太清楚。
我唔敢講實, 話叫你即管試下, 因我怕會弄巧反拙。但我亦知, 作為家長, 咩都唔做白等又係好難捱...
呢樣野我真係唔敢比意見...抱歉! 希望你不久既將來會收到好消息, 到時唔洗再煩呢個問題了。
‹ 上一主題|下一主題